• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۱۹۷۸
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۸
سیاسی » انتخابات
ذوالفقاری در گفتگو با رادیو انتخابات مطرح کرد

مراجع رسمی منبع موثق اخبارند

معاون امنیتی وزارت کشور: مردم در فضای مجازی به اخبار ناصحیح، ناقص و جعلی، توجه نکنند و حتما از مراجع و مسئولان رسمی که در شعب نیز هستند سوال کنند.

مشکل امنیتی در برگزاری انتخابات نداشتیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار ذوالفقاری معاون امنیتی وزارت کشور در گفتگو با برنامه «زنده باد مردم» رادیو انتخابات با تاکید بر اینکه در حال حاضر امنیت در تمام شعب اخذ رای در سرتاسر کشور برقرار است، گفت: با برنامه ریزی هایی که از چند ماه قبل انجام گرفته و بیش از ۳۰۰ هزار نفر به طور مستقیم از نیروهای انتظامی و نیروهای کمکی از سپاه و بسیج برای تامین امنیت با نیروی انتظامی همکاری می کنند، کار تامین امنیت را به صورت خاص انجام می دهند.
وی افزود: همچنین تمامی نیروهای سپاه، مرزبانی و ارتش در مرزها و نقاط مختلف کشور و نیروهای اطلاعاتی از چندین ماه قبل، کار اشراف اطلاعاتی را انجام می دهند و کارهای بسیار خوبی هم مقابل کسانی که قصد ناامنی در امنیت انتخابات را داشتند انجام گرفته است.
معاون امنیتی وزارت کشور به مردمی که کاندیدای مورد نظرشان رای نخواهد آورد، توصیه کرد: در حوزه های انتخاباتی که رقابت بالاست به هر کدام از طرفین که رای نیاوردند توصیه می کنیم مراعات کنند و هیچ گونه اقدامی نسبت به طرفداران کاندیدای رقیب شان نداشته باشند.
وی در خصوص اخبار جعلی که در فضای مجازی منتشر می شود اشاره و متذکر شد: برخی ها به دنبال ایجاد تردید در میان مردم هستند تا برای رای دادن اقدام نکنند؛ از مردم می خواهیم در فضای مجازی به اخبار ناصحیح، ناقص و در خیلی از مواقع جعلی که دارد اعلام می شود ، توجه نکنند و هر موردی که هست حتما از مراجع رسمی و از مسئولان رسمی که در شعب نیز هستند سوال کنند و نگرانی نداشته باشند.
سردار ذوالفقاری با بیان اینکه نقطه کانونی در امنیت انتخابات، امنیت شعب اخذ رای است، در این حال گفت : اگرچه امنیت فقط به شعب اخذ رای ختم نمی شود، ما وقتی می خواهیم شعبه اخذ رای را امن کنیم باید از مرزها و آن سوی مرزها کار امنیت را انجام دهیم تا خیابان ها و تا کوچه ها و بعد داخل شعب.
وی افزود: در نقطه کانونی جایی که مردم برای رای دادن به آنجا می روند، نیروها کاملا توسط فرماندهان خودشان توجیه شدند، حتی دستور کاری در اختیارشان است و تا آخرین دقایق مسئولیت تامین امنیت را در شعبه دارند و همه جانبه مراقبت و کنترل می کنند و از هرگونه کار خلاف قانون در آنجا جلوگیری کنند و تا آخرین لحظه که صندوق را در نقاط تعیین شده تحویل می دهند با هوشیاری و آمادگی کامل از امنیت شعب اخذ رای مراقبت لازم را خواهند داشت تا هیچ گونه غفلتی صورت نگیرد.
معاون امنیتی وزارت کشور اظهار کرد: رای مردم توسط مجریان و ناظران صیانت می شود و نیروی انتظامی مسئول تامین امنیت شعبه های اخذ رای هستند.
 
مشکل امنیتی در برگزاری انتخابات نداشتیم
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور: تا کنون مشکل امنیتی در بحث برگزاری انتخابات نداشتیم.
حسین ذوالفقاری در حاشیه بازدید از ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران افزود: در رابطه با امنیت انتخابات، از ۶ ماه پیش برنامه ریزی انجام شده و ستاد امنیت انتخابات در استان‌ها کارش را شروع کرده و با کمیته‌های مختلفی که زیر مجموعه ستاد امنیت است برنامه ریزی لازم صورت گرفته است.
وی ادامه داد: حدود ۳۰۰ هزار نفر از نیرو‌های انتظامی، سپاه و بسیج برای تامین امنیت انتخابات در نظر گرفته شدند و به طور مستقیم در جهت تامین امنیت انتخابات در شعب اخذ رای و همچنین در بخش‌هایی که مربوط به مسیر تردد صندوق‌های اخذ رای است قرار دارند.
ذوالفقاری گفت: در مرز‌های کشور نیرو‌های مرزبانی، سپاه و ارتش و در تمام کشور نیرو‌های اطلاعاتی و انتظامی در حال فعالیت هستند که انتخابات با امنیت کامل برگزار شود.
وی تاکید کرد: نیاز‌های بالگردی توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح برای امر انتخابات تعیین شده است و بالگرد‌ها و امکانات هوایی برای اقدامات عملیاتی انجام شده است و تمام سیستم‌های امنیتی، اطلاعاتی و الکترونیکی در آمادگی کامل قرار دارد تا انتخابات با امنیت کامل به پایان برسد.
ذوالفقاری گفت: تا این لحظه مشکل خاصی از نظر امنیتی نداشته ایم و اشراف اطلاعاتی کامل وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)