• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۲۱۹۴
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۲
سیاسی » انتخابات
جشن ملی/ آملی لاریجانی:

مرز مطالبات معیشتی مردم از مرز امنیت و اقتدار کشور جداست

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام: گرچه مشکلاتی در کشور وجود دارد، اما بصیرت مردم نشان می‌دهد که مرز مطالبات آن‌ها از مرز نظام و امنیت ملی و اقتدار جدا است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: گرچه مشکلاتی در کشور وجود دارد، اما بصیرت مردم نشان می‌دهد که مرز مطالبات آن‌ها از مرز نظام و امنیت ملی و اقتدار جدا است.
آیت الله صادق آملی لاریجانی صبح امروز (جمعه) پس از انداختن رای خود در صندوق سیار ۱۷۹۴ با اشاره به اهمیت حضور مردم در این دوره از انتخابات به خبرنگاران گفت: خداوند را به خاطر توفیق حضور در این انتخابات که عمل اجتماعی و عبادی است شاکر هستم؛ مساله حضور در انتخابات برای اقتدار و امنیت ملی ما بسیار مهم و تأثیر گذار است.
وی تصریح کرد: انتخابات در کشور ما تجلی نوعی از مردم سالاری دینی نه تنها در کشور ایران بلکه در منطقه و در کل دنیا است؛ هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که نمونه و مانند حضور منسجم مردم در ۴۰ سال گذشته در پای صندوق‌های رای را تجربه کرده باشد و این یک مزیت بسیار بزرگ برای نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می‌رود.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه مردم کشور با درایت و بصیرت حضور گسترده خود را در انتخابات نشان داده اند، تأکید کرد: این حضور به امنیت و اقتدار کشور بسیار کمک کرده است و از همین جهت حضور یکپارچه مردم در پای صندوق‌های رای اثرگذاری زیادی در سرنوشت کشور دارد و مطمئن هستیم که کشور‌های سلطه با حضور مردم پای صندوق‌های رای هم حساب دیگری روی این حضور باز خواهند کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: با حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رای دشمنان به خاطر تلاش‌های ناموفق خود برای ناامید کردن مردم از کشور و نظام، سیلی محکمی از مردم خواهند خورد؛ حضور مردم در این انتخابات قطعاً موثر خواهد بود و انتخاب اصلح کمک خواهد کرد که مجلس شورای اسلامی که ریل گذار مسیر حرکت نهاد اجرایی در کشور است، تقویب شود و با تقنین و نظارت خود بر دستگاه‌های اجرایی، وضعیت مطلوب تری را در کشور رقم بزند.
آیت الله آملی لاریجانی، با بیان اینکه مجلس قوی می‌تواند تحول بزرگی در وضعیت کشور ایجاد کند تصریح کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تأکید فرمودند، مسلماً این انتخابات تأثیرات بسیار مهمی بر کشور داشته و این حضور پرشور، نشان دهنده انسجام و همبستگی مردم خواهد بود و کشور‌های سلطه خواهند فهمید که مردم ایران مردمی نیستند که با زور، تهدید و فشار از ارزش‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی عقب نشینی کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: گرچه مشکلاتی در کشور وجود دارد، اما همین بصیرت مردم نشان می‌دهد که مرز مطالبات آن‌ها از مرز نظام و امنیت ملی و اقتدار جدا است؛ امیدواریم مجلسی قوی روی کار بیاید تا برای پیشرفت کشور و رفع مشکلات معیشتی مردم یک بازوی کمکی باشد و قطعاً همه نهاد‌ها دست به دست هم خواهند داد تا با رهنمود‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مسیر پیشرفت کشور را بر خلاف خواست کشور‌های استکباری رقم بزنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)