• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۳۱۴۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۸
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان

مثبت اعلام شدن تست ۳ بیمار مبتلا به کرونا در یاسوج

از ابتدای شیوع ویروس کرونا تست ۳ بیمار بستری در بیمارستان شهید جلیل یاسوج مثبت اعلام شده است.

مثبت اعلام شدن تست ۳ بیمار مبتلا به کرونا در یاسوجبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی این استان با بیان اینکه تا به امروز در استان کهگیلویه و بویراحمد از  ۹۲ بیمار مشکوک به کرونا آزمایش گرفته شد گفت: متاسفانه امروز تست سه بیمار بستری در بیمارستان شهید جلیل یاسوج مثبت اعلام شد و پاسخ تست ۴۰ بیمار در انتظار ارسال است.
پرویز یزدانپناه از ترخیص ۱۴۵ بیمار در بیمارستان شهید جلیل خبر داد و افزود: در حال حاضر ۴۰ بیمار مشکوک به کرونا در این بیمارستان بستری هستند.
وی با اشاره به اینکه شش مرکز غربالگری در ورودی‌های استان کار سنجش وضعیت تب مسافران را انجام می‌دهند ادامه داد: ساعات کار مراکز غربالگری از هشت ساعت به ۲۴ ساعت افزایش پیدا کرده و کار غربالگری در ورودی‌های اصلی استان به صورت شبانه روز انجام می‌شود.
وی همچنین از دریافت چهار دماسنج لیزری از وزارت بهداشت خبر داد و افزود: با دریافت این چهار دماسنج در حال حاضر هفت دماسنج لیزی برای کار سنجش و تست مسافران در استان موجود است.
یزدانپنا با اشاره به کمبود ماسک و با اعتراض به توزیع ژل و ماسک در استان گفت: توزیع مواد بهداشتی و ژل باید با دقت و حساسیت بیشتری پیگیری شود و زیر نظر یک ارگان باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان ادامه داد: همین مواد ضدعفونی کننده در مراکز درمانی استان کفاف پرسنل خودمان را هم نمی‌دهد و مجبوریم به قیمت گرانتر خریداری کنیم.
وی به اقدام خوبی که طی هفته آینده در استان انجام می‌شود اشاره کرد و گفت: سی. تی. اسکن بیمارستان جلیل راه‌اندازی می‌شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی این استان از عموم مردم خواست ضمن رعایت اصول بهداشتی و توجه به توصیه‌های کارشناسان اخبار صحیح را از مبادی رسمی پیگیری کنند.
حجت الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی نماینده، ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه دعا و نیایش، صدقه و قربانی عامل دفع بلا است گفت: بازاریان و مردم در این شرایط سخت اصول بهداشتی و اخلاق را رعایت و از احتکار لوازم بهداشتی مورد نیاز در مغازه و خانه خود داری کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در پایان نشست از ممنوع کردن اسکان مسافران نوروزی در همه مراکز تفریحی و گردشگری خبر داد و گفت: هیچ دستگاهی حق ارائه اسکان مسافران را در تعطیلات نوروز ندارد و در صورت مشاهده برخورد جدی می‌شود.
حسین کلانتری با اشاره به اینکه همه کشفیات باید در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد از مسئولان قضایی خواست تا با احتکار کنندگان و گران فروشان لوازم بهداشتی مورد نیاز مردم برخورد جدی شود.
وی از کنترل شش نقطه در ورودی و خروجی های کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و اضافه کرد: به طور جدی همه مبادی تحت کنترل شبانه‌روزی قرار دارند.
وی با اشاره به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر دور کاری پرسنل دارای بیماری زمینه‌ای گفت: مصوب شده برای مقابله با این بیماری ساعات اداری کاهش یابد و قبل از ساعت هشت صبح ضدعفونی شود.
وی با اشاره به اینکه مردم اخبار مربوط به این بیماری را از مبادی رسمی از جمله رسانه ملی پیگیری کرده و به شایعات توجه نکنند گفت: رعایت نکات بهداشتی، حاضر نشدن در اماکن عمومی و پرهیز از سفر‌های غیرضرور در پیشگیری از انتشار این بیماری بسیار موثر است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
سرپرست دانشگاه بفرمایند چرا دکتر جاودان سیرت دو بیمار را قبل از آمدن جواب تست مرخص کردن!! و زمانی که جواب تست اون دوبیمار مثبت شد چه اقدامی برای پیدا کردن انها انجام دادند؟
هیچ متوجه هستند که اون دو بیمار تا الان چند نفر دیگه رو تونستن آلوده کنن!!!
سلام..چرا اینقدر دروغ به خورد مردم میدهید.
بنده امروز سه بار رفتم یاسوج و برگشتم و از تمام ورودی ها رد شدم .هیچگونه کنترل خاصی برای ورودی ها در نظر گرفته نشده بود و حتی داخل پارک حدود سی خودرو پلاک تهران و اصفهان و قم مشاهده کردم.تازه مردم صنایع دستی هم بهشون می‌فروختند.
یاسوج تسلیت⚫️⚫️
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)