هدیه 70 میلیارد ریالی مردم در جشن نیکوکاری الکترونیکی
امسال مردم چهارمحال و بختیاری افزون بر70 میلیارد ریال به نیازمندان در جشن نیکوکاری الکترونیکی کمک کردند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکزچهارمحال وبختیاری، مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به برگزاری غیرحضوری جشن نیکوکاری گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا جشن نیکوکاری به صورت غیرحضوری و با ارائه روشهای الکترونیکی از ۱۴ اسفندماه آغاز شده است
ملک پور با اشاره به ادامه جشن نیکوکاری تا پایان اسفندماه افزود: کمکهای جمعآوری شده در کوتاهترین زمان ممکن به دست نیازمندان میرسد.

مدیرکل کمیته امداد استان گفت: کمکها درکمترین زمان ممکن به دست نیازمندان رسیده است.
وی در ادامه با اشاره به بخشی از فعالیتهای این نهاد در طول سال جاری گفت: براساس برنامهریزیهای انجام شده ۹۳۰ جهیزیه به نوعروسان نیازمند اعطا شد که هزینه بخشی از آنها توسط خیران تأمین شده است.
ملک پور با اشاره به حمایت کمیته امداد استان از چهار هزار و ۵۰۰ دانشآموز وهزارو ۱۰۰ دانشجو گفت: دانشآموزان و دانشجویان زیر پوشش حمایت علاوهبر کمکهزینه تحصیلی به اردوهای آموزشی نیز اعزام میشوند.