• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۰۰۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۴
مازندران » اجتماعی
گزارش مکتوب .....

هر خانه یک کارخانه

گروه‌های جهادی برای ریشه کنی ویروس کرونا دست به کار شدند.

هر خانه یک کارخانهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، شیوع ویروس کرونا در کشور، با همه حساسیت ها و نگرانی هایی که برای سلامت و امنیت روانی شهروندان برجای گذاشت، یک بار دیگری پای گروه‌های جهادی و نیروهای مقاومت بسیج را همپای دیگر نیروهای زحمت کش و خدوم پای کار آورد.

تقریبا از هفته نخست اسفند  و از همان ابتدای ورود این ویروس بود که فضای مجازی غرق فداکاری جامعه پزشکی شد و به خاطر حساس بودن کار آن‌ها و جانفشانی برای حفظ سلامت مردم و جامعه به مدافعان سلامت نام گرفتند.

بی‌تردید نقش‌آفرینی پزشکان ، پیراپزشکان و پرستاران‌ سختکوش در درمان بیماران مبتلا و نیز تلاش در جهت ریشه‌کنی و مبارزه با ویروس کرونا آن‌قدر ستودنی و والاست که قلم از بیان این جانفشانی‌ها قاصر است ؛ سفیدپوشان دلسوزی که شبانه‌روز برای کمک به هموطنان بیمار ، عاشقانه تمام هستی خود را نثار نظام سلامت کردند.

در این میان گروه‌های دیگری هم خودجوش برای سلامت مردم دست به کار شدند و با در نظر گرفتن اهمیت موضوع آمدند تا بار دیگر روحیه جهادی و فرهنگ بسیجی را برای نسل امروز معنا کنند.

پاکسازی معابر شهری تا حضور در دل روستاها

گندزدایی معابر شهری اقدام عملی و منطقی برای پیشگیری است و درکنار شهرداری ها ودهیاری ها ، گروه‌های جهادی درچند هفته گذشته شبانه‌روز در امر پاکسازی ، گندزدایی و ضدعفونی محیط شهری به یک ستون اصلی و تأثیرگذار تبدیل شده‌ و پای کار هستند.

در واقع گروه‌های جهادی پایگاه‌های مختلف بسیج به‌منظور حفظ سلامتی شهروندان در کنار مردم حضور دارند ؛ خود را سپر بلای آنان می‌کنند تا مردم همچنان مانند روزهای عادی به زندگی ادامه دهند

گروه جهادی "حاج قاسم سلیمانی" که شامل چندین گروه از بسیجیان داوطلب محلات شهرآمل هستند ، هر شب با ماده خالص آب ژاول ، در خیابان‌های اصلی و محل پرگذر، کیوسک‌ها، دکمه‌های عابربانک و معابر پرتردد شهری اقدام به شستشو با مواد ضدعفونی می کنند، به‌گونه‌ای که سهم مؤثری در مهار کرونا بر عهده دارند.

هرخانه یک کارخانه

اما درکنار همه این اقدام ها که برخی ها این روزها را به نوعی یادآوری وتداعی کننده پشتیبانی های مردمی دردوران جنگ هشت سال دفاع مقدس می دانند، برخی از بسیجیان  در حوزه های مقاومت خواهران سپاه ناحیه آمل در راستای اقدامات مقابله با کرونا و در اقدامی خودجوش و جهادی اقدام به تهیه وتولید کارگاه های خانگی ماسک وکاورهای پزشکان ، پرستاران وکادر درمانی بیمارستانهای این شهرستان کردند.

این طرح به ابتکار سپاه ناحیه شهرستان آمل و درپی اعلام آمادگی بانوان بسیجی و دیگر صنوف این شهرستان برای تولید ماسک ها وکاورهای درمانی بیمارستانهای ومراکز بهداشتی ودرمانی این شهرستان، با تامین مواد اولیه برای " طرح هر خانه یک کارخانه" اجرایی شد.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل به خبرنگارصداوسیما گفت، در راستای اجرای طرح " هر خانه، یک کارخانه" تاکنون 50 کارگاه تولیدی کوچک به همت بانوان دراین شهرستان فعال شده است.

سرهنگ جابرعسگری افزود: از سوی سپاه ناحیه شهرستان آمل به عنوان نهاد پشتیبان این طرح، پارچه ودیگرملزومات تهیه ماسک، کاور وگان درمانی تحویل مجریان این طرح داده می شود و درپایان هر روز ملزومات آماده برای توزیع درمراکز درمانی تحویل سپاه شهرستان می شود. وی افزود: خوشبختانه از این طرح در سطح شهرستان استقبال بسیار خوبی شده وبه همت تلاش بی وقفه این بانوان توانستند بخشی از نیاز ملزومات بیمارستانی را تامین کند.

راه اندازی بزرگترین خط تولید ماسک وکاورهای بیمارستانی درآمل

 فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل همچنین به افتتاح بزرگترین خط تولید ماسک وکاورهای بیمارستانی در راستای تامین پوشش های مراقبتی بیمارستانها ومرکز بهداشتی در دانشکده فنی وحرفه دخترانه توحید این شهرستان خبر داد وگفت: با همکاری مدیریت این دانشکده، چهارکارگاه تولید ماسک ، کاور وگان های کادربیمارستان ومرکزبهداشتی شهرستان با حضوربیش از 30 نفر از بانوان عضو گروه های جهادی بسیج زنان شهرستان راه اندازی شده است.

وی، ظرفیت تولید روزانه این کارگاه را حدود  3هزار عدد ماسک و حدود 100 دست کاور وگان های پزشکان وپرستاران با نیازسنجی که سوی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان اعلام کرد وگفت: با توجه به استقبالی که ازاین طرح شده ، بیش از 110 نفر نیز به عنوان داوطلب همکاری برای دوخت ماسک وکاور درنوبت انتظار قراردارند.

فرمانده سپاه ناحیه آمل، یکی از کمبودهای این بخش را چرخ خیاطی عنوان کرد وگفت: خوشبختانه هیچ کمبودی درتامین پارچه ومواد اولیه وجود ندارد، اما از شهروندان وخیاط هایی که در شرایط فعلی می توانند با چرخ های خود به این گروه ها کمک بسیار مهمی داشته باشند.

نقش مهم بسیج سازندگی در بسیج گروه‌های جهادی

سرهنگ عسگری به نقش مهم وتاثیرگذاربسیج سازندگی را در بسیج گروه‌های جهادی مهم ارزیابی کرد و گفت: بسیج سازندگی با هدف استفاده از ظرفیت‌های مردمی، قرارگاه جهادی برای مبارزه با کرونا را تشکیل داده که معادل آن در سپاه ناحیه شهرستان نیزشکل گرفته است. وی اضافه کرد: در این قرارگاه از ظرفیت اقشار مختلف استفاده می‌شود و تا به امروز بسیج دانشجویی، بسیج اصناف، بسیج جامعه پزشکی و بسیج کارگری پای کار آمده‌ و خدماتی ارائه داده‌اند.

امیدآفرینی به مردم برای کرونازدایی

فرمانده سپاه ناحیه آمل، با بیان اینکه علاوه بر ظرفیت‌های پزشکی قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا باید به ظرفیت تولید اقلام بهداشتی در آن اشاره کرد، یادآور شد: افرادی که تخصص پزشکی ندارند و رشته تحصیلی‌شان چیز دیگری است، در حوزه تولید و توزیع اقلام پزشکی و بهداشتی فعال هستند و همچنین به خانواده‌های مستعد کمک و رسیدگی می‌کنند.

سرهنگ عسگری یادآورشد، رویکرد اصلی قرارگاه، کمک به عادی‌سازی شرایط و ایجاد امید در میان مردم است، و همه اقداماتش تحت نظر و با هماهنگی وزارت بهداشت است.

دانشجویان فارغ التحصیل درکنار گروه های جهادی

 رییس  دانشکده فنی حرفه ای دخترانه توحید آمل هم دراین زمینه به خبرنگارصداوسیما گفت، که این دانشکده به لحاظ برخورداری از امکانات کارگاهی و تدریس رشته های طراحی دوخت وطراحی پوشاک، درپی شیوع ویروس کرونا همه امکانات وتوانمندی های خود را برای برطرف کردن نیازهای بخش درمانی شهرستان دراختیار قرار داده است.

 مریم عابدی افزود: بیشترخانم هایی که دراین گروه های جهادی اکنون مشغول به تهیه ماسک، کاور وگان های پزشکان وپرستاران هستند، دانشجویان فارغ التحصیل این واحد هستند که خوشبختانه اکنون به مرحله از توانمندی در تهیه وعرضه تولیدات خودشان رسیدند. وی یادآورشد، که فرایند تولید این مجموعه تا عادی شدن وکنترل کامل ویروس کرونا  ادامه خواهد داشت.

براین اساس امید است با تلاشهای این گروههای جهادی و بسیج همه امکانات و با رعایت همه توصیه های پزشکی هر چه زودتر ریشه این ویروس منحوس از شهرها و روستاهای کشور عزیزمان کنده شود و زندگی به روال عادی برگردد .

گزارش : مهدی غلامی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)