• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۷۳۷۰
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در نشست خبری مطرح شد

بی نیازی از واردات اقلام بهداشتی تا چند هفته آینده

رئیس سازمان غذا و دارو: با اقدامات صورت گرفته و افزایش ظرفیت‌ها تا یکی دو هفته آینده از واردات اقلام بهداشتی و دارویی مرتبط با کرونا بی نیاز خواهیم شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر محمدرضا شانه ساز در نشست خبری افزود: ما در شرایط بحرانی وقوع کرونا با تجربه جدیدی در کشور مواجه شدیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: این بحران همه دنیا را تحت تاثیر قرار داده است و کشور‌های صاحب نام در زمینه تولید که قابلیت تولید بسیاری از اقلام مورد نیاز را در این بحران داشتند خودشان درگیر شدند و اضافه ظرفیت و سرباری نداشتند که بتوانند سایر کشور‌ها را تغذیه کنند.
دکتر شانه ساز افزود: در کشور ما تجربه جدید مدیریتی شکل گرفت و هماهنگی کامل بین بخشی ایجاد شد که هم اکنون وزارتخانه مختلف اعم از بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن و تجارت و سازمان‌های غذا و دارو، تعزیرات حکومتی و حمایت حقوق مصرف کنندگان به هماهنگی خوبی رسیده اند.
رئیس سازمان غذا و دارو به سرعت عمل در صدور مجوز‌های مربوطه واردات درخصوص کالا‌های مورد نیاز جامعه در شرایط بحران کرونا اشاره کرد و گفت: بسیاری از مجوز‌ها در کمتر از یک روز کاری صادر می‌شود و در ایام تعطیل نیز صدور این مجوز‌ها به قوت خود باقی است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با اشاره به اینکه بخش اعظم نیاز کشور را با افزایش ظرفیت تولید در داخل برطرف کرده ایم، افزود: در زمینه تولید ماسک در شرایط معمول حدود صد تا ۱۲۰ هزار ماسک تولید می‌شد که اکنون به ۸۰۰ هزار تولید ماسک رسیده ایم و در زمینه ماسک N۹۵ روزانه ۵ تا ۱۰ هزار تولید داشتیم که امروز به بیش از ۸۵ هزار تولید در داخل رسیده است و در بحث لباس‌های مخصوص نیز روزانه ۲ هزار ظرفیت تولید بیشتر نداشتیم که هم اکنون به بیش از ۵۰ هزار ظرفیت رسیده است.
دکتر شانه ساز با اشاره به اینکه در بخش تولید محلول‌ها و ژل‌های ضدعفونی کننده تولید ما به ۱۰ برابر شرایط قبل از بحران افزایش پیدا کرده است، گفت: در زمینه تولید دارو هم می‌توانیم نیاز کشور را از داخل براساس پروتکل‌های رسمی تامین کنیم.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: در روز‌ها و هفته‌های نخست ورود این ویروس با حجم بالای نیاز و مشکلات مواجه بودیم و برخی هموطنان و حتی کارکنان بیمارستان‌ها با مشکلاتی مواجه شدند که امروز به هیچ وجه با نیازمندی‌ها و کمبود‌های آن روز‌ها مواجه نیستیم و نیازمندی‌ها برطرف شده و حجمی از طریق واردات تامین شده است که باتوجه به افزایش ظرفیت تولید داخل مطمئنیم که ظرف یکی دو هفته آینده از واردات بی نیاز شویم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: درخصوص محلول‌ها و ژل‌های ضدعفونی کننده علاوه بر بخش‌های درمانی و بهداشتی که دریافت کرده اند از حدود یک هفته پیش به داروخانه‌ها هم ارسال شده است و درباره ماسک هم با به میدان آمدن ظرفیت صنوف، بسیج و اقدامات جهادی امیدواریم به داروخانه‌ها و بخش‌های دیگر نیز بتوانیم توزیع کنیم که اگرچه سازمان جهانی بهداشت به مردم عادی، استفاده از ماسک را توصیه نمی‌کند و بیشتر به بیمارانی توصیه می‌کند که نگران انتقال بیماری هستند، اما در این خصوص تلاشمان این است که ماسک مورد نیاز را تامین کنیم.
دکتر شانه ساز افزود: در بحث دارو هم امروز تولیدکنندگان داخلی همه دارو‌هایی که در پروتکل درمان مدنظر قرار می‌گیرد در داخل تولید می‌کنند و اگر لازم باشد صادرات هم خواهیم داشت و این در شرایطی است که سال‌ها در تحریم بوده ایم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مصرف مکمل ها، ویتامین د و زینک چه تاثیری در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا دارد؟ گفت: کارشناسان مختلف در این خصوص نظرات متفاوتی دارند، اما همه این اقلام می‌تواند موثر باشد و به وفور در داخل تولید می‌شود، اما توصیه ما مصرف میوه‌های تازه از جمله لیموترش و لیموشیرین که سرشار از ویتامین C است و همچنین موادغذایی از جمله گوشت است.
وی افزود: مردم و هموطنان ما عمدتا در این خصوص به توصیه‌های کمیته علمی و آنچه در رسانه ملی پخش می‌شود توجه کنند چراکه ما در فضای مجازی برخی تبلیغات را می‌بینیم که بیش از آنکه به سلامت مردم بیندیشند به دنبال اغراض اقتصادی خود هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک در دانشگاه ملی مهارت
تشکیل هیات‌های صلح مددکاری در کلانتری‌های خوزستان
مهاباد نائب قهرمان مسابقات استانی کیک بوکسینگ
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر فوتبال
علم بدون اخلاق و شفقت به کمال نمی‌رسد
ایران در کنار زلزله زدگان شمال افغانستان
دستگیری پنج سارق در بخش ایلخچی اسکو
حمایت مجلس از پیشنهاد وزارت کار برای عرضه کالا با نرخ ثابت در کالابرگ
معرفی دستاورد‌های انقلاب به جوانان در قالب راهیان پیشرفت در خوزستان
خروش مردم ولایتمدار سراسر استان اردبیل علیه استکبار جهانی
دستگیری عامل چاقو کشی در میامی
۳ تن از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر دستگیر شدند
برپایی میز خدمت معدنکاری در سمنان
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم استان
روحیه جهادی و مردمی بسیج ستون استوار امنیت و پیشرفت کشور
اهدای ۱۵ سری جهیزیه به زوج‌های جوان قزوینی 
اهدای ۵۰ واحد خون در شهرستان قیروکارزین
برنامه‌های ویژه هفته مازندران با محوریت گردشگری پایدار و حفظ محیط‌زیست
اجلاسیه مجمع شهر‌های تاریخی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های یزد
برگزاری رزمایش اورژانس به مناسبت هفته‌ی پدافند غیر عامل در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)