• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۸۵۴۱
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در بیانیه ستاد کل نیرو‌های مسلح مطرح شد

نقش مهم سپاه در عرصه‌های دفاعی، مردم‌یاری و سازندگی

ستاد کل نیرو‌های مسلح دربیانیه‌ای فرا رسیدن سالروز ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار و حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز را به آحاد پاسداران انقلاب و ایثارگران سرافراز تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما از مرکز ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح، در این بیانیه آمده است: پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به رهبری بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) آثار ارزشمند و برکات فراوانی برای ایران اسلامی به ارمغان آورد که از آن جمله تشکیل نیروی ولایی ومردمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است.
ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به حضور مخلصانه و غیرتمندانه جان برکفان سپاه پاسداران در دوران پر برکت عمر ۴۰ ساله انقلاب اسلامی در تمامی عرصه‌ها و ماموریت‌های خطیر کشور از دوران پیروزی انقلاب و مقابله با عناصر خودفروخته ضد انقلاب تا درخشش در هشت سال دفاع مقدس و پس از آن در عرصه آبادانی و سازندگی کشور تصریح کرده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان بازوی توانمند انقلاب و به عنوان نیرویی مردمی، متعهد و انقلابی همواره در تمامی عرصه‌های دفاعی، مردم یاری و سازندگی کشور خوش درخشیده است و منشاء خدمات و برکات فراوانی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است.
این بیانیه خاطرنشان می‌سازد امروز نقش بی‌بدیل و اثرگذار سپاه پاسداران در عرصه‌های ملی از اقتدار دفاعی و بازدارندگی کشور و حضور در آبادانی و سازندگی کشور و همراهی و کمک به مردم عزیز در بحران‌هایی همچون سیل، زلزله و پدیده اخیر پیشگیری از ویروس کرونا و محرومیت زدایی دراقصی نقاط کشور فراتر رفته و در عرصه‌های فراملی همچون محور مقاومت اسلامی به وضوح نمایان و درخشان است.
ستاد کل نیرو‌های مسلح با برشمردن تلاش‌ها و فعالیت‌های بی شمار دلاورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ماموریت‌های خطیر و حساس کشور آورده است: حضور موفق و نقش پررنگ و جهادی سپاه پاسداران در عرصه‌های ملی و فراملی باعث شده است که این نیروی انقلابی همواره مورد هجمه و هجوم دشمنان و حتی عناصر خودفروخته داخلی قرار گیرد تا جایی که نظام سلطه و آمریکای جنایتکار این پیروزی‌ها و نقش آفرینی‌های سپاه را برنتافته و این نیرو را در لیست تحریم‌های خود قرار داده است.
این بیانیه در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام سپاه پاسداران خاطرنشان می‌سازد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راه عزت و اقتدار ایران اسلامی از روز‌های نخست پیروزی انقلاب و بعد از آن جنگ تحمیلی و بسیاری مأموریت‌های امنیتی و حضور در جبهه مقاومت اسلامی عزیزان زیادی را تقدیم انقلاب، میهن اسلامی و جهان اسلام کرده است که شهید والامقام سپهبد حاج قاسم سلیمانی به عنوان سمبل و نماد ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی خیل عظیم غیورمردان و ایثارگران سرافراز سپاه پاسداران بر تارک حماسه آفرینی‌های کشور می‌درخشد.
ستاد کل نیرو‌های مسلح در پایان با تبریک روز پاسدار به فرماندهان، کارکنان و خانواده‌های خدوم و پرتلاش سپاه پاسداران بر حضور مقتدرانه و سرنوشت‌ساز سپاه در تمامی عرصه‌های ملی و فراملی تاکید و یادآور می‌شود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره خاری در چشم بیگانگان و دشمنان خارجی و بد طینتان داخلی بوده و از جمله نهاد‌های ارزشی و انقلابی کشور است که از بدو پیروزی انقلاب تا به امروز بسیاری از توطئه‌ها و نقشه‌های شوم استکبار جهانی را به یاس و ناامیدی مبدل ساخته است و بدون شک در ادامه گام دوم انقلاب اسلامی تحت فرماندهی پیامبرگونه فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) به روند پیروزی‌ها و موفقیت‌ها و نقش برجسته و چشمگیر خود در صحنه‌های مورد نیاز کشور ادامه خواهد داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)