• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۱۰۳۳
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸
سیاسی » دولت
مصوبه هیئت دولت؛

اصلاح اساسنامه صندوق اشتغال ایثارگران

هیئت وزیران اساسنامه صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران را با استناد به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اصلاح کرد.

اصلاح اساسنامه صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از «پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت»؛ هیئت وزیران در جلسه امروز صبح خود که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری برگزار شد، اساسنامه صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران را با استناد به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اصلاح کرد.

به موجب این اصلاحیه که در اساسنامه مذکور صورت پذیرفت، خواهر و برادر شهدا در اولویت بعدی برای استفاده از خدمات موضوع این اساسنامه قرار می‌گیرند.
هیئت وزیران هم‌چنین، به منظور ایجاد ارتباط مستقیم راه آهنی و با هدف انجام حمل و نقل بین المللی مسافر و کالا بین ایران و افغانستان، لایحه «موافقت‌نامه بین دولت‌های جمهوری اسلامی ایران و افغانستان درخصوص ارتباط بین المللی راه آهن» را به تصویب رساند.
مطابق این لایحه، طرفین نسبت به پذیرش و ارائه خدمات مربوط به مسافر و کالا، از جمله گذر (عبور) هنگام انجام عملیات حمل و نقل راه آهنی بین دو کشور اقدام می‌کنند. پرداخت‌های مربوط به خدمات نیز طبق تعرفه‌هایی که در قلمرو طرف‌ها معتبر است، صورت خواهد گرفت.
ثبت رسمی اسناد، انجام حمل و نقل بار با راه آهن و واگن و نحوه استفاده از راه آهن و واگن و ترتیب حمل و نقل مسافر طبق توافق‌های دوجانبه بین دستگاه‌های ذی ربط طرف‌ها تنظیم خواهد شد.
هم‌چنین، طرفین در جهت تأمین وسایط نقلیه راه آهنی و خدمات مسافری به لحاظ مبادلات تجاری خارجی و بارگذری که به پایانه‌های راه آهنی می‌رسند، اقدام کرده و آن‌ها را برای مقاصد بعدی، طبق قواعد بین المللی حمل و نقل معتبر در قلمرو طرف ذی‌ربط اعزام می‌کنند.
گفتنی است، پیش از این به موجب تصویب نامه مورخ ۱۱ شهریور ماه ۱۳۹۶ وزارت راه و شهرسازی مجاز به انجام مذاکره، پیش امضا (پاراف) و امضای موقت موافقت نامه بین دو کشور در خصوص ارتباط بین المللی راه آهن و پیگیری مراحل قانونی آن تا تصویب نهایی شد.
در ادامه این جلسه، هیئت وزیران با هدف ارتقای کارآمدی بخش آب کشور، اعمال سیاست‌های منسجم و یکپارچه برای هدایت و راهبری صنعت آب و ایجاد وحدت رویه برای اعمال سیاست‌های مذکور، اساسنامه شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران را اصلاح کرد.
بر این اساس، هیئت مدیره شرکت مورد اشاره، مرکب از سه یا پنج عضو خواهد بود که با تصویب مجمع عمومی عادی از بین افراد صاحب نظر برای مدت دو سال انتخاب می‌شود.
هم‌چنین، اعضای هیئت مدیره یک نفر را از بین خود به عنوان رئیس هیئت مدیره و یک نفر را به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره انتخاب خواهند کرد. رئیس هیئت مدیره در حکم معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا خواهد بود.
افزون بر این، مدیرعامل بالاترین مقام اجرایی شرکت بوده و برای مدت دو سال از بین اعضای هیئت مدیره یا خارج از آن از سوی هیئت مدیره، انتخاب و با حکم وزیر نیرو منصوب می‌شود.
انتصاب همزمان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت با تصویب سه چهارم اعضا مجمع عمومی خواهد بود. مدیرعامل مسئول اداره امور شرکت بوده و می‌تواند بخشی از وظایف و اختیارات خود را به هر یک از کارکنان شرکت تفویض کند.
همچنین مطابق این اصلاحیه، شرکت مجاز است تا ۲/۵ درصد از درآمد‌های شرکت‌های آب منطقه‌ای و شرکت سهامی سازمان آب و برق خوزستان و شرکت سهامی توسعه منابع آب و نیروی ایران را به منظور تأمین بخشی از هزینه‌های خود، دریافت و با توجه به امکانات خود، خدمات لازم را در زمینه‌های مرتبط با فعالیت شرکت به سایر دستگاه‌ها و موسسات در قبال حق الزحمه ارائه کند.
افزون بر این، تا ۱/۵ درصد از درآمد‌های شرکت‌های آب منطقه ای، شرکت سهامی سازمان آب و برق خوزستان و شرکت سهامی توسعه منابع آب و نیروی ایران، پس از تصویب مجمع عمومی در اختیار شرکت مدیریت منابع آب ایران قرار می‌گیرد تا مطابق قوانین بودجه سنواتی شرکت‌های آب منطقه‌ای، بابت جبران کمک‌زیان شرکت‌های مذکور به آن‌ها پرداخت گردد. منابع حاصل از این موضوع به عنوان درآمد‌های شرکت‌های آب منطقه‌ای دریافت کننده، منظور خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تبریک و  تسلیت شهادت مدافع نظم و امنیت استواریکم حسین سواری در اهواز
بهره برداری پایگاه امداد و نجات جاده‌ای امام رضا(ع) رباط
دستاورد‌های یکساله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد 
روایت روز تلخی که در حافظه شهر قزوین ماندگار شد
وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور
بهره برداری از مجتمع گاومیش داری صنعتی شیری در شوش
افتتاح و کلنگ زنی۶۲ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۸۵۶ تومان در شهرستان گچساران
نمایش آثار تحسین شده چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر در کیش
نجات جان ۹ تبعه افغانستانی در مرز تایباد
افتتاح سه طرح‌های عمرانی، فرهنگی و خدماتی در شاهین شهر
افتتاح ایستگاه خودکار هواشناسی اشترینان
وقتی کردستان عراق با افتخار از انقلاب اسلامی یاد می‌کند
آمادگی برای برگزاری رویداد ملی رسانه‌ای ایران جان
خبرنگاران رسانه ملی آماده به رخ کشیدن غیرت انقلابی مردم گلستان در جهان
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در چادگان
دعوت دادستان مرکز خوزستان برای حضور باشکوه مردم استان در یوم الله ۲۲ بهمن
دعوت مسئولان از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
افتتاح چند طرح با بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه در فیروزه
افتتاح و کلنگ‌زنی چندین طرح آبرسانی در شهربابک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)