• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۴۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۷
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش

خانواده‌ها نگران سال تحصیلی فرزندشان نباشند

وزیر آموزش و پرورش از خانواده‌ها خواست تا نگران سال تحصیلی فرزندان خود نباشند و متناسب با میزان آموزشی که داده شده است آزمون گرفته خواهد شد.

خانواده‌ها نگران سال تحصیلی فرزندشان نباشندآقای محسن حاجی میرزایی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: دانش آموزان پایه دوازدهم پس از اتمام امتحانات نهایی سه هفته برای آماده سازی آزمون سراسری (کنکور) فرصت خواهند داشت.
وی افزود: سلامت دانش آموزان برای ما در اولویت نخست است و هر کاری که سلامت دانش آموزان را با مخاطره روبرو کند، انجام نخواهد گرفت.
حاجی میرزایی تاکید کرد: در جلسه دیروز ستاد ملی مدیریت مبارزه با کرونا مصوب شد تا تعطیلی مدارس تا دو هفته آینده نیز استمرار داشته باشد و پس از این مدت متناسب با وضعیت جامعه، درباره نحوه ادامه سال تحصیلی تصمیم گیری خواهد شد.
حاجی میرزایی گفت: در حال بررسی راهکار‌های مختلفی برای بازگشایی مدارس هستیم که زمان پایان سال تحصیلی و کیفیت آزمون‌ها در شرایط مختلف به چه صورت باشد و باقی مانده محتوای تحصیلی نیز به چه کیفیتی انجام شود.
وی خاطرنشان کرد:​ تاکنون معلمان با استفاده از روش‌های مختلف آموزش را تعطیل نکرده و ارتباط خود را با دانش آموزان حفظ کرده اند.
وزیر آموزش و پرورش درباره امتحانات نوبت دوم دانش آموزان گفت: متناسب با نحوه ادامه سال تحصیلی و این که میزان آموزش حضوری دانش آموزان به چه میزان باشد درباره امتحانات هم تصمیم گیری خواهد شد.
حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: در صورت موافقت ستاد ملی مدیریت مبارزه با کرونا با بازگشایی مدارس، ممکن است دانش آموزان به صورت نوبتی و یک روز در میان در مدرسه حاضر شوند تا تراکم دانش آموزان در کلاس و حیاط به حداقل برسد، همچنین آموزش برخی دروس به صورت حضوری و برخی به صورت مجازی ادامه یابد.
وی درباره شهریه اخذ شده در مدارس غیردولتی نیز گفت: مدیران این مدارس باید شهریه فوق برنامه مدرسه از جمله غذا و اردو را به اولیاء برگردانند، اما درمورد شهریه آموزشی مدرسه، چون آموزش به صورت غیرحضوری ادامه دارد امکان بازگشت شهریه میسر نیست.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امروز جلسه‌ای با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس داشتیم و گزارشی از اقدامات انجام شده در آموزش و پرورش بعد از ویروس کرونا را خدمت آن‌ها ارایه و وضعیت موجود را برای آنان تشریح کردیم و نمایندگان مردم هم دیدگاه‌ها و نگرانی‌های خود را بیان کردند.
حاجی میرزایی خبر فوت ۶۶ معلم بر اثر ابتلا به ویروس کرونا را تایید نکرد و در عین حال گفت: در شرایطی که یک میلیون معلم و فرهنگی در آموزش و پرورش مشغول به کار هستند ممکن است تعدادی از این فرهنگیان نیز به ویروس کرونا مبتلا شده باشند.
وی گفت:​تعدادی از فرهنگیان به ویژه بازنشستگان به دلیل کهولت سن بر اثر این بیماری آسیب‌هایی را دیده اند و در صورتی که جان خود را از دست داده باشند ضمن طلب مغفرت برای آن‌ها و تسلیت به بازماندگان آن‌ها، معلمان دیگری جایگزین آن‌ها خواهد شد.
حاجی میرزایی به مطالبات فرهنگیان هم اشاره کرد و افزود: بیشتر مطالبات فرهنگیان پرداخت شده است و معلمان خرید خدمت هم ۶۵ درصد مطالبات خود را گرفته اند و بقیه را هم دریافت خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر امروز ۱۱ اردیبهشت
پیش بینی بارش‌های رگباری در مناطقی از کشور
برتری ناتینگام و اسپورتینگ مقابل حریفان
پایداری دو ماهه مردم بهارستان؛ طنین نام خلیج فارس در اجتماع شبانه نسیم‌شهر
صحنه‌هایی از تجلی نجوا‌های عاشقانه زائران ایرانی در مدینه النبی
طنین عهد و استقامت در فیروزکوه؛ اجتماع باشکوه مردم در سوگ امام شهید
ثبت ملی تثبیت روایتِ شکست راهبردی دشمن در دشت مهیار
نابغه مازندرانی کشتی ایران درگذشت
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
همراهی با خیران را وظیفه دینی و رسانه‌ای خود می‌دانیم
۱۱۵ رأس دام قاچاق در نایین توقیف شد
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)