عربستان مذاکرات غیرمستقیم با جنبش انصارالله را از سر گرفت
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز،
طبق اعلام منابع مطلع، با فشارهای سازمان ملل برای کاهش تنشها در یمن و ایجاد آمادگی برای مقابله با ویروس کرونا، عربستان برای تقویت آتش بس کنونی در این کشور، مذاکرات غیر مستقیم را با نیروهای انصارالله از سر گرفته است.
گروههای بشردوستانه اعلام کرده اند، شیوع ویروس کرونا ممکن است برای گرسنگی گسترده و نظام بهداشتی از هم گسیخته در یمن فاجعه آمیز باشد. طی پنج سال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار نفر بر اثر جنگ در یمن کشته شده اند.
مقامات محلی اعلام کرده اند، تلاشهای جدید در این زمینه در حالی آغاز شده که ائتلاف متجاوز سعودی با وجود اعلام آتش بس، حملات هوایی را علیه شهرها و روستاهای تحت کنترل انصارالله اجرا کرده است تا از پیشروی نیروهای انصارالله در منطقه الجوف در شمال یمن پیشگیری کند.
مقامات انصارالله اعلام آتش بس از سوی ائتلاف متجاوز سعودی را فریبکاری توصیف کرده اند و از ارائه یک پیشنهاد جامع به سازمان ملل خبر داده اند.
گفتنی است ائتلاف متجاوز سعودی پیش از این مدعی اعلام آتش بس در یمن برای مقابله با شیوع ویروس کرونا شده بود.
این آتش بس قرار بود از روز پنجشنبه اجرایی شود.
این در حالی است که شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبری گزارش داد، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد جنگنده های متجاوز سعودی در 24 ساعت گذشته 26 حمله هوایی به مناطق مختلف یمن انجام داده اند.