• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۵۵۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
مرکزی » اجتماعی

ورود 150 هیئت مذهبی به رزمایش کمک مومنانه

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی : 150 هیئت مذهبی استان مرکزی در رزمایش کمک مومنانه مشارکت دارند.

ورود 150 هیئت مذهبی به رزمایش کمک مومنانهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ حجت الاسلام قربانپور از مشارکت 150 هیئت مذهبی استان مرکزی در رزمایش کمک مومنانه خبر داد و گفت:  ‌با عنایت به فرمایش مقام معظم رهبری، همانگونه که در سراسر کشور جمعیت‌های مختلفی آماده برگزاری رزمایش مواسات و کمک مومنانه شده‌اند، استان مرکزی نیز اقدامات متعددی در این راستا انجام داده است.

وی افزود: هیئات مذهبی شهرستان اراک در یک نشستی به جهت انجام کار به جمع‌بندی در خصوص اجرای مردمی فرمایش مقام معظم رهبری رسیدند که بر اساس آن ، قرارگاهی را هماهنگ کنند تا شناسایی نیازمندان و جلب کمک خیرین و تهیه بسته‌های تغذیه‌ای به صورت مشارکتی صورت پذیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه مبلغان و روحانیون با حضور در مساجد در جذب و ساماندهی کمک‌های خیران و مردم فعالیت می‌کنند، گفت :  در این راستا شهر اراک به پنج منطقه قرارگاهی از باب اقدامات هیئتی تقسیم شده است تا با شناسایی افراد نیازمند ، تمرکزی برای جمع‌آوری کمک‌های مومنانه انجام  شود .

حجت الاسلام  قربانپور افزود : در شهرستان اراک نسبت به سایر شهرستان‌ها اقدام گسترده‌تری انجام شده است  و در سایر شهرستان‌ها به تناسب کمیته ستاد مواسات، اقدامات لازم انجام خواهد شد.

وی با اشاره به ساماندهی پنج منطقه در اراک گفت: مسجد امام حسن(ع) در محله رودکی، مسجد علی ابن ابیطالب(ع) در منطقه فوتبال، مسجد موسی‌بن جعفر(ع) در خیابان سیدالشهدا(ع)، حسینیه و دارالایتام سادات مکبری و مسجد حضرت حجت(عج) در کوی هجرت، قرارگاه‌های جمع آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردمی و شناسایی نیازمندان در اراک است که از ناحیه هیئات مذهبی برنامه ریزی شده است و هر روز از ساعت 18 جمع آوری کمک‌ها در این محل‌ها صورت می‌گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی  افزود : همچنین با توجه به اینکه پیش بینی بر عدم برپایی سفره‌های افطاری و اطعام عمومی در ماه مبارک رمضان است، ممکن است بسیاری از خیران تمایل داشته باشند اقدامات سابق خود را در قالب بسته‌های تغذیه‌ای برای نیازمندان به ویژه افراد آسیب دیده در کرونا انجام دهند.

حجت الاسلام  قربانپور گفت :  با توجه به پیش بینی‌های صورت گرفته در این ستاد، ارزش هر بسته حدود 120 هزار تومان است اما افراد آنچه در توان دارند می‌توانند در این رزمایش به صورت نقدی یا غیرنقدی مساعدت داشته باشند.

وی با بیان اینکه در هفته نخست جمع آوری کمک‌ها و سپس از هفته دوم تا نیمه ماه رمضان، استمرار توزیع این بسته‌ها را شاهد خواهیم بود، افزود: اجرای طرح مواسات که به معنی همدلی و همدردی و کمک‌های مومنانه است جزو فرهنگ اسلامی ما بویژه در ماه رمضان است و امسال باید بیشتر از سال‌های گذشته مورد توجه خیران باشد چراکه نیازمندان به سبب بهم ریختگی وضعیت اجتماعی امسال افزایش پیدا کرده‌اند و مردم باید به هر مقدار که می‌توانند در این رزمایش مشارکت داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)