• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۷۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
رئیس اداره بهداشت و درمان نزاجا:

برنامه تجلیل از مدافعان سلامت برگزار می‌شود

امیر سرتیپ موذنی: برنامه "تجلیل از مدافعان سلامت" در شهر‌هایی که نیرو‌های مسلح بیمارستان‌های خود را در اختیار مقابله با کرونا قرار دادند برگزار می‌شود.

برنامه تجلیل از مدافعان سلامت برگزار مي شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما،رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با رادیو گفتگو گفت: دژبانی نزاجا برنامه "تجلیل از مدافعان سلامت" را در تمام شهر‌هایی که نیروی زمینی و نیرو‌های مسلح بیمارستان‌های خود را در اختیار مقابله با کرونا قرار دادند برگزار می‌کند.
برنامه صبح و گفتگو  با موضوع تجلیل ارتش از مدافعان سلامت و در ارتباط تلفنی با امیر سرتیپ دکتر بهزاد موذنی  از آنتن رادیو گفتگو پخش شد.
رئیس اداره بهداشت و درمان نزاجا گفت: مدافعان سلامت ارتش جمهوری اسلامی ایران بیش از دو ماه است که در خط اول مبارزه با کرونا در بیمارستانها، نقاهتگاه ها، آسایشگاه‌ها و مراکز درمانی کشور خدمات رسانی می‌کنند.
وی ادامه داد: قرار است گروه رزم نوازان دژبان ارتش برای قدردانی از زحمات این همکاران و افزایش روحیه و تجلیل از زحمات آن‌ها برنامه‌هایی را برگزار کنند.
امیر سرتیپ موذنی با اشاره به برگزاری برنامه تجلیل از مدافعان سلامت در بیمارستان "گلستان" ارتش متعلق به نیروی دریایی و بیمارستان "هاجر" (س) متعلق به نیروی زمینی ارتش افزود: گروه رزم نوازان دژبان ارتش، مراسم بسیار با شکوه و مفرح و غرور آفرینی را با موزیک‌های حماسی برگزار و با تقدیم گل و هدایا از کادر درمانی بیمارستان‌های ارتش تقدیر و تشکر کردند.
رئیس اداره بهداشت و درمان نزاجا با اشاره به رونمایی و نصب پرچم مزین به نام امام حسین (ع) در بیمارستان، که متعلق به گنبد ملکوتی حضرت اباعبدالله (علیه السلام) بود گفت: علاوه براین از تعدادی کارکنان که تولدشان بود نیز تقدیر شد.
امیر سرتیپ موذنی افزود: دژبانی بنا دارد که این برنامه تجلیل از مدافعان سلامت ارتش را در تمام شهر‌هایی که نیروی زمینی و نیرو‌های مسلح بیمارستان‌های خود را در اختیار مقابله با کرونا قرار دادند برگزار کند.
وی با اشاره به درگیری مستقیم بیش از ۱۲ هزار نفر از کادر درمانی شامل پزشکان، متخصصان، کادر پرستاری، آزمایشگاهی، رادیولوژی و نیرو‌های خدماتی گفت: ما در بیش از ۲۸ بیمارستان ثابت، ۵ بیمارستان سیار و ۲۱۱ نقطه نقاهتگاهی خدمات رسانی می‌کنیم و این قول را به مردم می‌دهیم که تا هر زمان که لازم باشد سفید پوشان ما با افتخار و روحیه به خدمات رسانی خود ادامه خواهند داد.
امیر سرتیپ موذنی تأکید کرد: بهترین راه پیشگیری و قطع شدن زنجیره انتقال بیماری کرونا در خانه ماندن و رعایت فاصله گذاری اجتماعی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)