• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۸۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
مازندران » اجتماعی
در پی شیوع کرونا

پایش سلامت یک میلیون مسافر در مبادی ورودی مازندران

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران: از آغاز شیوع ویروس کرونا تا کنون یک میلیون مسافر در مبادی ورودی استان غربالگری شدند.

پایش سلامت یک میلیون مسافر در مبادی ورودی مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مجتبی اکبری با اشاره به شیب نزولی ابتلا به ویروس کرونا در استان گفت: اعضای جمعیت هلال احمر مازندران که از آغاز شیوع ویروس مرگبار کرونا وارد عرصه مقابله با این ویروس منحوس شدند خدمات بسیار ارزشمندی را در حوزه‌های مختلف ارائه کردند که این حضور متعهدانه تا شکست کامل کرونا ادامه خواهد داشت.
او با قدردانی از تلاش ارزنده همه اعضای جمعیت هلال احمر استان اعم از داوطلبان ، جوانان و امدادگران در جبهه مقابله با کرونا گفت: اجرای طرح غربالگری و پایش سلامت یک میلیون مسافر و سرنشینان خودروها در مبادی ورودی و خروجی‌های استان ، تهیه و توزیع بیش از ۲۵۰ هزار ماسک ، ۲۰۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده ، ۷۰ هزار جفت دستکش معمولی و لاتکس ، ۲۰ هزار بسته معیشتی و بهداشتی و همچنین تهیه و توزیع حدود ۵ هزار دست لباس مخصوص از جمله خدمات جمعیت هلال احمر مازندران از نخستین روز تشکیل ستاد استانی مقابله با کرونا تاکنون بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه این اقلام در مراکز درمانی و همچنین درمیان اقشار آسیب پذیر توزیع شد، گفت: یکی از طرح‌های مهم جمعیت هلال احمراستان، طرح ابتکاری «هاتفان امید» است که با استقبال گسترده مردم و مسئولان همراه بوده است.
اکبری با تاکید براینکه این طرح ابتکاری و انحصاری هلال احمرمازندران است گفت: نظام مددکاری با هدف سنجش و ارزیابی نیاز‌های ضروری افراد آسیب دیده از کرونا، نظام حمایتی معیشتی، نظام مشاوره و روانشناسی و نظام مراقبتی و ارسال دارو که با کمک پزشکان خانواده اجرایی خواهد شد از مولفه‌های مهم طرح مزبور می‌باشد.
او همچنین از اجرای طرح ملی خدمات بشردوستانه و پیام آوران بشردوستی توسط اعضای جوانان این جمعیت خبر داد و افزود : در طرح‌های اجرایی جوانان هلال احمر استان بیش از ۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفتند و از خدمات ارائه شده که بصورت تمرکزی بر محور پیشگیری از بیماری کرونا اجرا شد بهره‌مند شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با تاکید براینکه اعضای جمعیت هلال احمر استان مازندران تا شکست کامل ویروس کرونا در کنار همنوعان نیازمند حضور خواهند داشت، تصریح کرد: در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تمهید شرایط برای تسریع در اجرای طرح مواسات و کمک مومنانه با هدف کمک به اقشار نیازمند و متأثر از بحران کرونا گفت: جمعیت هلال احمر برنامه‌های ویژه ای را در این راستا برنامه ریزی کرده است که همزمان با ایام ماه مبارک رمضان اجرایی خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
تلفات نظامیان صهیونیست در حملات پهپادی حزب الله لبنان
برگزاری همایش نقاشی رنگین کمان تاریخ در تبریز
سیل خروشان غیرت و مقاومت در آذربایجان غربی
تأکید بر اصالت تاریخی و ابدی نام خلیج فارس در فضای مجازی
پیام قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در رزمایش «جانفدا برای ایران امام رضایی»
شهادت ۱۴ شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
افتتاح چمن مصنوعی در هادیشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)