• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۳۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا

۴۰ کشور جهان متقاضی کیت‌های کرونای ایران

دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا از تقاضای ۴۰ کشور دنیا برای خرید کیت‌های تشخیص کرونای کشور، خبر داد.

۴۰ کشور جهان متقاضی کیت‌های کرونای ایراندکتر مصطفی قانعی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: دو نوع کیت تشخیص برای شناسایی کرونا وجود دارد.
وی افزود : این کیت تشخیص مولکولی مورد نیاز کشور است و اجازه صادارت ندارد اما کیت تشخیص اِلایزا (تشخیص پادتن، آنتی بادی) بیش از نیاز کشور تولید می شود و مجوز صادرات گرفته است.
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: شرکت دانش بنیان تولیدکننده کیت های اِلایزا در کشور اعلام کرده است که روزانه قادر به تولید یک میلیون کیت است اما نیاز کشور تنها یک میلیون کیت اعلام شده است که بقیه امکان صادرات دارد.
وی با اشاره به این که نام این شرکت تولید کننده دانش بنیان در فهرست شرکت های تولید کننده کیت در سطح بین المللی قرار گرفته است، افزود: مجوز صادرات این کیت صادر و استاندارد آن نیز توسط اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو به زبان انگلیسی صادر شده است.
دکتر قانعی گفت: وقتی یک شرکت در سطح بین المللی اعلام می کند توانایی تولید دارد کسی آن را زیر سوال نمی برد اما پیش از خرید نمونه های کیت در آن کشور خریدار آزمایش و در صورت تأیید، خریداری می شود.
وی افزود: تولید کیت اِلایزا از نظر علمی پیچیده نیست و احتمالاً تا شش ماه یا یک سال آینده در کشورهای دارای این فناوری تولید خواهد شد اما سرعت تولید تنها دو ماه پس از شیوع کرونا و همچنین گرفتن تأییدیه استاندارد و مجوز صادرات ویژگی کشور ما بوده است.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فرهنگی ریاست جمهوری گفت: زیرساخت های شرکت های دانش بنیان در کشور ما به گونه ای است که می توانند در زمان اندکی پس از هر بحران تولیدات پزشکی مانند کیت اِلایزا را نه تنها تولید بلکه به تأیید استاندارد نیز برسانند و حتی بیش از نیاز کشور تولید کنند و امکان صادرات داشته باشند.
آقای قانعی اضافه کرد: در دیگر کشورها، این فرآیند زمانبر است و یا در برخی امکان تولید آن وجود ندارد.
 
ایران جزو پنج کشور نخست جهان در تحقیقات کرونا
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: کشورمان جزو پنج کشور نخست در زمینه تحقیقات مداخله ای کروناست.
آقای دکتر مصطفی قانعی افزود:​ هم اکنون بر اساس آمارهای جهانی 500 تحقیق مداخله ای در زمینه کرونا در حال اجراست.
وی با بیان اینکه در تحقیقات مداخله ای هدف درمان و کشف دارو یا واکسن است گفت: در کشورمان 250 تحقیق مختلف در زمینه کرونا در دست انجام است که 25 طرح مداخله ای به دنبال کشف روش صحیح درمان، دارو یا واکسن این بیماری است.
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا افزود: برای دستیابی به نتایج علمی در طرح های مداخله ای حداقل سه ماه زمان نیاز است تا تحقیق، عمیق و دقیق بر اساس استاندارد علمی به نتیجه برسد.
آقای دکتر قانعی با بیان اینکه ایران در زمینه اطلاعات پزشکی کرونا همانند دیگر کشورهای جهان و هم تراز آنهاست گفت: شاید در برخی موارد اطلاعات پزشکی دیگر کشورها در زمینه دیگر بیماری ها بیشتر از ایران باشد اما در زمینه کرونا اطلاعات پزشکی ایران با تمام کشورهای جهان هم تراز است.
وی افزود: در این شرایط هم تراز، کشوری که بتواند در این مسابقه برای دستیابی به درمان، دارو یا واکسن مناسب این بیماری سریع تر عمل کند موفق تر است.
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: کشورمان در زمینه تولید پلاسما موفق و سریع عمل کرده است و تاکنون 300 نفر از این روش استفاده کرده اند.
آقای دکتر قانعی با اشاره به اینکه پیشتر قول داده بودم کارخانه تولید پادتن (آنتی بادی) فعال شود افزود: این کارخانه تا 13 اردیبهشت (سه روز آینده) مراحل اولیه تولید را آغاز خواهد کرد و هم اکنون آزمایش های آن با موفقیت انجام شده است.
آقای دکتر قانعی با اشاره به اینکه بی سابقه است که در 6 ماه 500 تحقیق مداخله ای درباره یک بیماری در جهان داشته باشیم، ابراز امیدواری کرد: به طور قطع تا سال آینده و با به نتیجه رسیدن برخی از این تحقیقات، درگیری جهان با ویروس کرونا کمتر از امسال خواهد بود.
دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: به نظر نمی رسد که ویروس کووید 19 تا سال آینده جهش ویژه ای داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ گزینه‌ ای ، ملت ایران را مجبور به تسلیم نمی‌کند
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)