• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۳۳۹۴
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱
بین الملل » اقتصادی
اقتصاد در سایه کرونا

موسسه فیچ رتبه اعتباری ایتالیا را کاهش داد

در حالی موسسه اعتبار سنجی فیچ رتبه اعتباری ایتالیا را کاهش و چشم انداز آن را پایدار اعلام کرده است که وزیر اقتصاد این کشور اعلام کرده، بنیان‌های اقتصاد ایتالیا محکم هستند.

موسسه فیچ رتبه اعتباری ایتالیا را کاهش دادبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "مانی"؛ بحران ویرانگر اقتصادی ناشی از همه گیری ویروس کرونا، ایتالیا را از ارزیابی آزار دهنده موسسه اعتبار سنجی فیچ نجات نداده است! این موسسه در تازه‌ترین گزارش خود درباره اقتصاد این کشور، رتبه اعتباری آن را به " بی بی بی" منفی (BBB-) کاهش داده است.
هر چند فیچ در گزارش خود چشم انداز اقتصادی ایتالیا را پایدار پیش بینی کرده است، اما، شرایط اقتصاد ملی و جایگاه خاص بودجه، جایی برای خوش بینی نگذاشته است. نبودن اطمینان و وجود علائم ضعف در آینده اقتصاد ایتالیا، از جمله موارد در نظر گرفته شده در به اصطلاح داوری و اعلام گزارش موسسه فیچ بوده است.
گزارش فیچ بلافاصله با واکنش "روبرتو گوآلتیئری" وزیر اقتصاد و دارایی ایتالیا همراه بوده است. وی اعلام کرد، بنیان‌های (اقتصاد کشور) محکم هستند.
این پایگاه اینترنتی نوشت، ویروس کرونا آینده‌ای به طور کامل نامشخص و دشوار را برای ایتالیا رقم زده است. این موضوع را می‌توان از گزارش موسسه فیچ فهمید که رتبه اعتباری ایتالیا را به بی بی بی منفی کاهش داده است. آمار‌های اعلام شده درباره روند اقتصاد ایتالیا نیز حاکی از وجود تضاد در تولید ناخالص داخلی این کشور با کاهش ۸ درصدی برای امسال و افزایش میزان بدهی‌های عمومی دولت تا ۱۵۶ درصد است. علاوه بر این، بدتر شدن شرایط بودجه پیش بینی شده برای امسال منجر به کسری حدود ۱۰ درصدی از تولید ناخالص داخلی خواهد شد. فراتر از همه این موارد، هر چند اقتصاد ملی در سال ۲۰۲۱ میلادی حدود ۳ ممیز ۷ دهم درصد رشد خواهد داشت، اما موسسه فیچ اعلام کرده است، "با توجه به وجود نقاط ضعف اساسی در اقتصاد ایتالیا، پس از سال ۲۰۲۱ میلادی، در قدرت احیای اقتصادی این کشور شک و تردید وجود دارد". به این موارد، باید اعتماد کم به بانک (های ایتالیا) را نیز اضافه کرد. شوک ناشی از همه گیر شدن ویروس کرونا، در واقع می‌تواند بر کیفیت اعتبار و چشم انداز سودآوری این بخش از اقتصاد کشور نیز اثر گذار باشد.
ثبات سیاسی ایتالیا پیرامون رهبری آن با محوریت جوزپه کونته نخست وزیر این کشور به هیچ وجه پایدار نیست و فقط می‌تواند ظاهری باشد. بنا بر اعلام فیچ، اندک اندک که دامنه تعطیلی‌ها در کشور کاهش پیدا کند، احتمال اختلاف و تنش در میان احزاب اکثریت افزایش می‌یابد. در چارچوب کنونی که بی ثباتی بر آن حاکم شده، تنها نکته مثبت قابل توجه، چشم انداز پایدار است.
چنانچه اشاره شده، وزیر اقتصاد ایتالیا در واکنش به گزارش موسسه اعتبار سنجی فیچ، اعلام کرده است، ایتالیا هنوز دارای پایه‌های اقتصادی و مالی محکمی است. خطری کشور را تهدید نمی‌کند.
به عقیده گوآلتیئری، فیچ آنچه را که برای مقابله با بحران کرونا در چارچوب اروپا اتخاذ شده، در نظر نگرفته و فقط برخی از جزئیات مهم در مورد نقش بانک مرکزی اروپا را ارائه داده است.
وی گفت: موسسه فیچ، گزارشی را که برای تاریخ ۱۰ جولای امسال (۱۹ تیر ۹۹) در نظر گرفته شده بود، پیشاپیش منتشر کرده است. این شتاب، با وخامت مداوم چارچوب اقتصاد کلان و مالی عمومی قابل توجیه است. با این حال، این اثرات به طور کامل ناشی از یک علت برون زا بوده و موقتی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)