• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۷۹۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۳
اجتماعی » جامعه و شهری
در نشست شورای معاونین بنیاد شهید

تأکید بر خدمات رسانی به ایثارگران

رئیس بنیاد شهید برای مقابله با بیماری کرونا بر تلاش همه جانبه بنیاد برای خدمات رسانی به ایثارگران و اجرای برنامه‌های پیش بینی شده تأکید کرد.

تأکید بر خدمات رسانی به ایثارگرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از «ایثار»، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در نشست شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از گزارش معاون‌های خود، با تأکید بر تهیه و پخش برنامه‌های فرهنگی مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت در ماه مبارک رمضان از طریق رسانه‌های رسمی به ویژه صدا و سیما گفت: در حال حاضر مناسبت‌هایی، چون میلاد امام حسن (ع) و شهادت حضرت علی (ع) در ماه مبارک رمضان پیش رو قرار دارد و می‌توان برنامه‌هایی را مرتبط با این مناسبت‌ها در نظر داشت.
نماینده، ولی فقیه افزود: با توجه به مشکلاتی که برای برگزاری مراسم این ماه وجود دارد باید از ظرفیت‌های رسانه‌ها به خصوص صدا و سیما و فضای مجازی برای برگزاری مراسم بهره برد و بدین منظور هماهنگی پخش برنامه‌های معنوی در گلزار مطهر شهدا و همچنین برنامه‌های لیالی قدر با محوریت شهدای محراب از طریق سیمای جمهوری اسلامی از برنامه‌های بنیاد است.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه برنامه‌های بنیاد در بخش‌های مختلف در حال اجراست، گفت: مراسم اختتامیه کنگره شعر ایثار، اختتامیه جشنواره سرخ نگاران و اختتامیه جشنواره جایزه ملی ایثار با حضور مسئولان کشور به صورت مجازی برگزار می‌شود.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با اشاره به ضرورت مشارکت بنیاد در رزمایش همدلی در کشور گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران برقراری کمک معیشت و اعطای هدیه به ایثارگران فاقد درآمد را در برنامه‌های خود گنجانده و بسته‌های کمک معیشتی را تقدیم این عزیزان کرده است و البته بهبود شیوه‌های توزیع این بسته‌ها را در دستور کار دارد ضمن اینکه کمک هزینه معیشتی تعدادی از ایثارگران فاقد درآمد نیز در فروردین ماه برقرار شد و این روند ادامه دارد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست به بیان آخرین اقدامات بنیاد برای مقابله با شیوع بیماری کرونا در جامعه ایثارگری پرداخت و گفت: علاوه بر اقدامات مناسب در زمینه اطلاع‌رسانی و پاسخگویی به جامعه ایثارگری از طریق سامانه‌های تلفنی و پیامکی، تعداد زیادی بسته‌های بهداشتی در سراسر کشور برای ایثارگران با آسیب‌پذیری بالا توزیع شده و در حال توزیع است.
مراکز درمانی وابسته به بنیاد نیز به صورت کامل در حال خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا هستند ضمن اینکه ظرفیت درمانی کشور نیز با پشتیبانی شرکت بیمه دی و قرارداد بیمه تکمیلی درمان در اختیار جامعه ایثارگری قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)