• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۲۸۰۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۳
بین الملل » غرب آسیا
درخواست کمک فوری

هشدار پزشکان بدون مرز درباره شیوع کرونا در یمن

سازمان پزشکان بدون مرز درباره "فاجعه" شیوع همه گیری ویروس کرونا در یمن به علت نبود امکانات انسانی و تجهیزات هشدار داد.

هشدار پزشکان بدون مرز درباره شیوع کرونا در یمنبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاری فرانسه از ژنو، سازمان پزشکان بدون مرز روز پنجشنبه درباره "فاجعه" شیوع همه گیری ویروس کرونا در یمن به علت نبود امکانات انسانی و تجهیزات در کشوری که پنج سال جنگ آن را ویران کرده است، هشدار داد.

سازمان پزشکان بدون مرز با ارسال درخواستی فوری به سازمان ملل متحد و کشور‌های اعطا کننده کمک‌های بشر دوستانه تقاضا کرد "تلاش‌های خود را افزایش دهند و فوری نه تنها برای (کمک به) عدن، بلکه برای سراسر یمن اقدام کنند".
این منبع خاطر نشان کرد حقوق کارکنان پزشکی در کشور باید پرداخت شود، آن‌ها باید به تجهیزات محافظت شخصی مجهز شوند و برای مراکز درمانی نیز باید دستگاه‌های تنفس مصنوعی تامین شود.
پزشکان بدون مرز در بیانیه‌ای هشدار داد شمار مرگ و میر در مراکز درمان کووید-۱۹ سازمان پزشکان بدون مرز در عدن، بزرگ‌ترین شهر جنوب یمن که از قبل در آنجا تب زرد، مالاریا و چیکونگونیا بیداد می‌کند، "از فاجعه‌ای بسیار گسترده‌تر از آنچه که ارقام رسمی اعلام می‌کنند، حکایت دارد".
کارولین سگن، مسئول برنامه‌های سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد "آنچه ما در مرکز خود مشاهده می‌کنیم، فقط بخش قابل مشاهده کوه یخی شمار اشخاص آلوده و در حال مرگ در شهر است". وی افزود "مردم بسیار دیر به مرکز می‌رسند تا بتوان آن‌ها را نجات داد و ما می‌دانیم که بسیاری دیگر اصلا نمی‌آیند".
پزشکان بدون مرز تایید کرد ۱۷۳ بیمار در مرکز درمان این سازمان پذیرفته شده اند و دست کم ۶۸ نفر از آن‌ها در طول دو هفته نخست ماه جان باخته اند.
این سازمان تصریح کرد "بسیاری از بیماران با مراجعه بسیار دیر به مرکز از علائم نارسایی شدید تنفسی رنج می‌برند و بخت آن‌ها برای زنده ماندن بسیار محدود است".
این منبع همچنین خاطر نشان کرد علاوه بر این، شمار زیادی از کارکنان پزشکی از جمله کارکنان خود سازمان بیمار هستند و هفته گذشته شمار خاکسپاری‌ها هر روز هشت برابر شده است.
مرکز پزشکان بدون مرز تنها مرکز اختصاص داده شده به کرونا ویروس جدید در یمن است. سایر بیمارستان‌های محلی به علت نبود تجهیزات محافظتی برای کارکنان خود از پذیرش بیمارانی که علائم ابتلا به ویروس کرونا را دارند، خود داری می‌کنند.
ارقام سازمان پزشکان بدون مرز بالاتر از ارقامی است که دولت مستعفی ارائه می‌کند، زیرا دولت آزمایش‌های ارزیابی دقیق گسترش همه گیری را در اختیار ندارد.
این سازمان همچنین اطمینان داد "هر چند که نمی‌توان شمار دقیق اشخاص آلوده را به دست آورد، اما هیچ تردیدی وجود ندارد که همه گیری کووید-۱۹ چنین آمار بالایی از مرگ و میر را موجب شده است".
به گفته سازمان ملل این بحران بدترین بحران انسانی را دامن زده و به فرو ریختن زیر ساخت‌های بهداشتی محلی این کشور منجر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)