• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۴۱۹۷
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۶
بین الملل » تحلیلی
آخرین اخبار کرونا در جهان

شمار مبتلایان کرونا در قاره اروپا از مرز دو میلیون نفر عبور کرد

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در قاره اروپا از مرز دو میلیون نفر عبور کرد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در جهان به شرح زیر است:

آخرین آمار مبتلایان، فوتی‌ها و بهبود یافتگان کویید ۱۹ در جهان تا ساعت ۲۱:۲۲
شمار مبتلایان کرونا در قاره اروپا از مرز دو میلیون نفر عبور کرد
 
آخرین آمار کرونایی در ترکیه
وزیر بهداشت ترکیه گفت:‌ با تشخیص ۱۱۸۶ مورد جدید در ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان به کرونا به ۱۵۵۶۸۶ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از آنکارا، فخرالدین کوجا افزود: ‌با فوت ۳۲ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان به ۴۳۰۸ مورد افزایش یافت.
 
بازگشت گروه دیگری از هموطنان ایرانی مقیم ایتالیا به ایران
پنجمین گروه از هموطنان ایرانی مقیم شمال ایتالیا، عصر روز شنبه به وقت محلی با پرواز فوق‌العاده «ایران ایر»، از میلان به کشورمان بازگشتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از رم، ۸۴ نفر از دانشجویان و دیگر هموطنان ایرانی در فرودگاه مالپنسا میلان پیش از سوار شدن به هواپیما، برگه‌های اظهارنامه بهداشتی ویژه کرونا را پر کردند.
بیش از دو ماه پیش نزدیک به یک هزار دانشجوی ایرانی شاغل به تحصیل در ایتالیا در پی بحران کرونا در این کشور و پاره‌ای دیگر از مشکلات، از سفارت جمهوری اسلامی ایران در رم، برقراری چند پرواز اضطراری را به ایتالیا برای بازگشت به کشورمان درخواست کرده بودند.
شرکت ایران ایر در یک ماه گذشته با انجام ۲ پرواز فوق العاده به رم و ۵ پرواز دیگر به میلان، تاکنون نزدیک به یک هزار نفر از هموطنانمان را به کشور بازگردانده است.
شرکت هواپیمایی ایران ایر در روز‌های پایانی فروردین ماه با دو پرواز فوق العاده به رم، ۳۰۰ دانشجوی ایرانی را به کشور بازگرداند.
 
پیش بینی موج دوم شیوع کرونا در روسیه
دانشمند روسی پیش بینی می‌کنند موج دوم شیوع کرونا از ابتدای فصل پاییز آغاز خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سن پترزبورگ‏، پروفسور آناتولی آلتشتاین ویروس شناس برجسته روسیه اعلام کرد: به احتمال بسیار دومین موج شیوع ویروس کرونا در فصل پاییز آغاز می‌شود.
به گفته این دانشمند پس از فروکش کردن موج اول ویروس کووید-۱۹ که از ماه مارس میلادی شروع شده است یک دوره حد فاصل میانی پدیدار خواهد شد و پس از آن در اوایل پاییز شاهد آغاز موج دوم شیوع این ویروس خطرناک خواهیم بود.

ثبت ۳۰۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در عراق
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، وزارت بهداشت عراق از ثبت ۳۰۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد که بالاترین آمار روزانه شیوع کرونا در عراقُ به شمار می‌رود.
 
شمار مبتلایان کرونا در قاره اروپا از مرز دو میلیون نفر عبور کرد
به گزارش خبرگزاری فرانسه، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در قاره اروپا از مرز دو میلیون نفر عبور کرد.
 
شرایط نابسامان برزیل در مقابله با کووید-۱۹
شبکه تلویزیونی ب. اف. ام فرانسه (BFMTV) با انتشار ویدئویی در صفحه رسمی خود در توئیتر گزارش داد تا کنون بیش از ۲۰ هزار نفر در برزیل بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان باخته اند.
به گزارش این شبکه فرانسوی زبان، در محوطه‌ای به وسعت چند کیلومتر در شهر سائو پائولو برزیل تا جایی که چشم کار می‌کند، به طور منظم قبر حفر شده است. در حومه سائو پائولو بزرگترین قبرستان آمریکای لاتین تقریباً در حال اشباع شدن است. این محوطه با ۷۵۰ هزار متر مربع وسعت، گنجایش دفن بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار جسد را دارد، اما با توجه به افزایش شمار جان باختگان کرونایی، حفر قبر‌های جدید نیز در مقایسه با گذشته روزانه سه برابر شده است. با توجه به کمبود جا برای خاکسپاری، کارگران نیز ساخت فوری تابوت‌های بزرگ سنگی را آغاز کرده و مکانی را به قرار دادن تابوت‌های جان باختگان کرونایی اختصاص داده اند. این مکان گنجایش نگهداری ۱۳ هزار تابوت را دارد.
پزشک برزیلی گفت: "این فن آوری (تابوت‌هایی از جنس سنگ) امکان خودداری از هرگونه تماس با گاز یا مایع ترشح شده از بدن اجساد را فراهم می‌آورد".
در کمتر از دو ماه، شمار جان باختگان کرونایی در برزیل به ۱۷ هزار نفر رسید که البته احتمال می‌رود رقم اعلام شده کمتر از واقعیت باشد. زیرا این کشور بالاترین میزان آلودگی به کرونا را در سراسر جهان دارد.
دکتر دیماس کوواس مدیر بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان سائو پائولو گفت: "ما در مقابله با ویروس کرونا در حال باختن هستیم. این یک واقعیت است. در حال حاضر بیماری کووید-۱۹ در حال پیروزی در این جنگ است".
در حالی که هنوز اوج همه گیری این بیماری در برزیل فرا نرسیده است، بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های این کشور از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ اشباع شده اند.
 
افزایش مبتلایان به کرونا در جمهوری آذربایجان
با ابتلای ۱۲۷ نفر دیگر به کرونا در جمهوری آذربایجان مجموع مبتلایان به این ویروس در این کشور به ۳۹۸۲ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از باکو به نقل از قرارگاه ویژه مبارزه با کرونا در جمهوری آذربایجان، با مرگ سه نفر دیگر تعداد جان باختگان هم به ۴۹ نفرافزایش یافت.
براساس این گزارش با بهبودی ۱۰۷ بیمار دیگر تعداد بهبود یافتگان در این کشور هم به ۲۵۰۶ نفر رسیده است.
هم اکنون ۱۴۲۷ بیمار کرونایی در جمهوری آذربایجان در بیمارستان های این کشور بستری هستند که حال ۴۴ نفر از آنها وخیم، ۵۷ نفر نسبتا وخیم و بقیه پایدار است.
در جمهوری آذربایجان تاکنون ۲۶۵هزار و۶۷ مورد تست کرونا انجام گرفته است.
 
۱۰۹۷ نفر در لبنان به ویروس کرونا مبتلا هستند
وزارت بهداشت لبنان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با ابتلای قطعی ۱۱ نفر دیگر به بیماری کرونا‏‎، شمار بیمارانی که در این کشور با کووید ۱۹ دست و پنجه نرم می‌کنند به ۱۰۹۷ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از بیروت در این اطلاعیه آمده است: ۶۸۷ نفر از مبتلایان به این ویروس، بهبود یافتند و ۲۶ نفر هم جان باخته اند.

اولین مورد مرگ بر اثر ویروس کرونا در نوار غزه ثبت شد
به گزارش خبرگزاری فرانسه، طبق اعلام مقامات فلسطینی، اولین مورد مرگ بر اثر ویروس کرونا در نوار غزه ثبت شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهیابی دانش‌آموزان زنجان به مرحله انتخابی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم
هیچ رسوبی در منابع تبصره‌های اشتغال‌زایی وجود ندارد
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و انس با قرآن
فرهنگ شهادت رمز تداوم انقلاب اسلامی است
کسب رتبه اول واحد تحقیقات استان یزد در سطح کشور
آسمان صاف استان قزوین؛ هشدار انباشت آلاینده‌ها در روز‌های سرد
تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای رفع تنش آبی در مهاباد
رتبه اول فارس در نهضت ملی مسکن و تأمین مسکن قانون جوانی جمعیت
عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از سه هزار و ۵۰۰ مگاوات
ثبت نام جاماندگان دریافت سود سهام عدالت تا پایان امروز
برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند متناسب با نیازهای کودکان
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
کمک ۳۰ میلیارد تومانی مردم خراسان جنوبی به ساخت صحن حضرت زهرا (س)
ثبت روزانه حدود ۵۰ هزار زیارت در قالب پویش سراسری «شهد رجب»
قطع گاز ۲۱۰ ویلای خالی از سکنه با مصرف بالای گاز
شناسایی بیش از ۱۲ هزار مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
آسمانی شدن پدر شهید علی رضا هاتف در بخش سنگر
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
خطرناک بودن مصرف خودسرانه آزیترومایسین
«همزیستی هوشمند با سیل» طرح محققان دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)