• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۴۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۳
خراسان رضوی » اجتماعی
خراسان رضوی

برگزاری آیین شکرانه بازگشایی حرم مطهر رضوی

مراسم شکرانه بازگشایی حرم منور رضوی همراه با آئین خطبه خوانی و تعویض پرچم گنبد مطهر حرم امام رضا(ع) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، آئین شکرانه گشایش درب‌های صحن‌های حرم مطهر رضوی با حضور خدام این برگزاری آیین شکرانه  بازگشایی حرم مطهر رضویبارگاه منور و جمعی از مدافعان سلامت با پخش پیام آیت الله مکارم شیرازی دیشب در صحن انقلاب حرم مطهر برگزار شد. 
 
آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی مرجع عالیقدر تقلید در این مراسم طی پیامی ویدئویی ضمن تشکر از تولیت آستان قدس رضوی به سبب برگزاری این مراسم باشکوه از تلاش‌های انجام شده جهت فراهم آوردن شرایط بازگشایی دوباره درب‌های حرم مطهر اظهار کرد: از مسائلی که هرگز نباید فراموش شود این است که مردم باید با رعایت همه احتیاط‌های لازم بهداشتی به زیارت مشرف شوند و حداقل‌های لازم را رعایت کنند تا دیگران هم بتوانند از فضای حرم رضوی بهره‌مند شوند.
 
وی با بیان اینکه خداوند را به سبب فراهم آمدن شرایط برگزاری این مراسم باشکوه شکرگزاریم، تصریح کرد: از راه دور در این مراسم معنوی شرکت دارم و ان شاءالله این مراسم باشکوه با خیر و خوبی برگزار ‌شود و همه قدردان این خدمات هستیم، در اینجا دعا می‌کنیم که خدایا ما را به نعمت ولایت زنده بدار و به نعمت ولایت بمیران و به نعمت ولایت روز قیامت محشور بگردان.
 
در ادامه این مراسم مداح اهل بیت(ع) حاج میثم مطیعی به مدیحه سرایی و بیان مناقب امام علی بن موسی الرضا(ع) پرداخت و سپس به شکرانه خدمت در بارگاه منور رضوی آئین خطبه خوانی با نوای محمد موحد برگزار شد.
 
سخنرانی تولیت آستان قدس رضوی، نقاره نوازی در بشارت بازگشایی درب‌های حرم مطهر، اجرای آئین تعویض پرچم گنبد منور و همچنین تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت و تعدادی از کادر درمان درگیر با ویروس کرونا، از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
 
تولیت آستان قدس رضوی در این مراسم گفت:از حضرت رضا(ع) درخواست و استدعا می‌کنیم که ای امام رئوف(ع)؛ هرطور می‌خواهید ما را تنبیه کنید اما درب‌های حرم مطهر را بر روی ما نبندید.

حجت الاسلام والمسلمین مروی تصریح کرد: پیشتر در سخنرانی‌ای گفته بودم «از صفت غریب الغربایی حضرت سخن زیاد گفته بودیم اما هیچگاه آن را تجربه نکرده بودیم مگر در این ایام» اما امروز آن کلام خود را اصلاح می‌کنم، «یا علی بن موسی الرضا(ع) شما غریب الغربا نیستید، ارواح مطهر انبیاء، اولیاء الله و هزار ملائکه برگرد حرم مطهر شما در حال طواف هستند، ما غریب الغربا هستیم و در این دوران سخت غربت را تجربه کردیم. ما با بسته بودن درب‌های حرم، احساس غربت و یتیمی کردیم.»
 
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: از جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج(ع) به تمام خادمان و سربازان مدافع سلامت کشور، سلام و خدا قوت عرض می‌کنم. این افتخار شما را بس که رهبر معظم انقلاب در چندین سخنرانی مراتب تأیید، سپاس، تشکر و رضایتمندی خویش را نسبت به شما بزرگواران و عزیزان ابراز کردند.

تولیت آستان قدس رضوی ابراز کرد: به روح پاک و منور شهدای عزیز مدافع سلامت درود و سلام می‌فرستیم و از خداوند تبارک و تعالی همنشینی با اولیاءالله را مسئلت می‌نماییم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)