• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۵۱۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۱
کیش » اجتماعی
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش خبر داد:

ممنوعیت تردد بدون ماسک در جزیره کیش

جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش گفت: براساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونا کشور ساکنین و گردشگران جزیره کیش بدون ماسک حق حضور در مجامع عمومی را ندارند.

ممنوعیت تردد ساکنین و گردشگران جزیره بدون ماسک در اماکن عمومیبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، مصطفی خانزادی با حضور در برنامه زنده روی ماه شبکه کیش از بهره گیری حداکثری ظرفیت قانونی شورای سلامت کیش با متخلفین درحوزه بهداشت خبر داد و گفت: براساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونا کشور ساکنین و گردشگران جزیره کیش بدون ماسک حق حضور در مجامع عمومی را ندارند. 
وي گفت: هدف اصلی،رعایت ضوابط بهداشتی ابلاغ شده از سوی شورای سلامت کیش است و اصنافی که موازین بهداشتی را رعایت نکنند با اینکه به مدت یک ماه از فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد به عنوان متخلف برای آگاهی عموم مردم اطلاع رسانی می شود.

خانزادی خاطر نشان کرد: تاکنون برخی بخش ها ضوابط بهداشتی را با حساسیت و دقت نظر لازم رعایت کردند و سلامت خود و دیگران را به جای جنبه های اقتصادی در اولویت کار خود قرار دادند.
وی با بیان این که در سه ماه گذشته کسب و کارها در جزیره کیش متحمل خسارات اقتصادی ناشی از ویروس کرونا شدند گفت: قصد داریم امسال جشنواره تابستانی را برگزار کنیم تا بخشی از خسارات وارد شده جبران شود ولی در صورت رعایت نکردن ضوابط بهداشتی شوک دوم بر اقتصاد جزیره وارد می شود و ضرر آن متوجه تمام ساکنین و فعالین اقتصادی جزیره کیش خواهد شد.

مصطفی خانزادی گفت: با رعایت نكردن ضوابط بهداشتی و تحت تاثیر قرار گرفتن سلامت ساکنین جزیره کیش، شرکت های هواپیمایی، هتل ها، و مراکز تجاری و گردشگری تعطیل خواهند شد و خسارات اقتصادی بدی را به دنبال خواهد داشت.
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش، گفت: اگر ضوابط و بهداشت فردی رعایت نشود دچار سرنوشت مناطقی از کشور خواهیم شد که به تازگی مجبور شدند تمام مراکز گردشگری، هتل ها و کلوپ ها را تعطیل کنند و متحمل خسارات سنگین اقتصادی شوند.
وي گفت: با رعایت ضوابط بهداشتی برگزاری جشنواره تابستانی می تواند یک امید در رونق اقتصادی جزیره کیش باشد در غیر این صورت آژیر قرمز در این منطقه به صدا در خواهد آمد و ما مجبوریم بر خلاف میل باطنی تمام پروازها را به مقصد کیش تعطیل کنیم و محدودیت ها از نو اعمال شود.

خانزادي افزود: تمام تلاش سازمان منطقه آزاد کیش و دستگاه های اجرایی مستقر در این جزیره به منظور حفظ و ارتقای سلامت ساکنین جزیره کیش و جلوگیری از قرار گرفتن در وضعیت قرمز در این منطقه هستیم.
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش با اشاره به این که ۲۲ روز بیمار مبتلا به ویروس کرونا در کیش نداشتیم افزود: با همکاری منسجم تمام ساکنین جزیره کیش، تجار، هتل ها، و دستگاه های اجرایی مستقر در کیش توانستیم این منطقه را به عنوان یک برند در پیشگیری و مقابله با بیماری کووید ۱۹در کشور و حتی در منطقه مطرح کنیم.
خانزادی به راه اندازی پلکانی شركت هاي هواپيمايي از ۲۵ اردیبهشت به صورت آزمایشی و از ابتدای خرداد به طور رسمی به مقصد کیش اشاره کرد و  افزود: با اجرای ضوابط بهداشتی سختگیرانه و سفید اعلام شدن جزیره کیش یک بار منفی را به دنبال داشت که تمام ساکنین و گردشگران تصور کردند دیگر از کرونا خبری نیست، متاسفانه علی رغم تاکیدات بسیار زیاد ضوابط بهداشتی را رعایت نکردند.
وی عنوان کرد: بر اساس تشکیل جلسه ستاد بحران و شورای سلامت کیش با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش جمعه دوم خرداد، مسئولیت نظارت و کنترل بازگشت مسافرین به جزیره کیش به ستاد بحران در کیش واگذار شد تا اجرای ضوابط بهداشتی در این منطقه نظارت و کنترل شود.
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش گفت: همچنین تصمیمات گرفته شده در راستای حفظ سلامت آحاد جامعه و بر اساس ضوابط بهداشتی ابلاغ شده در تمام بازارها با حفاظت فردی و ایرلاین ها با ۷۰ درصد ظرفیت مسافر به منظور رعایت حفظ فاصله گذاری اجتماعی  به مقصد کیش انجام می شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
شرکتی که درآن مشغول هستم .با داشتن ۱۶کارگر افغانی و رعایت نکردن بهداشت ونزدن ماسک وهر۵نفر دریک اتاق ۱۲متری اسکان داده شده ..لطفا کمکمان کنید .
نظر شما
آخرین اخبار
اعمال قانون خودروهای آلاینده نیازمند سامانه های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
برگزاری جشنواره سرود و تئاتر دانش آموزی در کیش
جلوگیری از پسماندسوزی در شهرستان اشنویه
تسهیل فرایند‌های تجاری و خدماتی در مناطق آزاد
وصول یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان
گشایش جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز
تکریم و معارفه سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی
قاچاقچی سابقه‌دار چوب در جنگل‌های بابل دستگیر شد
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
استقبال از قهرمان کشتی فرنگی المپیک ناشنوایان در کوهدشت
شعله‌ور شدن دوباره یک نقطه از جنگل‌های نمنق در اثر باد
درگذشت مادر شهید سید موسی سید آموزنده در فومن
بسیج، ستون فقرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
کشف بیش از ۳ تن گوشت فاسد در نقده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
افت شدید منابع آبی استان، کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)