• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۵۶۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
بین الملل » تحلیلی
با نزدیک شدن به آمار ۱۰۰ هزار قربانی

تاکتیک‌های جنگ سرد واشنگتن برای فرار از سوء مدیریت کرونا

در حالی که آمار قربانیان کرونا در آمریکا تا ساعاتی دیگر به ۱۰۰ هزار نفر می‌رسید واشنگتن سعی می‌کند سوء مدیریت خود را به گردن کشور‌های دیگر بیاندازد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ به نقل از شبکه تلویزیونی راشاتودی، تعداد قربانیان کووید-۱۹ در آمریکا، انتظار می‌رود تا ساعاتی دیگر به ۱۰۰ هزار نفر برسد. در حالیکه برخی دولت را به سوءمدیریت در این بحران متهم می‌کنند، واشنگتن سعی دارد تقصیر را به گردن پکن بیندازد و پنهانکاری اولیه چین در خصوص این بیماری را با واکنش روسیه به فاجعه هسته‌ای چرنوبیل مقایسه می‌کند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آمریکا اکنون تا حدودی احساس حقارت می‌کند. این کشور همیشه تاکید کرده است که استثنایی است و اینبار این استثنایی بودن را در مدیریت بد در نحوه برخورد با همه گیری کووید نشان داده است. آمریکا اکنون باید بحران فزاینده اقتصادی، بیکاری فزاینده و تلفات بالای کووید را از بین ببرد، اما شما سرتان به آزمایش کردن مواد ضدعفونی کننده گرم است و فرصت ندارید که یک راهبرد سیاسی تازه را تدوین کنید؛ بنابراین به تاریخ نگاه می‌کنید و دوستان قدیمی را آنجا پیدا می‌کنید. روز‌های سردِ جنگ سرد.
وانگ یی وزیر خارجه چین: ما باید در خصوص این واقعیت هشیار باشیم که برخی نیرو‌های سیاسی آمریکا سعی دارند روابط آمریکا و چین را به سمت جنگ سرد جدیدی بکشانند.
یک دهه قبل شما سعی می‌کردید به افراد پشت پرده آهنین کمک کنید تا مزه آزادی را در بطری کوکاکولا تجربه کنند. اکنون شما نیاز دارید افراد ستمدیده قرن بیست و یکم را بیابید که تشنه آزادی شما باشند؛ و در حالیکه چین در آستانه تصویب قانونی در خصوص هنگ کنگ است این بهانه خوبی است که شما به عنوان مدافع آزادی جهانی به میدان بیایید.
مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در پیامی اعلام کرد: هنگ کنگ به عنوان سنگر آزادی رونق گرفته است. آمریکا قویا از پکن می‌خواهد به خودمختاری هنگ کنگ، موسسات دموکراتیک و آزادی‌های مدنی احترام بگذارد.
شما می‌توانید از تاکتیک‌های جنگ سرد دوباره استفاده کنید.
مایک پمپئو: تمرکز بر همه گیری [کرونا]خطر غفلت از تصویر بزرگتر و چالش برانگیزی را که حزب کمونیست چین ایجاد کرده است، به همراه دارد. واقعیت اساسی این است که مردم چین تحت حاکمیت یک رژیم مستبد قرار دارند... خطراتی که رژیم حزب کمونیست برای آمریکا ایجاد می‌کند... شکست‌های حزب کمونیست چین... این کمپین اطلاعات گمراه کننده که حزب کمونیست چین... حزب کمونیست چین خطر اساسی زمان ما را ایجاد کرده است. [حرف‌های پمپئو به شکل بریده بریده پخش می‌شود]در این میان مهم نیست که ترامپ در پیامی توئیتری به شی تولدش را تبریک می‌گوید، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد نوامبر ممکن است آنچنانکه شما می‌خواهید نباشد. نظرسنجی‌ها از پیشتازی بایدن در سراسر کشور حکایت دارد. شما مجبور هستید رویکرد خود را عوض کنید به خصوص از طریق تلاش برای نجات دانشجویان هنگ کنگی که پرچم آمریکا را تکان می‌دهند. این کار بحث نجات جهان را تداعی می‌کند.
ترامپ: حزب حاکم چین مسئول کار‌هایی است که انجام داده است. آن‌ها به شکلی بسیار بسیار بد به جهان آسیب زدند.
در این میان آمریکا دیگران را برای تبعیت از مسیری که انتخاب کرده است، تحت فشار گذاشته است. آمریکا اسرائیل را به بازنگری در یک و نیم میلیارد دلار توافقاتش با چین واداشت (فایننشال تایمز)
آمریکا اتحادیه اروپا را تحت فشار گذاشت تا از بررسی درباره نحوه عملکرد چین در خصوص ویروس کرونا حمایت کند (وال استریت ژورنال)
در حالیکه آن‌ها خودشان با بزرگترین رکود تاریخ مواجهند تهدید می‌شوند که اگر به معاملاتی ادامه دهند که شما دوست ندارید، فرصت معامله با آمریکا را از دست می‌دهند.
پمپئو: ما خیلی ساده ارتباطمان را قطع می‌کنیم. ما خیلی ساده جدا می‌شویم. ما می‌خواهیم دوستان و متحدانمان در سراسر جهان به ویژه متحدانمان در فایو آیز نظیر استرالیا هم همین کار را انجام دهند.
اما زمان عوض شده است. کاهش دادن ذخایر تسلیحات هسته ای، تاکتیک خوبی بود، اما امروز دیگر کارساز نیست؛ بنابراین شما اکنون به یک سیاست خارجی مورد علاقه تان یعنی خفقان اقتصادی روی آورده اید. شما به رقابت سالم نیاز دارید الان شما به بحران نیاز ندارید. اما شما مانع از آن می‌شوید که شرکت‌های چینی در بازار سهام آمریکا حضور داشته باشند. 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)