• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۱۹۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
فعال صنعت مرغ و تخم مرغ مطرح کرد

افزایش ۴۰ درصدی تولید مرغ و تخم مرغ مازاد بر نیاز

نظم بخشی به برنامه ریزی‌ها در صنعت مرغ و تخم مرغ کشور این امکان را می‌دهد که تولید را در این حوزه، ۴۰ درصد مازاد بر نیاز کشور افزایش دهیم.

آقای مهدی معصومی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: هم اکنون ۲۰ درصد از ظرفیت تولید صنعت مرغداری ایران خالی است در حالی که می‌توانیم هم این ۲۰ درصد را به تولید بیاوریم و هم ۲۰ درصد تولید کنونی را افزایش دهیم یعنی می‌توانیم حداقل تا ۴۰ درصد در ۲ تا ۳ سال آینده مازاد بر نیاز کشور تولید کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی اضافه کرد: برای اینکه برنامه صادراتی آماده شود پیشنهاد دادیم ۲۰ درصد از محصولات را صادر کنیم و همزمان هم بتوانیم واردات را انجام دهیم تا تمرینی برای صادرات باشد که این امر موجب نظم بخشی، پیدا کردن مشتری‌های دائمی و تولید برای بازار‌های صادراتی می‌شود و از آنجا که هر کشوری نوع خاصی از محصولات را می‌خواهد بنابراین برای تولید مرغ و تخم مرغ صادراتی باید برنامه‌ای درازمدت داشته باشیم.
آقای معصومی گفت: یکی از مواردی که امکان صادرات را افزایش یا توسعه می‌دهد و درآمد برای کشور ایجاد می‌کند صنایع تبدیلی مرغ و تخم مرغ است، اما متاسفانه فقط یک تا دو شرکت صنایع تبدیلی در ایران در این حوزه فعال است.
وی با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی در حوزه صنایع تبدیلی مرغ و تخم مرغ می‌توانیم در کشور ایجاد کنیم، افزود: تولید تخم مرغ پاستوریزه، تولید پودر تخم مرغ و تولید انواع محصولات خاص مانند تولید مرغ پخته، مرغ نیمه پخته و مرغ منجمد، امکان صادرات را افزایش می‌دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
این فعال صنعت مرغ و تخم مرغ گفت: همه برنامه‌ها در صنعت مرغداری اعم از ورود، قیمت‌گذاری، میزان تولید و امکان صادرات در اختیار دولت است در واقع اگر دولت در برنامه‌های خود نظم داشته باشد ما با استفاده از این نظم می‌توانیم کار خود را توسعه دهیم بنابراین تنها نیاز ما برنامه‌ریزی منظم دولت در تأمین مواد اولیه، مجوز‌های صادراتی و میزان تولید است که با این برنامه می‌توانیم توسعه و جهش تولید را در صنعت مرغداری محقق کنیم.
آقای معصومی با اشاره به اینکه بهره وری از مهمترین مسائل در صنعت مرغ و تخم مرغ است، افزود: اگر بتوانیم نظمی در تولید داشته باشیم حتماً بهره وری را هم افزایش خواهیم داد همچنان که در طول سال‌های گذشته این کار را انجام دادیم.
وی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی در جوجه ریزی، گفت: یکی از عوامل معدوم سازی تخم مرغ نطفه دار و جوجه یک روزه این بود که بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای سه ماهه پایان سال ۹۸ و برای ماه رمضان امسال، ۲۰ درصد افزایش در تولید هدفگذاری شد، اما متاسفانه شیوع ویروس کرونا، مصرف را به شدت کاهش داد و موجب شد مرغ جذب بازار نشود و بر این اساس جوجه هم جذب نشد این در حالی بود ما مازاد تولید داشتیم بنابراین از روی اجبار جوجه‌های یک روزه و تخم مرغ‌های نطفه دار معدوم شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای معصومی افزود: اکنون تخم مرغ نطفه دار را کمتر در دستگاه می‌خوابانند ضمن اینکه با کاهش تولید، قیمت مرغ هم متعادل شد، اما برای اینکه بتوانیم بر اساس نیاز کشور تولید کنیم یک برنامه دراز مدت نیاز است.
وی ادامه داد: هم اکنون تولید مرغ به حد استاندارد خود رسیده و کسری هم نخواهیم داشت و در صورتی که مواد اولیه تامین شود و مرغدار نگران تامین مواد اولیه نباشد تولید به اندازه سال گذشته خواهیم داشت.
این فعال صنعت مرغ و تخم مرغ با بیان اینکه تولید در این حوزه در داخل کشور معمولا روند ثابتی در این سال‌ها داشت، گفت: از آنجا که با این کیفیت تولیدی، مصرف در داخل کشور وجود دارد تغییراتی در کیفیت داده نشده است، اما اگر بازار‌های صادراتی ایجاد شود به نوآوری، تغییر و بالابردن کیفیت نیاز است که موجب می‌شود تحولی در صنعت مرغداری ایجاد شود و مرغدار با انگیزه‌ای مضاعف، محصولی بهتر با بهره‌وری و کیفیت بالاتر را تولید کند.
آقای معصومی افزود: اگر بخواهیم بازار‌ها را توسعه دهیم باید کیفیت‌ها را هم تغییر دهیم و بر اساس نیاز بازار‌های صادراتی و مصرف‌کنندگان کیفیت را تغییر دهیم به طور نمونه در کشور‌های عربی، مرغ را با حداکثر وزن یک کیلو و ۲۰۰ گرم می‌خرند در حالیکه تولید داخلی ما بر اساس دو کیلو و نیم انجام می‌شود بنابراین اگر ما بخواهیم مرغ را صادر کنیم باید بر اساس نیاز بازار صادراتی باشد یعنی لازم است تغییراتی در برنامه تولید صورت گیرد؛ بنابراین صادرات می‌تواند هم تنوع تولید و کیفیت‌ها را افزایش دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)