• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۴۳۳۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۸
هرمزگان » اجتماعی

استاندار هرمزگان: راه اصلی مقابله با کرونا رعایت اصول بهداشتی است

استاندار هرمزگان گفت: در شرایطی که موارد مثبت کرونا، فوتی‌ها و بستری‌ها در استان افزایش یافته است، اصلی‌ترین راه مقابله با شیووع کرونا رعایت اصول بهداشتی است.

استاندار هرمزگان: راه اصلی مقابله با کرونا رعایت اصول بهداشتی استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، فریدون همتی پس از حضور ویدئوکنفرانسی در نشست ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: با رعایت فاصله اجتماعی، شستن دست‌ها و استفاده از ماسک می‌توان از گسترش شیوع کرونا پیشگیری کرد.
وی افزود: ما در اواخر اسفند و فروردین ماه نیز محدودیت رفت و آمد و تعطیلی اعمال کردیم، اما می‌بینیم که اکنون دوباره شیوع کرونا در استان اوج گرفته است، پس تعطیلی راه حل نیست بلکه رعایت اصول بهداشتی می‌تواند مانع گسترش کرونا شود.
همتی گفت: تعطیلی مشاغل، برای افراد کارمند و دارای وضع مالی خوب شاید مشکل ساز نباشد، اما افرادی که مشاغل روزمره دارند آسیب می‌بینند و با توجه به وضعیت اقتصادی و تحریم‌ها امکان حمایت دولتی از این افراد نیز محدود است.
استاندار هرمزگان افزود: اکنون نمونه‌هایی از ابتلای دسته جمعی در استان رخ داده که نتیجه برگزاری مراسم‌های ختم و دید و بازدید‌های جمعی بود و این ربطی به تعطیلی ندارد بلکه مردم باید رعایت کنند.
بیشتر بخوانید؛ مبتلایان به کرونا در هرمزگان از پنج هزار نفر گذشت
همتی گفت: مردم باید از برگزاری هرگونه مراسم جمعی و جلسات خانوادگی خودداری کنند، زیرا این روز‌ها با استفاده از وسایل ارتباطی نیاز به حضور فیزیکی در کنار هم نیست و از سوی دیگر بیشترین عامل گسترش شیوع کرونا در استان دوره همی‌ها و تجمعات است.
استاندار هرمزگان افزود: با توجه به نگرانی خانواده‌ها و پیگیری از وزارت آموزش و پرورش امتحانات پایه نهم به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود، ولی امتحانات پایه دوازدهم به علت نهایی بودن و بحث کنکور امکان برگزاری غیرحضوری ندارد.
همتی افزود: اکنون در شهر بندرعباس جمعیت زیادی در ساحل شهر جمع می‌شوند که این خطرناک است بوِیژه در ساحل سورو که دستور داده شد همه ورودی‌های ساحل سورو برای همیشه بسته شود و مردم هم در شرایط مساعد به صورت پیاده روی از این ساحل استفاده کنند.
تعططیلی بازارها در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی 
وی گفت: بازار و مراکز خرید بزرگ شهر بندرعباس نیز اگر دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکنند با تشخیص دانشگاه علوم پزشکی حتماً بسته خواهد شد.
استاندار هرمزگان گفت: در ورودی پاساژ‌ها نباید اجازه دهند افراد بدون ماسک وارد شوند همچنین در وسایل حمل و نقل عمومی مانند تاکسی‌ها و شناور‌ها و هواپیما‌ها نیز مردم باید از ماسک استفاده کنند.
همتی افزود: مقرر شده در ادارات دولتی نیز خانم‌های باردار و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند یک هفته حضور نیابند ضمن اینکه ورود مردم به ادارت نیز مشروط به داشتن ماسک است.
وی گفت: یکی دیگر از عوامل گسترش شیوع کرونا، رفت وآمد‌ها از شهر به روستا‌ها است که این رفت و آمد نیز بویژه از شهر بندرعباس به روستا‌های استان نباید انجام شود. 
استاندار هرمزگان گفت: اکنون در شهر بندرعباس همه تخت‌های آی سی یو اشغال شده و مقرر شد از ظرفیت تخت‌های آی سی یوی بیمارستان‌های نظامی و حتی بیمارستان‌های خصوصی در صورت لزوم استفاده شود و ۱۰ تخت نیز در بیمارستان شهید محمدی در حال راه اندازی است.
اختصاص ۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات پزشکی
همتی افزود: ۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات پزشکی نیز به استان اختصاص یافته است که مقرر شده ۶۰ تحت آی سی یوی جدید در استان راه اندازی شود.
استاندار هرمزگان گفت: برای مقابله با کرونا باید به فرهنگ مردم در این زمینه تکیه کرد و از مردم می‌خواهیم که بدون اجبار و فشار، مسائل بهداشتی را رعایت کنند و افرادی که ضروری نیست از خانه خارج نشوند.
بیشتر بخوانید؛ کرونایی که هست؛ مراقبت هایی که نیست
همتی افزود: شرایط برای افراد سالمند و دارای بیماری زمینه‌ای خطرناک‌تر است گرچه ممکن است افراد جوان و بدون بیماری زمینه‌ای نیز در صورت ابتلاء جان خود را از دست بدهند.
وی گفت: فعالان اجتماعی و افراد تاثیرگذار باید پویش عمومی رعایت نکات بهداشتی را در استان دنبال کنند، زیرا می‌بینیم از هر صد نفر ده نفر این نکات را رعایت می‌کنند و ماسک می‌زنند که این باید به صد درصد برسد.
استاندر افزود: از مردم خواهش می‌کنیم برای دوهفته همه نکات بهداشتی را رعایت کنند، ماسک بزنند، دست‌ها را مدام بشویند و سطوح را ضد عفونی کنند تا نتیجه این اقدامات را در کاهش شیوع ببینیم.
همتی گفت: از فرمانداران نیز خواسته ایم نظارت‌ها را در شهرستان‌ها بالا ببرند و اجازه هیچ گونه برگزاری مراسم عروسی و ختم داده نمی‌شود بلکه باید مانند نماز جمعه در شهرستان‌های استان که افراد با فاصله و ماسک حضور دارند نکات بهداشتی رعایت شود.
وی افزود: باید ضدعفونی اماکن عمومی نیز از سوی دهیاری‌ها و شهرداری‌ها پیگیری شود که زندگی با رعایت اصول بهداشتی و بدون استرس ادامه پیدا کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرمربی قزوینی در راه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان رشت
ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزلی تا پایان سال به ناوگان اتوبوسرانی
برگزاری جشنواره نان و جان در روستای قلعه نو خرقان شاهرود
بزرگداشت ۱۳ آبان، «روز ملی مبارزه با استکبار»
انتشار حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری ۱۴۰۵
اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ آبان در یزد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
همکاری چهره‌ها با مرکز امور نمایشی سیما
بارش باران در مشهد پس از ۱۵۰ روز
اجرای طرح طاها در خوزستان
کشف بیش از ۶ تن آرد فاقد مجوز در بوکان
ناپایداری شبکه، تهدیدی برای پایداری منابع انرژی تجدیدپذیر
سیاستمداران آمریکایی از دخالت در امور دیگران عبرت نگرفته‌اند
رژه دختران فاطمی در مینودشت
نواخته شدن زنگ جشنواره آب در مدارس چهارمحال و بختیاری
تعطیلی سینما‌ها در روز سه شنبه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌های کتابی سلام خبرنگار
داستان بلاتکلیفی یک پل پس از ۱۸ سال 
پیام دعوت مشترک برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
آخرین وضع مصدومان سپاهان
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)