• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۵۹۱۹
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷
اجتماعی » جامعه و شهری
مهمترین اخبار شهرداری - ۱۹ خرداد ۹۹

موافقت با طرح بازآفرینی محور فدائیان اسلام

کمیسیون ماده پنج شهر تهران با طرح موضعی بازآفرینی محور فدائیان اسلام موافقت کرد.

موافقت با طرح بازآفرینی محور فدائیان اسلامبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، علی اشراقی، رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج، گفت: طرح موضعی "باز آفرینی محور فدائیان اسلام" رسیدگی شد و با توجه به توضیحات مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران و مشاور تهیه کننده طرح، رویکرد طرح مورد تأیید قرار گرفت؛ البته قرار شد کلیات طرح، پهنه بندی و ضوابط و مقررات مربوطه در کار گروه فنی کمیسیون بررسی و نتیجه به کمیسیون منعکس شود.
وی گفت: مختصات طرح، شامل محدوده‌ای به وسعت ۵۳۷ هکتار، در بخش‌هایی از مناطق ۱۲، ۱۵، ۱۶ و ۲۰ است که در حال حاضر غالب محدوده طرح، متشکل از انبار‌ها و کارگاه‌های صنعتی خرد قدیمی و رها شده است.
اشراقی افزود: سهم کاربری مسکونی در این محدوده اندک است به طوری که از لحاظ دانه بندی حدود ۸۰ درصد قطعات مساحتی بیش از ۲۰۰۰ مترمربع دارد؛ از این جهت طرح موضعی "باز آفرینی محور فدائیان اسلام" درصدد تبدیل محور فدائیان اسلام به خیابانی کامل، سرزنده و پویاست.
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج گفت: اجرای این طرح می‌تواند زمینه ساز تحقق رویکرد کلان بازآفرینی شهری باشد و مرکز تاریخی شهر تهران را به مرکز تاریخی شهرری پیوند دهد.
وی افزود: در ادامه جلسه طرح احداث یک بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی واقع در منطقه ۵ مورد تأیید قرار گرفت؛ همچنین اصلاح طرح موضعی دره حسنک در محدوده‌ای به وسعت ۱۴۳ هکتار در منطقه ۲ هم بررسی و مطالعه جزئیات طرح به جلسه آتی موکول شد.
 
گلپایگانی، معاون شهرسازی شهرداری تهران
 تبدیل ولیعصر به «خیابان کامل» برای ثبت جهانی 
معاون شهرسازی شهرداری تهران در مورد وضعیت خیابان ولیعصر (عج) در راستای تلاش برای ثبت جهانی آن توضیحاتی را ارائه کرد.
عبدالرضا گلپایگانی درباره وضع خیابان ولیعصر و لزوم بازنگری در طرح تفصیلی این خیابان و تلاش برای ثبت جهانی آن، گفت: شهرداری تهران موضوع ایجاد خیابان کامل را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: خیابان کامل، خیابانی است که برای همه اقشار جامعه اعم از پیاده، سواره و استفاده کنندگان از حمل و نقل عمومی بهسازی شده به گونه‌ای که همه بتوانند ترددی ایمن و آسان داشته باشند و علاوه بر گذراندن اوقات فراغت به فضا‌های کار و تجاری نیز دسترسی داشته باشند. در این راستا شورای راهبردی به ریاست شهردار تهران و نمایندگان شهرسازی، زیباسازی، فضای سبز، فنی عمرانی، اجتماعی، حمل و نقل و ترافیک و نمایندگان شورای شهر تشکیل شده است تا وضعیت بهسازی و ساماندهی خیابان ولیعصر را راهبری کنند.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران افزود: خیابان ولیعصر با ۱۸ کیلومتر طول و اختلاف ارتفاع ۵۰۰ متری از میدان راه آهن تا تجریش، ویژگی‌های لازم برای تبدیل شدن به خیابان کامل را دارد و بر همین اساس به دنبال انطباق چارچوب‌های خیابان کامل در محور ولیعصر هستیم.
وی گفت: بهبود کیفی وضعیت خیابان ولیعصر از ابعاد مختلف در دستور کار قرار دارد. با راه‌اندازی خانه مینایی به عنوان پایگاه خیابان، گام‌هایی برای خواناسازی و تهیه نقشه فرهنگی خیابان برداشته شده و در گام نخست، در ۴۰ نقطه خیابان ولیعصر که در جا‌هایی که رویدادی رخ داده خواناسازی مکان رویداد‌ها انجام شده است.
گلپایگانی افزود: بر این اساس پایه‌هایی در مکان‌هایی که در آنجا رویدادی در خیابان ولیعصر رخ داده نصب شده و شهروندان می‌توانند با استفاده از "QRC" در مورد اتفاقات رخ داده در آن محل و شناخت نقاط و ساختمان‌های شاخص خیابان ولیعصر اطلاعات کسب کنند.
معاون شهردار تهران گفت: مرمت و بهسازی پیاده روی خیابان ولیعصر، طراحی و تعبیه مبلمان مناسب، بهبود نمای ساختمان‌های جداره نیز در دستور کار سازمان زیباسازی قرار دارد که به عنوان نمونه، بهسازی نمای ساختمان‌های حد فاصل چهار راه ولیعصر تا چهار راه جمهوری در حال انجام است، با این مدل که با مشارکت صاحبان املاک است، بهسازی نما‌ها در همه خیابان‌ها گسترش می‌یابد.
وی افزود: در دو سال گذشته وضع درختان خیابان بهبود یافته است، در این دو سال ۳۳۰۰ درخت با سن ۱۰ تا ۱۵ سال و محیط بُن نزدیک به ۵۰ سانتیمتر توسط سازمان بوستان‌ها کاشته شده که در نوع خود کار کم نظیری بوده است.
معاون شهرسازی شهرداری تهران گفت: وضعیت بازنگری در طرح تفصیلی خیابان ولیعصر (عج) سال گذشته با موضوع سه متر عقب نشینی اجباری در آن در کمیسیون ماده ۵ لغو شد.
بازنگری بدنه خیابان ولیعصر (عج) در طرح تفصیلی از سوی چند شرکت مشاور بررسی و کارشناسی شده است که با جمع بندی و نهایی کردن آن به زودی برای تصویب به کمیسیون ماده ۵ شورای عالی شهرسازی و معماری فرستاده می‌شود.
گلپایگانی درباره تردد اتوبوس‌های بی آر تی خیابان ولیعصر، افزود: یکی از معیار‌های خیابان کامل، وجود همه روش‌های حمل و نقلی است، این خط هم یکی از کارآمدترین خطوط اتوبوسرانی است که با کمک و همفکری معاونت حمل و نقل، احتمال بازنگری در بی آر تی بخشی از خیابان با توجه به وجود مترو وجود دارد.
وی افزود: احتمالا با حذف بخشی از خطوط بی آر تی در قسمتی از محور ولیعصر بتوان امکان تردد دوطرفه را فراهم کرد و این تصمیم به بررسی کارشناسی بیشتر و توجه به خواست شهروندان بستگی دارد.
 
شکری، مدیر کل حریم شهرداری تهران
 رصد ساخت و ساز‌ها در حریم شهر تهران توسط کوادکوپتر 
با حضور مسئولان کشوری، قضایی، انتظامی و شهرداری تهران برای اولین بار در کشور رصد و پایش حریم با پرواز کوادکوپتر انجام شد.
مجتبی شکری مدیر کل حریم شهرداری تهران گفت: حریم شهر تهران به عنوان ریه‌های تنفسی شهر و فضای تفرجگاهی از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: حفظ و صیانت از حریم همواره مورد تأکید شهردار تهران و از مأموریت‌های اصلی است، بنابراین رصد مستمر حریم و افزایش دقت و سرعت عمل در جلوگیری از هر گونه ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی مربوطه همواره جز اولویت‌های اصلی ماست.
شکری ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع استفاده از ابزار و تکنولوژی روز دنیا همواره مدنظر بوده و اداره کل حریم به عنوان متولی اصلی صیانت از حریم شهر تهران پیوسته به دنبال ارائه راهکار‌های تازه و استفاده از ابزار‌های مورد نیاز بوده است.
مدیر کل حریم افزود: برای اولین بار در کشور با حضور مسئولان توانستیم با رونمایی و پرواز کوادکوپتر در ناحیه ۷ شهرداری منطقه ۱۸ زمینه افزایش رصد بیشتر و ثبت هرگونه تغییرات در حریم شهر تهران را فراهم کردیم.
شکری گفت: این اتفاق نقش اثرگذاری در پیشگیری از تخلفات و کشف و ضبط آن‌ها دارد، چنانکه قبلاً با رونمایی از سامانه ثبت تخلفات برخط در حریم شهر تهران گام اول را در رصد هوشمند حریم شهر تهران برداشتیم.
وی ادامه داد: در تلاشیم بزودی سامانه رصد هوشمند حریم تکمیل و برای کلیه مناطق راه اندازی کنیم.
شکری در خصوص آخرین وضعیت حریم شهر تهران، افزود: حریم دارای تداخلات مدیریتی متعددی است و برای صیانت از حریم شهر باید تنوع مدیریتی تمام شود.
وی گفت: با ایجاد وحدت و یکپارچگی باید شاهد نظم و انضباط بیشتری باشیم. امیدواریم در چند ماه آینده مدیریت یکپارچه حریم تعیین تکلیف شود.
مدیرکل حریم شهرداری تهران افزود: هم اکنون نیز تعامل و هماهنگی‌های خوبی با مراجع قضایی و انتظامی در برخورد با ساخت و ساز‌های غیرمجاز شده است. به طوری که در ۲ سال گذشته با تلاش شبانه روزی همه عوامل در شهرداری و همکاری سایر دستگاه‌ها شاهد کاهش چشمگیر تخلفات بوده ایم.
شکری گفت: تفاهم نامه‌ای با سازمان جهاد کشاورزی استان و سازمان امور اراضی کل کشور بسته شد تا با ایجاد هماهنگی و هم افزایی در برخورد با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی شاهد از بین رفتن هجوم دلالان و سوداگران زمین در اراضی کشاورزی و حفظ این اراضی باشیم.
 
فریدی، معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۹
 آغاز دوباره فعالیت‌های ورزشی در ۵ مجموعه جنوب شهر 
معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۹ از سرگیری فعالیت‌های ورزشی در ۵ مجموعه این منطقه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، محسن فریدی با اشاره به تعطیلی اماکن ورزشی از ابتدای اسفند سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا، گفت: براساس دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا و اعلام سازمان ورزش شهرداری تهران، فعالیت‌های ورزشی در مجموعه‌های امام علی (ع) و الزهرا (س) در نعمت آباد، سرداران شهید و الزهرا (س) در دولتخواه، شهدای رسالت در پارک افرا، الزهرا (س) ۱۸ در خیابان ماهان و الزهرا (۲۶) در خیابان بخشنده از سر گرفته شد.
او تأکید کرد: ورزش در این اماکن مستلزم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و نیز تمهیداتی از جمله ایجاد زیرساخت‌های لازم، حفظ فاصله اجتماعی و برگزاری رشته‌های ورزشی مجاز در آیین نامه ابلاغی است.
این مسئول خاطرنشان کرد: ایروبیک، پیلاتس، تی آر ایکس، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، بدمینتون، دارت، بدنسازی، رشته‌های توپی و ... از جمله رشته‌های مجاز به ثبت نام و فعالیت در این مجموعه‌های ورزشی هستند.
به گفته فریدی، فعالیت ایستگاه‌های ورزش شهروندی نیز در بخش‌های ورزش عمومی، تخصصی، اقشار، دوشنبه‌های ورزشی و جاگینگ با رعایت پروتکل‌های وزارت بهداشت و تبعیت از دستورالعمل‌های وزارت ورزش و جوانان و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به صورت صبحگاهی و عصرگاهی از روز شنبه ۱۷ خرداد آغاز شده است.
تا زمان بازگشایی دوباره مجموعه‌های ورزشی، تمامی فعالیت‌های ورزشی در بستر فضای مجازی به صورت انفرادی و با عناوین ورزش در خانه، خانه فعال و مسابقات چالش ورزشی انجام شده است.
 
انصاری، رئیس اداره محیط زیست شهرداری تهران
 چاه‌های آب تهران هوشمند می‌شود 
رئیس اداره محیط زیست شهرداری تهران از هوشمندسازی چاه‌ها برای آبیاری فضای سبز با هدف جلوگیری از هدررفت منابع آب در تهران خبر داد.
خانم شینا انصاری، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در نشست خبری به مناسب هفته محیط‌زیست، گفت: با وجود آنکه نیم قرن از تصویب کنوانسیون‌های محیط زیستی می‌گذرد، همچنان دنیا با مشکل محیط زیست دست و پنجه نرم می‌کند. امسال موضوع تنوع زیستی به عنوان شعار روز محیط زیست در نظر گرفته شد و شهرداری تهران هم شعاری با عنوان «اکنون زمانی برای محیط زیست است» انتخاب کرد. یکی از دلایلی که روز جهانی محیط زیست امسال به تنوع زیستی اختصاص پیدا کرد موضوع شیوع کرونا بود، زیرا اگر تنوعات زیست محیطی فراموش شوند مشکلات عمده‌ای برای زندگی بشری ایجاد می‌شود.
انصاری ادامه داد: در روز‌های کرونا اهمیت موضوع ارزش‌های زیستی و تنوع زیستی بیش از هر چیزی به ما نشان داده و مشخص شد که بهم ریختگی نظم زیستی چه مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. اکوسیستم‌ها خودشان یک خود تنظیمی و یک خود ترمیمی دارند و اگر مردم به این خودترمیمی آسیب نرسانند گونه‌های مختلف زیست می‌تواند به بقای بشر کمک کند. کرونا باعث شد تا کارخانه‌ها کمتر فعالیت کنند و به دنبال آن گاز‌های گلخانه‌ای کمتری هم تولید شدند، از سوی دیگر کاهش رفت و آمد‌های مردم در طبیعت هم باعث شد تا حیوانات زندگی بهتری را تجربه کنند.
او افزود: باید امید داشته باشیم که کرونا یک تجدید رفتار را برای ما نسبت به طبیعت ایجاد کند. البته روی نازیبای کرونا استفاده زیاد مواد شوینده و ضدعفونی کننده بوده و همچنین متاسفانه در این ایام پلاستیک هم بیش از اندازه مصرف شده و در کنار آن تفکیک نشدن پسماند‌ها باعث شد تا حجم انبوهی از زباله‌ها قبل از آنکه تفکیک شوند در خاک دفن شدند.

تدوین بانک اطلاعات تنوع زیستی تهران
انصاری از ایجاد بانک اطلاعات تنوع زیستی شهر تهران با هدف بررسی وضعیت گونه‌های گیاهی و جانوری تهران خبر داد و گفت: ۱۳۰۸ گونه گیاهی در تهران وجود دارد که از این میان ۱۶۷ گونه انحصاری هستند، ۱۸۰ گونه پرنده، ۳۸ گونه پستاندار و ۱۳ گونه خزنده هم در تهران وجود دارد که لازم است محل زیست این گونه‌ها از جمله رود دره‌ها و مناطق تحت حفاظت توجه ویژه‌ای شود.
او با اشاره به مصوبه روز گذشته شورای شهر تهران در ثبت توچال به عنوان میراث طبیعی شهر تهران، افزود: این مسئله باعث ساماندهی ساخت و ساز‌ها و تبدیل شدن این منطقه کوهستانی به زون طبیعی می‌شود.
رئیس اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به تغییر الگوی کشت گیاهان در فضای سبز شهر تهران، بیان کرد: الگوی کشت با توجه به محدودیت منابع آبی شهر تهران حایز اهمیت است، از همین رو کاشت چمن با توجه به اقلیم تهران به تدریج حذف شده و سعی می‌شود از گیاهان کم آب بر و همساز با اقلیم بهره برده شود.

توجه ویژه به بازچرخانی آب
مدیرکل محیط‌زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران درباره مصرف آب، بیان کرد: این اداره کل به مصرف بهینه آب بخصوص در بوستان‌ها و فصا‌های سبز شهر تهران توجه دارد، از همین رو در حوزه بازچرخانی آب و استفاده از منابع آب سطحی برنامه ریزی شده است تا به منابع آب‌های زیرزمینی فشار وارد نشود. اخیرا هم کارگروهی با همه مسئولان این حوزه تشکیل شد و باید برای استفاده از این منابع آب برنامه ریزی کنیم. ذخیره سازی آب باران هم در دستور کار قرار گرفته است.
او با بیان اینکه کارواش‌ها از دو منظر مصرف بی رویه آب و استفاده از مواد شیمیایی مورد توجه این اداره کل قرار دارد، گفت: با توجه به محدودیت منابع زیرزمینی باید به سیستم‌های بازچرخانی استفاده شود. در این راستا ۴۵۱ واحد کارواش در شهر تهران شناسایی و پایش شده، اما از آنجا که قوانین بالادستی در حوزه برخورد با متخلفان در این زمینه متخلفان این حوزه، در اختیار اداره کل محیط زیست تهران قرار می‌گیرند.
انصاری از هوشمندسازی چاه‌ها برای آبیاری فضای سبز به منظور جلوگیری از هدررفت منابع آب نیز خبر داد و گفت: در سطح شهر تهران پروژه‌های توسعه زیربنایی متعددی وجود دارد و به همین دلیل ارزیابی‌های زیست محیطی باید مدنطر قرار گیرد، به همین منظور با توجه به مصوبه شورای شهر تهران کمیته فنی غربالگری پروژه‌ها تشکیل شده است.
او به توسعه نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و اصلاح الگوی مصرف در ساختمان‌ها هم اشاره کرده و گفت: پایش آلاینده‌های محیط زیست و مدیریت منابع از حوزه دیگر فعالیت است. هر چند پایش آلودگی هوا توسط شرکت کنترل کیفیت هوا انجام می‌شود، اما طرح‌هایی در این زمینه پیش بینی شده که از جمله آن‌ها به روز رسانی اطلس پایش منابع آب و شناسایی منابع آلاینده است.
رئیس اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ادامه داد: گشت و پایش محیط زیست به زودی در تهران با خودرو‌های اختصاصی و تجهیزات مدنظر راه اندازی شده تا امکانات نمونه برداری داشته باشند. شناسایی منابع و کانون‌های آلودگی، کاهش کانون‌های آلودگی و همکاری مشترک با سازمان محیط زیست از اهداف این گشت هاست.

پرونده بوی بد تهران هنوز بسته نشده است
انصاری با بیان اینکه پرونده بوی بد تهران هنوز بسته نشده است، گفت: سال گذشته همکاری‌های مشترکی با شرکت کنترل کیفیت هوا درباره انتشار بوی نامطبوع در تهران شروع شد. از سال ۱۳۹۷ یک مرتبه و درسال گذشته ۵ مرتبه بوی نامطبوع در سطح شهر تهران منتشر شد بنابراین با هدف شناسایی کانون‌های انتشار بو، اداره کل محیط زیست شهرداری تهران به همراه سایر دستگاه‌های ذیربط کار خود را آغاز کرد.
او افزود: این سنجش‌ها توسط دستگاه‌های پرتابل سنجش بو که خریداری شده بود انجام شده و در این پایش‌ها در چندین مورد از سنجش، دی اکسید گوگرد بالا تشخیص داده شد. همچنین گروهی علمی شامل استادان متخصص آلودگی هوا که با توجه به نقشه‌های محیط زیست و انتشار بو تشکیل شده که بتوانند این موضوع را بررسی کنند. اما تاکنون برای منبع انتشار این بو به نتیجه مشخص نرسیده ایم، ولی این پرونده همچنان باز است و در دستور کار قرار دارد و باید این بو رفع شود.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، درباره آلودگی صوتی و آلودگی‌های بصری نیز گفت: معمولا از آلودگی صوتی به عنوان آلودگی خاموش یاد می‌شود چرا که بعضا مورد خاموشی قرار می‌گیرد. پایش این آلودگی نیز توسط شرکت کنترل کیفیت هوا انجام می‌شود و ۱۶ ایستگاه پایش آلودگی صوتی داریم البته در این راستا اقداماتی همچون نصب عایق‌های صوتی برای منازلی که در جوار بزرگراه‌ها هستند انجام شده که تاثیرگذار نیز بوده. همچنین توسعه فضای سبز نیز می‌تواند از طریق گیاهان موجب جذب آلودگی صوتی شود.
انصاری افزود: شورای شهر تهران نیز مصوبه‌ای در خصوص شکایت از خودرو‌های دیزلی داشت که بر اساس آن این خودرو‌ها باید معاینه فنی دریافت می‌کردند که صوت آن‌ها نیز اندازه گیری می‌شود. در حقیقت شهرداری تهران با رویکرد انسان محوری و کاهش خودرو محوری در این راستا گام برداشته است.
 
کشت پور، شهردار منطقه ۲
 ترافیک خیابان زنجان ساماندهی می‌شود 
مشکلات ترافیکی خیابان زنجان شمالی و معابر این محدوده با انتقال درب خروجی ستاد ترخیص خودرو به خیابان شهید حبیب الهی ساماندهی می‌شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، رسول کشت پور، شهردار منطقه ۲ در بازدید مشترک با سردار رحیمی، فرمانده نیروی انتظامی تهران و سردار مهماندار، فرمانده پلیس راهور تهران بزرگ که به منظور بررسی مشکلات ترافیکی خیابان زنجان شمالی انجام شد، گفت: حجم بالای تردد در خیابان زنجان شمالی به لحاظ وجود ستاد ترخیص خودرو و مرکز شماره گذاری موتورسیکلت در این خیابان مسائل و مشکلات ترافیکی را برای ساکنان و همچنین مراجعان این مراکز ایجاد کرده است.
او با بیان اینکه کمبود ظرفیت پارک خودرو از دیگر مسائل این خیابان است، گفت: ظرفیت پارکینگ ستاد ترخیص خودرو پاسخگوی نیاز مراجعان به این مرکز نیست و همین امر مشکلات ترافیکی را به خیابان‌های اطراف نیز منتقل می‌کند و نارضایتی شهروندان را موجب شده است.
شهردار منطقه ۲ با اشاره به اولویت برنامه‌های منطقه در ساماندهی معضلات ترافیکی، گفت: پس از مطالعات کارشناسی، انتقال درب خروجی ستاد ترخیص خودرو به خیابان شهید حبیب اللهی به عنوان راهکار در ساماندهی مشکلات ترافیکی خیابان زنجان پیشنهاد شد که همین امر مستلزم توافق و مشارکت نیروی انتظامی و پلیس راهور است.
مقرر شد طرح پیشنهادی با همکاری و هماهنگی مشترک نیروی انتظامی، پلیس راهور و شهرداری منطقه۲ اجرا شود.
 
فرخی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه چهار
 آزادسازی پرندگان در باغ پرندگان تهران 
در هفته محیط زیست تعدادی پرنده در باغ پرندگان تهران آزاد می‌شوند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، حمیدرضا فرخی در این باره گفت: به منظور ارتقای سطح سلامت شهر و حفظ مسائل زیست محیطی همزمان با هفته محیط زیست اقدامات مختلفی در منطقه چهار اجرایی شد.
او افزود: در این هفته می‌توان به برپایی غرفه سبز در ساختمان منطقه با هدف ارائه دستاورد‌ها و پروژه‌های شاخص اداره محیط زیست، تهیه بروشور و معرفی تنوع زیستی و اشتراک در شبکه‌های اجتماعی و توزیع دان خوری در بوستان‌های بزرگ سطح منطقه جهت تغذیه پرندگان اشاره کرد.
فرخی به اقدامات محیط زیست در باغ پرندگان لویزان اشاره کرد و گفت: آزادسازی پرنده‌ها در باغ پرندگان همچنین آزادسازی پرنده‌ها در قفس توسط شهروندان در منازل خود یکی دیگر از این اقدامات این هفته است.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه افزود: معرفی فعالان محیط زیست جهت تقدیر و اهدای هدایا، پخش تیزر‌های محیط زیستی در تلویزیون‌های سطح ناحیه - میادین و ایستگاه‌های مترو، نصب پوستر، آموزش درخصوص انواع آلودگی‌های آب-خاک و هوا، حفاظت و صیانت از محیط زیست دربرابر آتش و آتش سوزی، برگزاری آموزش‌های لایو مجازی در زمینه‌های مختلف محیط زیستی و انتشار شعار روزانه در هفته محیط زیست با پیامد‌های محیط زیستی در پرتال شهرداری منطقه از اقدامات انجام گرفته و جاری در این هفته است. امید داریم تا با اقدامات پیگیرانه مدیریت شهری و رعایت مسایل زیست محیطی توسط شهروندان شهری سلامت و پاکیزه را شاهد باشیم.
 
آبادیان، شهردار منطقه ۱۱
 ساخت دو مسجد در بخش مرکزی شهر تهران به پایان رسید 
شهردار منطقه ۱۱ از پایان پروژه مرمت و بازسازی دو مسجد با قدمت بیش از ۱۳۰ و ۷۰ سال با مشارکت خیرین در بخش مرکزی شهر تهران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، نصراله آبادیان با اشاره به فرسودگی بنای ساختمان دو مسجد صاحب الزمان (عج) و المهدی (عج) در بخش مرکزی شهران، گفت: پروژه مرمت و ساخت این مساجد با مشارکت خیرین، هیئت امنای مسجد و شهرداری منطقه ۱۱ گذشته انجام شده و به زودی آماده بهره برداری عموم مردم خواهد شد.
شهردار منطقه ۱۱ با بیان این که مسجد صاحب الزمان (عج) بیش از ۷۰ سال پیش در محله راه آهن با هزار و ۲۰۰ متر بنا ساخته شده است؛ افزود: مهم‌ترین فعالیت‌ها و خدمات مسجد اختصاص یک طبقه به ایتام است که کمک‌های نقدی و غیر نقدی را شامل می‌شود. همچنین به دلیل کم برخوردار بودن محله مقرر شده یک قسمت از مسجد را به درمانگاه اختصاص دهند که خدماتی از جمله ویزیت و داروی رایگان، انواع خدمات پزشکی و درمانی به شهروندان ارائه شود.
به گفته آبادیان در حال حاضر هر هفته دو روز ویزیت رایگان انجام می‌شود. همچنین صندوق قرض الحسنه، بسیج و هیئت مذهبی مسجد درحال فعالیت است و به دلیل موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در محله پر جمعیت و مذهبی با استقبال شهروندان در مراسم مذهبی، اجتماعی و فرهنگی به خصوص در روز‌های ماه محرم، صفر و رمضان مواجه می‌شود.
او همچنین درباره مسجد المهدی که در سال ۱۲۶۱ هجری شمسی در محله فروزش ساخته شده است؛ گفت: این مسجد در سال ۱۲۶۱ شمسی با ۴۵۰ متر عرصه و ۳۰۰ متر اعیانی توسط شخصی به نام "مهدی خان" وقف شد و حضور علمای بزرگ از جمله مرحوم طالقانی از عارفان بنام (امام جماعت مسجد) و مرحوم آیت الله آقا سید رضا تفرشی (امام جماعت) از علمای معروف در این مسجد باعث شد مردم محله برای این مسجد ارزش و اهمیت زیادی قائل شوند.
آبادیان بیان کرد: به دلیل قدمت بالا و فرسوده شدن بنا هیئت امنا تصمیم به نوسازی مسجد گرفتند و این امر با مشارکت شهرداری، خیرین و شهروندان باعث نوسازی و ساخت مسجد شد.
شهردار منطقه ۱۱ ادامه داد: فعالیت مجدد مسجد با توجه به قرار گرفتن در محله مذهبی و استقبال مردم از مناسبت‌های ملی و مذهبی به خصوص در ماه‌های محرم و صفر و رمضان و اجرای برنامه‌های فرهنگی، ملی اثرگذاری زیادی بر کیفیت زندگی مردم خواهد داشت و سبک زندگی اسلامی را گسترش خواهد داد. همچنین در نظر گرفتن قسمتی از فضای مسجد برای ایجاد صندوق قرض الحسنه و کمک به نیازمندان و مستمندان باعث ایجاد همدلی، امید و نشاط اجتماعی خواهد شد.
آبادیان همچنین گفت: شهرداری منطقه ۱۱ برای اجرای این پروژه با تسهیلگری در ارائه جواز و همچنین گودبرداری و مشارکت در پرداخت هزینه‌ها اقدام کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)