• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۶۲۴۸
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۵
بین الملل » غرب آسیا
با برگزاري تظاهرات اعتراضي

مردم شرق سوريه خروج نظامیان آمریکایی را خواستار شدند

شهروندان سوری ساکن مناطق تحت اشغال نظامیان آمریکایی در حومه دیرالزور و الحسکه با برگزاری تظاهرات اعتراضی خروج این نیرو‌ها از سوریه را خواستار شدند.

مردم شرق سوريه خروج نظامیان آمریکایی را خواستار شدندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، شهروندان سوری ساکن مناطق تحت اشغال نظامیان آمریکایی در حومه دیرالزور و الحسکه با برگزاری تظاهرات اعتراضی خروج این نیرو‌ها از سوریه را خواستار شدند.
صد‌ها تن از ساکنان تعدادی از شهرک‌ها و روستا‌های تحت کنترل ارتش آمریکا و نیرو‌های موسوم به سوریه دموکراتیک (قسد) در شرق سوریه در اعتراض به اقدامات این نیرو‌ها (نظامیان آمریکایی و قسد) علیه ساکنان محلی و قبایل عرب روز دوشنبه تظاهرات کردند.
خبرنگار اسپوتنیک مستقر در شرق سوریه گزارش داد تظاهرات روز دوشنبه در بیشتر شهرک‌ها و روستا‌های تحت کنترل نظامیان آمریکایی و شبه نظامیان کرد مورد حمایت واشنگتن در استان دیر الزور برگزار شد.
بر اساس گزارش خبرنگار اسپوتنیک، تظاهرات امروز در اعتراض به اقدامات نیرو‌های سوریه دموکراتیک (قسد)، ‏ شرایط بد معیشتی مردم ‏‌و محکومیت فساد گسترده در شورا‌های محلی وابسته به نیرو‌های قسد و مورد حمایت ارتش آمریکا و نیز اعتراض به افزایش قیمت‌ها و نبود مواد اولیه غذایی در بازار‌ها برگزار شد.
شهروندان سوری در اعتراض به عملکرد نیرو‌های سوریه دموکراتیک مورد حمایت آمریکا در برخی روستا‌ها و شهرک‌ها از جمله روستای السعده غربی در حومه الحسکه و شهرک الدحله در حومه شرقی دیر الزور با آتش زدن لاستیک خودرو‌ها مسیر‌ها را مسدود کردند.
خبرنگار اسپوتنیک افزود تظاهرات روز دوشنبه در منطقه العزبه و روستا‌ها و شهرک‌های (جدید عکیدات، الکسره، محیمیده، زغیر جزیره، الصبحه، الدحله و ذیبان) برگزار شد و معترضان با آتش زدن لاستیک خودرو‌ها مسیر‌های اصلی را مسدود کردند و خروج نظامیان اشغالگر آمریکایی از مناطق شان را خواستار شدند.
بر اساس این گزارش، تظاهرات اعتراضی روز دوشنبه همچنین در روستا‌های العطاله و السعده غربی در جنوب استان الحسکه برگزار شد و معترضان با آتش زدن لاستیک و بستن بزرگراه (دیرالزور - الحسکه) خروج نیرو‌های اشغالگر آمریکایی از این مناطق را خواستار شدند. معترضان سوری محاصره و اقدامات ظالمانه و خودسرانه آمریکا علیه مردم سوریه را عامل شرایط بد معیشتی می‌دانند.
گفتنی است شماری از ساکنان روستای ابطخ تحتانی واقع در ۱۲ کیلومتری شهرک تل خمیس در شمال شرق الحسکه (تحت کنترل نیرو‌های سوریه دموکراتیک)‌ چند روز پیش با پرتاب سنگ و چوب به طرف یگان گشتی آمریکایی متشکل از پنج خودروی زرهی، آنان را وادار به خروج از این روستا کردند. این تحولات در سایه افزایش موارد مخالفت مردم و مقاومت مردمی علیه نظامیان آمریکایی و حامیان آن در مناطق شرق فرات صورت می‌گیرد.
قبایل عرب ساکن روستا‌ها و شهرک‌های شرق سوریه با حضور نظامیان آمریکایی در این مناطق به شدت مخالفند و به طور فزاینده‌ای در برابر آنان مقاومت و از ورود آنان به مناطق خود جلوگیری می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر مادر شهید بیرانوند در خرم آباد
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
ورود نسل تازه تجهیزات شهری به منطقه ۱۲
پویش "سلام محله" در محلات کم‌برخوردار
افتتاح پمپ‌بنزین شهرک گل‌ها
درخشش فوتسالیت استان سمنان در تیم ملی
گیلان در فضایی آمیخته با نام و یادِ شهدا
جشن تکلیف دانش آموزان کوهدشت لرستان
محکومیت اقدام گستاخانه اتحادیه اروپا
توطئه چندین ساله یک فرقه انحرافی و صهیونیستی علیه ملت ایران
کشف ۱۹ دستگاه ماینر قاچاق در بناب
نفرات و تیم‌های برتر مشخص شدند
سید فخر الدین رحیمی ،فخر دین و دیار لرستان
برگزاری میز خدمت ادارات شهرستان رودبار
دیدار وزیر جهاد کشاورزی با امام جمعه ایلام
چشمان باز مردان دیپلماسی و میدان
دیدار مسئولان با خانواده سردار شهید حسین املاکی در لنگرود
معرفی ۳۵۰۰ واحد تولیدی برای دریافت سرمایه در گردش
قبله‌ای به سمت عکا
‌نمی‌خواستم در فیلمم سیاه‌نمایی نمایی کنم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
آزادی ۲۶ زندانی جرایم غیرعمد استان کرمان به مناسبت ایام دهه فجر
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)