• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۶۳۶۸
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۱
بین الملل » آفریقا
آخرین تحولات میدانی لیبی؛

روسيه: حضور در درگیری های لیبی را تکذيب کرد

معاون وزیر خارجه روسیه خبرهای منتشر شده درباره حضور اين کشور در درگیری های لیبی و استفاده از سلاح های روسی را تکذیب کرد.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، "میخائیل بوگدانوف"، معاون وزیر خارجه روسیه روز سه شنبه خبر‌ها درباره ورود سلاح‌های روسی به لیبی و مشارکت شرکت نظامی «واگنر» روسیه در درگیری‌های لیبی را نادرست و بر اساس اسناد مخدوش عنوان کرد.

میخائیل بوگدانوف افزود: تجهیزاتی که در لیبی به دست آمده و به نمایش گذاشته شده است قدیمی هستند.
معاون وزیر خارجه روسیه تصريح کرد: اسامی اعضای شرکت واگنر که به عنوان حاضران در درگیری‌های لیبی و در کنار نیرو‌های حفتر منتشر شده از اطلاعات و اسناد اوکراینی گرفته شده است و این در حالی است که این افراد از روسیه خارج نشده اند.
بوگدانوف هدف از انتشار این اطلاعات در منابع متعدد از جمله وزارت خارجه آمریکا را مخدوش کردن وجهه خارجی روسیه عنوان کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
حمایت شخصیت های الطوارق از دولت وفاق لیبی
شخصیت های الطوارق در جنوب لیبی و شماری از گردان های نظامی در جنوب این کشور بر حمایت از دولت وفاق ملی لیبی تاکید کردند.
برخی شخصیت‌های الطوارق در شهر اوباری در جنوب لیبی ضمن تاکید بر حمایت از دولت وفاق ملی لیبی که در سطح بین المللی به رسمیت شناخته می‌شود، افزودند موسسه‌های امنیتی حکومت باید یکی شوند.
شخصیت‌های الطوارق در بیانیه خود گفتند، با اعلام حمایت از دولت وفاق ملی لیبی که در سطح بین المللی به رسمیت شناخته می‌شود، تاکید می‌کنیم لیبی کشور واحد است و تجزیه پذیر نیست. همگان باید برای اتحاد با هدف بازگرداندن حاکمیت کشور و عمل برای یکی کردن همه موسسه‌های امنیتی، نظامی، اجتماعی و اقتصادی تلاش کنند تا بتوانیم با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی، حکومت دموکرات ایجاد کنیم و مردم لیبی بتوانند زندگی عزتمندانه‌ای داشته باشند. 
۲۸ گردان و یگان وابسته به منطقه نظامی سب‌ها در جنوب لیبی نيز بار دیگر بر پایبندی به دولت وفاق ملی لیبی تاکید کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
اعزام نيروهای حفتر به جنوب ليبی براي حمايت از منابع نفتی
نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی شماری از نيروهای خود را به میدان‌های نفتی در جنوب این کشور اعزام کرد.
شماری از نیرو‌های گردان پیاده نظام صد و شانزدهم، تیپ دوازدهم و گردان صد و بیست و هشتم عازم میدان نفتی الشراره و الفیل در شهر اوباری در جنوب لیبی برای حمایت از نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر شدند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
ورود تجهیزات نظامی دولت وفاق ملی لیبی به محور‌های نزیک سرت
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، منابع نظامی دولت وفاق ملی لیبی از ورود تجهیزات نظامی به محور‌های جنگی نزدیک شهر سرت خبر دادند.
دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد نیرو‌های این دولت به پیشروی به سمت سرت تا تسلط دوباره بر آن ادامه می‌دهد.
نیرو‌های دولت وفاق ملی در اقدامی مقدماتی برای ورود دوباره به شهر سرت، مواضع خود را تقویت کردند.
در همین حال، فرماندهی نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی به ریاست خلیفه حفتر تجهیزات نظامی را به محور‌های جنگ در غرب شهر سرت اعزام کرد. همزمان پهپاد‌های اماراتی وابسته به این نیروها، خودرو‌های نظامی وابسته به خلیفه حفتر را در منطقه‌ای بین شرق شهر مصراته تا مرز‌های سرت هدف حمله قرار دادند.
 
شهر سرت در محاصره نیرو‌های دولت وفاق ملی
شبکه تلویزیونی الجزیره در گزارش میدانی از ورودی شهر سرت در لیبی، اعلام کرد نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی این شهر را از سه محور تحت محاصره قرار داده اند.
نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی به پیشروی در مواضع خود در غرب شهر سرت در منطقه کیلومتر ۳۰ ادامه دادند.
احمد خلیفه خبرنگار این شبکه گزارش داد: نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی ده‌ها کیلومتر پیشروی کردند تا به ورودی‌های شهر سرت رسیدند.
این ورودی اصلی غربی شهر سرت است. در اینجا درگیری‌هایی صورت گرفت که در پی آن، نیرو‌های حفتر به داخل شهر عقب نشینی کردند. همین موضوع موجب شد نیرو‌های وفاق ملی لیبی این شهر را تحت محاصره قرار دهند.
عبدالحمید بوزیان از فرماندهان نظامی دولت وفاق ملی لیبی تاکید کرد نیرو‌های دولت وفاق بر مواضع خود مستقر هستند و به اقداماتشان برای تداوم حملات ادامه می‌دهند.
عبدالحمید بوزیان گفت «نیرو‌های ما در خطوط مقدم به منطقه بوابه الثلاثین رسیدند و بر این منطقه مسلط شدند. همچنین برخی نیرو‌های ما در جنوب منطقه سرت مستقر هستند که به علل امنیتی مواضع آن‌ها را مطرح نمی‌کنیم.»
خبرنگار این شبکه در ادامه گفت: نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی شهر سرت را از سه محور تحت محاصره قرار داده اند و فرماندهان آن‌ها تاکید می‌کنند برای تسلط دوباره بر آن و پایان دادن به هر نوع استقرار نظامی نیرو‌های حفتر در منطقه مرکزی کشور، به پیشروی ادامه می‌دهند و به این شهر یورش می‌برند.
فرماندهان نظامی نیرو‌های وفاق می‌گویند نیرو‌های حفتر مانند جنوب طرابلس در حال کار گذاشتن مین هستند. همین موضوع پیشروی به شهر سرت را به تاخیر انداخته است.
عبدالهادی دراه سخنگوی اتاق عملیات تامین امنیت سرت و الجفره گفت «برخی موانع در مسیر نیرو‌های ما وجود دارد. کودتاچیان به کار گذاشتن مین‌ها می‌پردازند و این همان روش داعش است که کودتاچیان از آن بهره می‌برند.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی ۲۴ تیم مسابقات قهرمانی والیبال کمتر از ۱۷ سال جهان
پیگیری مصوبات سفر قبلی رئیس دستگاه قضا به استان البرز
اعلام آمادگی اوقاف استان زنجان برای مشارکت در امر درختکاری
بازتاب رسانه‌ای گفت‌و‌گو‌ها در ژنو
رقابت مهارت و حرفه آموزی در دوگنبدان
رونق تولید روستایی در استان کرمان با تسهیلات کم‌بهره
باخت گل گهر به تراکتوردر دیداری حساس
عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در روستا بازار اشنویه
سارق کش روزن خراسان رضوی در کرمان دستگیر شد
استاندار مازندران: سفر رئیس‌جمهور نقطه عطفی در شتاب توسعه استان بود
بهسازی ۹۰ درصد محور زنجان- قزوین
آموزش اقتصاد دیجیتال باید از مدرسه آغاز شود
پیگیری آخرین وضعیت اتصال سامانه بیمه های تکمیلی به نسخه الکترونیک
اولویت پرداخت تسهیلات کم بهره به طرح‌های خلاقانه روستایی در کرمان
کشف پارچه‌های ۲۰۰ میلیاردی قاچاق در لارستان
اقتدار پلیس کرمان در میدان مبارزه با مواد مخدر/کشف محموله بزرگ شیشه در سیرجان
آغاز به‌کار رسمی فرهنگسراهای مس در رابر و گلزار
اجرای طرح برخورد قاطع با خودرو‌های دارای تغییر وضعیت و عامل آلودگی صوتی در گیلان
بیش از ۳ هزار هکتار از مزارع گناباد، در خطر آفت سن مادری غلات
گرانفروشی برنج در فضای مجازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)