• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۶۴۸۸
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶
بین الملل » آمریکا
سی ان ان

پلیس آمریکا پیشتاز خشونت درجهان

آمارها نشان می دهد پلیس آمریکا بطور میانگین روزانه چهار شهروند آمریکایی را هنگام بازداشت به قتل می رساند.

پلیس آمریکا رکوددار خشونت درجهانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما,سی ان ان گزارش داد:درحالی که مرگ جورج فلوید رنگین پوست در بازداشت پلیس آمریکا اعتراضات گسترده‌ای را به همراه داشته است، مقایسه آماری نشان می‌دهد پلیس این کشور بیش از سایر کشور‌های پیشرفته اقدام به شلیک، دستگیری و زندانی کردن شهروندان می‌کند.

>>>گزارش واشنگتن پست درباره خشونت پلیس>>>

 

-قتل روزانه چهار شهروند آمریکا بدست پلیس این کشور

یک بررسی رسانه‌ای توسط دفتر آمار وزارت دادگستری آمریکا نشان می‌دهد در بازه زمانی ده ماهه از ژوئن ۲۰۱۵ تا مارس ۲۰۱۶، در مجموع ۱۳۴۸ مورد مرگ مرتبط با بازداشت روی داده است- یعنی به طور میانگین ۱۳۵ مورد مرگ و میر در ماه یا بیش از چهار مورد در روز. در مقایسه در انگلیس در نزدیکترین بازه زمانی به این دوره تنها ۱۳ نفر در پی بازداشت به دست پلیس کشته شدند. در استرالیا در طول سال‌های ۲۰۱۵- ۲۰۱۶ تنها ۲۱ مورد مرگ در بازداشت پلیس یا عملیات مرتبط با بازداشت پلیس ثبت شده است.

- ثبت بیشترین تیراندازی به سمت متهمان و بیشترین بازداشت
پلیس آمریکا همچنین بیش از همقطاران خود در کشور‌های غربی اقدام به تیراندازی می‌کند. واشنگتن پست در سال ۲۰۱۹ یک هزار و چهار مورد تیراندازی مرگبار توسط پلیس را ثبت کرد.
پلیس آمریکا همچنین در مقایسه با دیگر کشور‌های توسعه یافته شمار بیشتری از مردم را هدف گلوله قرار داده است.
به موجب گزارش‌های اف بی آی در سال ۲۰۱۸ حدود ۴۰۷ نفر در اقدام موسوم به " قتل توجیه پذیر" به دست افسران پلیس هدف گلوله قرار گرفتند. ولی آمار سازمان‌های خبری ارقامی بالاتر از این را نشان می‌دهد. اظهارات کومی در کمیته قضایی مجلس نمایندگان بیانگر اذعان اف بی آی به دقیق نبودن آمارهاست. با این همه حتی آمار‌های اف بی آی از آمار و ارقام بسیاری دیگر از کشور‌ها بالاتر است.
افزون بر آن آمریکایی‌ها در مقایسه با دیگر کشور‌ها بیشتر بازداشت و زندانی می‌شوند. در سال ۲۰۱۸ در مجموع حدود ۱۰ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۹۶۰ مورد بازداشت در آمریکا صورت گرفته است یعنی یک بازداشت به ازای هر ۳۲ شهروند آمریکایی. این آمار در مقایسه با انگلیس و استرالیا یا دیگر کشور‌ها به مراتب بالاتر است. از میان کسانی که با برخورد یا بازداشت پلیس مواجه می‌شوند، سیاه پوستان آمریکایی بیشتر در معرض خشونت و توسل به زور قرار می‌گیرند و همین امر، شکایت اصلی معترضان در تظاهرات اخیر در سراسر آمریکا به شمار می‌رود. به موجب مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۶ در نشریه ژورنال آف هلث آمریکا منتشر شد، مردان سیاه پوست تقریبا سه برابر بیشتر از مردان سفید پوست در برخورد و دخالت پلیس کشته می‌شوند. آمار قابل مقایسه برای دیگر کشور‌ها در دسترس نیست.
به طور کلی، تعداد بیشتری از آمریکایی‌ها نسبت به بسیاری از کشور‌ها در معرض سیستم دادرسی کیفری هستند و سرنوشت تعداد بیشتری از آن‌ها به زندان ختم می شود.

آمریکایی‌ها همچنین بیش از سایر شهروندان کشور‌های پیشرفته در معرض خطر دستگیری و زندانی شدن قرار دارند. در سال ۲۰۱۸، ده میلیون و ۳۱۰ هزار و ۹۶۰ نفر در آمریکا بازداشت شدند که به معنای یک مورد دستگیری در ازای هر ۳۲ آمریکایی است.

آمریکایی‌ها همچنین بیش از سایر شهروندان کشور‌های پیشرفته در معرض خطر دستگیری و زندانی شدن قرار دارند.
در سال ۲۰۱۸، ده میلیون و ۳۱۰ هزار و ۹۶۰ نفر در آمریکا بازداشت شدند که به معنای یک مورد دستگیری در ازای هر ۳۲ آمریکایی است.

 

-دیگربس است

پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی باعنوان " آمارها نشان می دهد پلیس آمریکا بیشتر از پلیس دیگر کشورهای توسعه یافته مردم را می کشد و زندانی می کند" نوشت :دیگر بس است . این پیام بسیاری از معترضان است که حدود دو هفته در شهرهای آمریکا به خیابانها ریخته اند و در پی مرگ جرج فلوید خواستار اجرای عدالت و پایان یافتن خشونت پلیس در کشتار سیاه پوستان آمریکایی شده اند.
این اعتراضات سراسر آمریکا و شهرهای بسیاری از کشورهای جهان را فرا گرفته است و فعالان به نشانه همبستگی با این جنبش در بسیاری از پایتختهای جهان تظاهرات می کنند. فلوید تنها یکی از بسیاری آمریکایی هایی بود که هر سال به دست پلیس آمریکا کشته می شوند. ولی در دیگر کشورهای توسعه یافته چنین حوادثی به ندرت اتفاق می افتد.

-پلیس آمریکا رکوددار خشونت در جهان

سیاه پوستان امریکایی یک سوم جمعیت زندان‌های آمریکا را تشکیل می‌دهند و این در حالیست که تنها یک هشتم کل جمعیت آمریکا سیاه پوست هستند. همه این‌ها نشان می‌دهد که چرا اصلاح ساختار دستگاه پلیس و نظام قضایی در آمریکا مهمترین خواسته معترضان در شهر‌های این کشور به شمار می‌رود.

مقایسه آماری نشان می‌دهد پلیس در آمریکا بیشتراز کشور‌های پیشرفته دیگر در جهان به سمت مردم تیراندازی و آن‌ها را بازداشت و زندانی می‌کند. به عبارت دیگر در مقام مقایسه وقتی نوبت به پلیس و عدالت کیفری می‌رسد، آمار کاملاً قابل توجه است و آمریکایی‌های سیاه پوست به طور نامتناسب تحت تأثیر خشونت پلیس قرار می‌گیرند.
اما اطلاعات مربوط به دستگیری‌ها، کشته‌ها و جمعیت زندان‌ها در کشور‌های توسعه یافته به طور یکنواخت وجود ندارد، بنابراین تعیین دقیق عملکرد آمریکا در مقایسه با دیگر کشور‌ها در این باره دشوار است. به عنوان مثال دانستن دقیق تعداد افرادی که هر سال به دست افسران پلیس آمریکا کشته می‌شوند امکان پذیر نیست.
جیمز کومی رئیس سابق اف بی آی در سال ۲۰۱۵ در این باره در کمیسیون قضایی مجلس نمایندگان آمریکا گفته بود: ما نمی‌توانیم در این باره بحث آگاهانه‌ای داشته باشیم، زیرا داده‌ای در اختیار نداریم. درباره تعداد کسانی که اخر این هفته به سینما رفته اند آمار داریم. اما نمی‌توانم به شما بگویم ماه گذشته یا سال گذشته چند نفر هدف تیراندازی پلیس آمریکا قرار گرفته اند؛ و این خیلی بد است؛ بنابراین ما مجبور به اتکا به برآورد‌ها هستیم -، اما حتی برآورد‌ها نیز تصویری واضح در این باره ترسیم می‌کنند.

-آمریکا بالاترین آمار بازداشت و تعداد زندانیان در جهان را دارد 
براساس گزارش آمار وورلد پریزن بریف، World Prison Brief آمریکا دارای بیشترین جمعیت زندانی در جهان و همچنین بیشترین سرانه زندان در جهان است؛ و جمعیت ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری زندانی در آمریکا ازمجموع جمعیت شهر‌های واشنگتن دی سی، بوستون و میامی بیشتراست. اگر هر ایالت آمریکا را یک کشور در نظر بگیریم، ایالت‌های آمریکا از زمره ۳۱ کشور با بالاترین آمار زندانی در جهان قرار خواهند گرفت. اوکلاهما لوئیزیانا و می‌سی سی پی همگی نرخ بازداشتی بالای هزار دارند یعنی بیش از یک صدم جمعیت این ایالت‌ها در سال ۲۰۱۸ زندانی بوده اند. سیاه پوستان امریکایی یک سوم جمعیت زندان‌های آمریکا را تشکیل می‌دهند و این در حالیست که تنها یک هشتم کل جمعیت آمریکا سیاه پوست هستند.
همه این‌ها نشان می‌دهد که چرا اصلاح ساختار دستگاه پلیس و نظام قضایی در آمریکا مهمترین خواسته معترضان در شهر‌های این کشور به شمار می‌رود.

 

 

نمودار آماری سی ان ان از خشونت پلیس آمریکا

پلیس آمریکا پیشتاز خشونت درجهان پلیس آمریکا پیشتاز خشونت درجهان پلیس آمریکا پیشتاز خشونت درجهان
 
 
 
اذعان کوشنر به خشونت پلیس آمریکا و لزوم بازنگری در رفتار پلیس
جارد کوشنر، داماد و مشاور بلندپایه ترامپ در میزگرد ترامپ با مقامات پلیس گفت: نهاد‌های مجری قانون مطالبات مردم را شنیدند، بی عدالتی‌های موجود در سیستم را که باید اصلاح می‌شد، دیدند و برای اصلاح این وضعیت با یکدیگر متحد شدند.
کوشنر افزود: در این راستا همکاری زیادی شده است. آن اصلاحات جوامع ما را امن‌تر می‌کند و موجب عادلانه شدن سیستم ما شده است. این اقدامی است که با همکاری توانسته ایم آن را انجام دهیم؛ بنابراین آنچه ما در گذشته شاهد بوده ایم، این است که نشست‌ها و همکاری‌ها فقط منجر به ارائه گزارش و صرفاً حرف زدن نمی‌شود، بلکه در واقع منجر به پیشرفت و سیاست‌های واقعی می‌شود که باعث می‌شود زندگی مردم بهتر شود و جوامع امن‌تر شوند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)