• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۸۹۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴
اجتماعی » جامعه و شهری
صفا صبوری دیلمی

بهره برداری از زیرگذر گلوبندک تا پایان سال

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران گفت: طبقه منفی یک در پروژه زیرگذر گلوبندک تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.

صفا صبوری دیلمی معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره پروژه زیرگذر گلوبندک افزود: این پروژه از سال‌های گذشته توسط شهرداری منطقه ۱۲ آغاز شده و علت احداث آن این بوده است که ایستگاه مترو ۱۵ خرداد آسانسور و پله برقی ندارد. زیرا جزو ایستگاه‌های نخست مترو تهران بوده است و مردم برای استفاده از قطار باید تعداد زیادی پله را طی کنند.
وی گفت: به همین علت شهرداری تهران تصمیم گرفته زیرگذری احداث کند که شهروندان بتوانند شرق به غرب خیابان ۱۵ خرداد را ایمن طی کنند و در عین حال بتوانیم ۳ ورودی مجزا و جدید به مترو بدهیم که آسانسور و پله برقی هم داشته باشد.
صبوری دیلمی افزود: با هدف تامین این موارد پروژه زیرگذر گلوبندک آغاز شد. اما در ادامه به علت تغییر جایگاه مدیریتی و مشکلات فنی روند ساخت آن طول کشید. به همین علت در انتهای سال ۹۸ پروژه را بطور رسمی از منطقه تحویل گرفتیم.
وی گفت: بعد از تحویل پروژه برای بروزرسانی و برطرف شدن یک سری اشکالات، کار‌های مربوط به بازنگری طرح و مباحث مربوط به مهندسی ارزش برای از سرگیری ساخت پروژه انجام شد.
صبوری دیلمی افزود: برای ساخت این پروژه خوشبختانه تامین اعتبار شده است و شورای اسلامی شهر تهران اعتبارات مورد نیاز را تامین کرده. هم اکنون برای ساخت این زیرگذر مشکل اعتباری نداریم، اما بطورکلی امسال با مشکلات منابع و نقدینگی مواجه هستیم. برای اتمام آن همه تلاش خود را بکار گرفته ایم و آن را جزو پروژه‌های اولویت دار قرار داده ایم. هنوز درباره مبلغ آسانسورها، پله برقی‌ها و مبلغ دقیق آن‌ها در حال کار هستیم، اما طبق برآورد‌های اولیه ۶۰ میلیارد تومان هزینه اتمام این پروژه در همه فاز‌ها است.
وی گفت: این پروژه دو قسمت دارد که قسمت غربی آن را تا پایان نیمه نخست سال و قسمت شرقی پروژه را تا پایان نیمه دوم سال به اتمام می‌رسانیم. طبقه منفی ۲ پروژه هم اکنون جزو اولویت هایمان نیست که امکان دارد ساخت آن به سال ۱۴۰۰ منتقل شود. این درحالیست که اگر بتوانیم تامین منابع داشته باشیم این طبقه را هم امسال به اتمام برسانیم. این طبقه ارتباط مستقیم عابر پیاده از ضلع شرق به غرب است بدون اینکه وارد گالری‌های مترو شود. کمک می‌می کند کسانیکه می‌خواهند از غرب به شرق خیابان ۱۵ خرداد یا برعکس تردد کنند بدون ورود به مترو این امکان برایشان فراهم شود.
معاون فنی عمرانی شهرداری تهران گفت: بخشی از این پروژه که طبقه منفی یک است مشکل شهروندان را برای تردد آسان و ایمن حل می‌کند. تلاش می‌کنیم این طبقه امسال به اتمام برسد تا در ایام شلوغ سال مردم برای ورود به ایستگاه مترو ۱۵ خرداد کمتر گرفتار پله‌های متعدد شوند.
گفتنی است روند ساخت این زیرگذر ۱۷ خرداد از سر گرفته شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)