• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۱۷۱۴
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۲
بین الملل » اروپا
در کنفرانس خبری با ظریف

تحریم آمریكا علیه ایران پذیرفتنی نیست

وزیر امور خارجه تركیه تحریم های غیرقانونی دولت آمریكا علیه جمهوری اسلامی ایران را غیرقابل قبول خواند.

     به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از استانبول، وزیر امور خارجه تركیه تحریم های غیرقانونی دولت آمریكا علیه جمهوری اسلامی ایران را غیرقابل قبول خواند.

گزارش اختصاصی خبرنگار صداوسیما 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

چاووش اوغلو: تحریم آمریكا علیه ایران پذیرفتنی نیست

وزیر امور خارجه ترکیه روز دوشنبه در کنفرانس خبری مشترک با "محمد جواد ظریف" همتای ایرانی خود در استانبول گفت، تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران پذیرفتنی نیست.

مولود چاووش اوغلو گفت: همه گیری کرونا به ما درس وحدت و همدلی داد و به همین علت به همکاری با ایران ادامه خواهیم داد.
وزیر خارجه ترکیه تصریح کرد، آنکارا همکاری با ایران را در زمینه سوریه و دیگر مسائل ادامه می‌دهد.

چاووش اوغلو با اشاره به این که ترکیه با روسیه برای آتش بس در لیبی همکاری دارد و به این همکاری ادامه می‌دهد افزود، ترکیه با روسیه درباره لیبی اختلاف نظر ندارد بلکه علت به تعویق افتادن دیدار وزیران خارجه و دفاع دو کشور تلاش برای عمق دادن به مذاکرات بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

تاکید بر گسترش همکاری های منطقه ای 

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به مبارزه موفقیت آمیز ایران و ترکیه در مواجهه با پاندمی کرونا با تکیه بر توان علمی و همکاری‌های منطقه‌ای گفت: دو کشور برای ریشه کنی کامل بیماری کرونا برای هرگونه همکاری در حوزه‌های مختلف بویژه علمی و پزشکی آمادگی دارند. این تصور که برخی میتوانند دنیا را اداره بکنند، تصور غلطی است و بسیار از زمان این ادعا سپری شده است. کرونا نشان داد برخی کشور‌ها اهداف کوتاه مدت خود را با سیاست‌های یک جانبه، به جان انسان‌ها ترجیح میدهند و ایالات متحده آمریکا در این زمینه سابقه بدی را از خود بجا گذاشت.
وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر ادامه روند همکاری با کشور‌های منطقه بویژه ترکیه گفت:. در اولین دیدار پسا کرونایی با همتای ترکیه ای، تصمیمات خوبی در حوزه‌های مختلف، انرژی، گاز، تجارت از جمله از سرگیری صادرات گاز ایران به ترکیه و تعرفه‌های تجاری گرفته شد، که در سفر آینده رئیس جمهور ترکیه به تهران در قالب کمیسیون مشترک راهبردی دو کشور نهایی خواهد شد.
ظریف همکاری‌های ایران، ترکیه و روسیه را در روند آستانه مثبت ارزیابی کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره بر ادامه روند آستانه تاکید دارد و از گردهمایی‌های مجازی و حضوری با حضور وزرای خارجه و سران سه کشور در تهران استقبال می‌کند.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با اشاره به گفتگوی خود با همتای ترک در زمینه از سرگیری تبادل تجاری و مسافری از طریق مرز‌های هوایی و زمینی دو کشور افزود: با تلاش و همکاری نهاد‌های مختلف دو کشور امکان حمل و نقل تجاری و ریلی میسر شده و تردد مسافری در دستور کار است. وی تصریح کرد: سلامت مردم در اولویت سیاست‌های دوکشور است و امکان تردد اتباع منوط به تصمیم گیری ستاد مقابله با کرونای کشور است.
مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه هم در نشست مشترک خبری با وزیر امور خارجه کشورمان، با بیان اینکه، سفر آقای ظریف اولین دیدار دیپلماتیکی با همتایان خود پس از شیوع کرونا است گفت: همکاری‌های ترکیه، ایران و روسیه در روند آستانه باعث ثبات و حل بحران در منطقه و سوریه شده و در رابطه با ادامه این روند و برگزاری کنفرانس‌های مشترک وزرای خارجه و سران سه کشور در آینده نزدیک به نتیجه رسیده ایم. وی همچنین برای عادی سازی هرچه بیشتر تبادل تجاری و بازگشایی مرز‌های زمینی و هوایی دو کشور در آینده نزدیک ابراز امیدواری کرد.
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه با ابراز همبستگی و حمایت در مبارزه با پاندمی کرونا و تبعات آن، در زمینه بررسی راه‌های جبران کاهش تجارت بین دو کشور طی چهار ماه گذشته بدلیل مقررات محدود کننده کرونا نیز با همتای خود به تبادل نظر پرداخت.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در این دیدار بر ضرورت از سرگیری صادرات گاز و تعمیر و بازسازی بخش آسیب دیده خط لوله گاز تاکید کرد.

توافق برای برگزاری اجلاس سران آستانه بصورت مجازی در هفته‌های پیش رو و سپس برگزاری اجلاس حضوری در تهران در اولین فرصت ممکن، مسائل سوریه، یمن، لیبی و مبارزه با تروریسم از دیگر موضوعات مورد گفتگوی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه در دو دور گفتگوی انجام شده بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)