• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۲۲۱۰
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴
سمنان » اجتماعی

دور ریختنی‌های صادراتی

فرآوری ضایعات دامی در یک واحد تبدیلی استان سمنان سالانه تا ۵ و نیم میلیون دلار ارز آوری ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، مدیر کل دامپزشکی استان سمنان گفت: شرکت پاراچ پروتئین ایرانیان مستقر در شهرک صنعتی پایتخت ایوان کی، پارسال با صادارات ۲۹ محموله از آلایش غیر خوراکی فرآوری شده دام سبک و سنگین به کشور‌های شرق آسیا، ۵۵ درصد صادرات دامپزشکی استان به ارزش ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار را به خود اختصاص داد.
حمید رضا حسینی افزود:  این شرکت با استفاده از ۱۰۰ نفر نیروی کار مستقیم و غیر مستقیم ضایعات ذبح دام که تا چند سال پیش یکی از معضلات بهداشتی و زیست محیطی جدی کشتارگاه‌ها بود و غالبا بصورت فنی یا غیر فنی معدوم سازی و دفع می‌شد را جمع آوری و فرآوری می‌کند.
وی گفت: اجزاء غیر خوراکی و حرام نظیر؛ سیرابی گاوی و گوسفندی، نگاری (قسمت اول معده دام)، هزار لا، نرینگی، آئورت، تاندون، زرد پی و نخاع و پاچه که به دلایل شرعی و عرفی مصرف داخلی ندارد، با چند مرحله فرآوری زیر نظر ناظران شرعی و متخصصان دامپزشکی به محصول صاداراتی قابل مصرف برای کشور‌هایی نظیر چین، هنگ کنگ، میانمار، ویتنام، تایوان، پاکستان و تایلند تبدیل می‌شود.
مدیر عامل این واحد تبدیلی صادراتی هم گفت: کشتار هر دام سبک و سنگین تا ۲۰ کیلوگرم ضایعات دارد که هم اکنون بخش خرید این شرکت با همکاری بین استانی دامپزشکی و عقد قرادداد با اکثر کشتارگاه‌های کشور این اجزاء به ظاهر دور ریختنی و بد بو را جمع آوری و مراحل شستشوی تخصصی، نمک سود، پخت، چربی گیری با دستگاه‌های ابتکاری، فریز و خشک کردن را انجام داده و در قالب بسته بندی با وزن‌های مختلف از طریق ارسال با کامیون‌های یخچال دار به جنوب و با کشتی به کشور‌های مقصد صادر می‌کند.
مجید رفیعی نسب افزود: در سه ماهه سال گذشته بعلت شیوع بیماری کرونا این صنعت فرآوری با قطع ارتباطات صادراتی دچار مشکلات زیادی شد، اما به رغم تمام این مسائل با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی کشور‌های بازار هدف صادراتی، توانست علاوه بر ۲۹ محموله پارسال در سه ماهه اول سال ۹۹ با ارسال ۱۳ محموله، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار ارز آوری برای کشور ایجاد کند.
وی دریافت ما به التفاوت ارز آزاد و ارز نیمایی (نظام یکپارچه معاملات ارزی) از صادرکنندگان، افزایش قیمت‌ها در ساخت و توسعه سردخانه‌های ویژه محصولات صادراتی را از جمله مشکلات این واحد برشمرد و تاکید کرد: استان سمنان بعنوان استان شاخص در بخش عشایری و مرغداری می‌تواند به قطب صادرات آلایش فرآوری شده دام سبک و سنگین و طیور تبدیل شود و در صورت حمایت‌های دولتی این آمادگی و ظرفیت در بخش خصوصی برای همکاری وجود دارد.
گفتنی است، حذفیات و ضایعات ذبح دام در کشور‌های دیگر علاوه بر مصرف خوراکی در صنایع آرایشی و بهداشتی، دارویی و اقلام پزشکی کاربرد دارد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف محموله ۴ میلیارد تومانی برنج احتکاری در لنگرود
هیچ تهدید جدی یا هواپیماربایی موفقی انجام نشده است
درخواست زلنسکی از ترامپ برای تضمین‌های امنیتی بلندمدت
آغاز دومین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران 
تحصیل مجازی دانش‌آموزان برخی مدارس استان مرکزی در نهم دی
بازدید معاون رئیس جمهور از طرح بزرگ سیمرغ اسلامشهر
تجمع ضد صهیونیستی در پاریس
انتخاب رئیس مجلس عراق
ساخت مدارس نمونه دولتی در شهرستان های روانسر و ثلاث باباجانی کرمانشاه تصویب شد
ناکارآمدی چادر‌ها در برابر سرما و باران غزه
شکست تیم شهرداری گرگان مقابل گلنور اصفهان
صادرات یک میلیارد دلار محصول به ۹۲ کشور جهان
با ورزشکار سمنانی قهرمان بوچیا آشنا شوید ...
برگزاری جشنواره تئاتر منطقه‌ای خلیج فارس معلولان در یاسوج
الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در کشور
تقویت آمادگی ، آموزش و ارتقای سلامت جامعه در شهرستان‌های گیلان
جلسه آموزشی اهدای عضو در رضوانشهر
اوکراین اقامتگاه پوتین را هدف قرار داد
قهرمانی گلستان در مسابقات کبدی بزرگسالان کشور
برگزاری نماز وحدت مدیران روسای ادارات شهرستان آبادان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
ارومیه با افزایش ۳ منطقه و ۱۴ ناحیه رسماً به جمع کلان‌شهر‌های کشور می‌پیوندد
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)