• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۳۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
آقای ولی تیموری

رایزنی با سفرای ۷ کشور برای رونق گردشگری

معاون گردشگری با اعلام رایزنی با سفرای ۷ کشور برای رونق گردشگری گفت: سه رویداد گردشگری و ملی در ماه تیر در خراسان رضوی، یزد و آذربایجان شرقی با مجوز ستاد مدیریت بیماری کرونا برگزار می‌شود.

رایزنی با سفرای ۷ کشور برای رونق گردشگریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی ، آقای ولی تیموری در نشستی که با نمایندگان تشکل‌های گردشگری و مدیران کل دفاتر معاونت گردشگری با موضوع تهیه برنامه‌ای قابل ‌اجرا برای تحریک تقاضا در حوزه گردشگری در سالن خلیج ‌فارس معاونت گردشگری برگزار شد، افزود: پیشنهادهایی برای اجرای یک برنامه کوتاه ‌مدت در قالب تحریک تقاضا از سوی تشکل‌های گردشگری ارائه شد. البته برنامه‌های میان ‌مدت و بلند مدت هم در نظر گرفته شده است.
وی گفت : باید برنامه‌ای که تهیه و نوشته می‌شود، همراه با اقدامات عملی برای اعتمادسازی باشد. تهیه دستور العمل ‌ها، ترجمه، تهیه نماهنگ و… را می‌توان در داخل این برنامه دید.
تیموری افزود: موضوع بعدی که باید در این برنامه درنظر گرفته شود، تصویرسازی در کوتاه ‌مدت است، باید نشان دهیم زمانی که یک گردشگر وارد کشورمان می‌شود چه اتباع خارجی و چه اتباع ایرانی، با اقداماتی که ما انجام می‌دهیم و رعایت دستورالعمل ‌های بهداشتی، خطری سلامت آن‌ها را تهدید نمی‌کند و ما به‌ عنوان مقصد امن هستیم.
معاون گردشگری کشور اضافه کرد: ما و بخش خصوصی باید کمک کنیم تا در کنار آموزش درخصوص نحوه مواجه با کرونا، رعایت کامل شیوه نامه ‌های بهداشتی در تأسیسات گردشگری نشان داده شود. همچنین در بخش تحقیقات بازار باید ببینیم چه افرادی می‌خواهند به ایران سفر کنند و شرایط همزیستی را با کرونا برای گروه و مخاطبان ما که قصد سفر دارند، مشخص کنیم.
وی افزود: در بحث اقدامات حمایتی برای تأسیسات گردشگری، آقای مونسان وزیر میراث فرهنگی کارهای مختلفی انجام داده است . به‌عنوان یک الزام نیاز است تا تورهای آشناسازی را در ابعاد داخلی و بین‌المللی برگزار کنیم. همراهی دستگاه‌هایی مانند صدا و سیما و وزارت بهداشت درخصوص سفر ضروری است.
تیموری تصریح کرد: مجموعه اقداماتی که کشور در مدیریت بیماری کرونا انجام داده است، موفقیت‌آمیز بوده است. ما یکی از حوزه‌هایی بودیم که بحث دستورالعمل سفر هوشمند را پیشنهاد داد یعنی سفر همراه با سلامت که مبنای کار قرار گرفت. همچنین در نشست هایی که با وزارت کشور داشتیم مصوبه از سوی این وزارتخانه با عنوان معیشت به‌علاوه سلامت تصویب و این موضوع تبدیل به یک گفتمان در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا شد.
معاون گردشگری کشور افزود: آمادگی داریم بازدیدها و بازرسی‌ها را به خود اصناف واگذار کنیم تا آنها گواهی سلامت را برای هتل‌هایی که دستور العمل‌های سفر هوشمند را رعایت می‌کنند، صادر کنند، همان کاری که کشور ترکیه انجام می‌دهد. سازوکار اجرایی تحقق این موضوع را به بخش خصوصی واگذار می‌کنیم ما هم در این زمینه حمایت می‌کنیم تا اعتمادسازی درخصوص سفر امن بیشتر شود.

برگزاری ماهانه یک جشنواره گردشگری در هر استان ؛
وی همچنین از برگزاری ماهانه یک جشنواره گردشگری در هر استان خبر داد و گفت : دو شیوه نامه بهداشتی که ملی بوده و بر اساس استانداردهای بین‌المللی و دستور العمل‌های سازمان جهانی گردشگری و سازمان بهداشت جهانی نوشته شده است و مورد تأیید ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا قرار دارد و وزارت بهداشت نیز تصویب کرده است، باید ترجمه شود که به همین منظور ۷۰ درصد آن نیز انجام شده است.
تیموری افزود: نکته بعدی در تحریک تقاضا برای سفر، ایجاد فرصت سفر در قالب‌های مختلف مانند تعطیلی پنج روز در پاییز و زمستان برای کارمندان است که در گذشته در هیئت دولت مطرح شد، یعنی ما باید فرصتی را برای جبران سفرهای نوروزی که به دلیل شیوع کرونا انجام نشده است، ایجاد کنیم.
وی گفت: طرح تعطیلات پایان هفته توسط همکاران ما در حوزه‌های مختلف درحال پیگیری است تا به تعطیلات روز جمعه ، پنجشنبه نیز اضافه شود. در حقیقت باید به سمت فراهم کردن فرصت سفر برای مردم باشیم.
معاون گردشگری کشور درباره رایزنی‌های بین‌المللی برای جذب گردشگر خارجی در این ایام گفت: در موضوع رایزنی‌های بین‌المللی اقداماتی انجام دادیم و دو هفته است که به شکل مرتب در کانالی که در فضای مجازی برای رایزن‌های فرهنگی و سفرا ایجاد کرده ، وارد تعامل شده ایم، حداقل تا امروز با هفت سفیر کشورهایی همچون مالزی، تونس، آذربایجان و… ارتباط برقرار کردیم تا با طرف‌های خود صحبت کنند.
وی افزود: سفرای ما نیز برای بازیابی و رونق گردشگری بین‌المللی نشست هایی برگزار کردند. این رایزنی‌ها بین‌المللی از طرف ما آغاز شده است و بخش خصوصی نیز مانند آژانس داران و هتلداران نیز با همتایان خود مذاکره کنند تا رایزنی‌ها به شکل شبکه‌ای انجام شود.

پیگیر بودجه برای تبلیغات گردشگری ایران در سطح بین‌المللی هستیم ؛
تیموری درباره تبلیغات در حوزه گردشگری گفت: از زمان حضور خود در معاونت گردشگری موضوع تبلیغات در شبکه‌های معروف را پیگیری کردم، دولت با توجه به مسائل تحریم و کرونا از لحاظ اقتصادی مشکل دارد، اما تمام این موارد در قالب نامه برای رئیس‌ جمهور ارسال شد. آقای روحانی نیز دستور دادند و به سازمان برنامه ‌و بودجه این موضوع ابلاغ شد. این سازمان مطرح کرده بود که باید این موضوع به شکل مصوبه تصویب شود.
وی افزود: اکنون این مصوبه در کمیسیون فرهنگی دولت قرار دارد به این منظور برنامه‌ای دقیق توسط معاونت گردشگری تهیه به آن‌ها ارائه و قرار شد، بودجه‌ای برای تبلیغات در خارج از کشور و برداشتن تصویر غیرواقعی از ایران و بحث‌های اعتمادسازی در نظر گرفته شود.، البته مسیرهای گرفتن این بودجه طی شده است.

برای رونق گردشگری باید به‌سمت اجرای تورهای انفرادی حرکت کنیم ؛
تیموری با بیان اینکه بحث گردشگران انفرادی، رویه ای بین‌المللی است و در شرایط کرونا نیز به این موضوع تأکید می‌شود، تصریح کرد: گردشگری انفرادی چندین سال است که در سطح جهان مطرح و با شیوع کرونا تأکید بیشتری شده است. برای اینکه به سمت روند بین‌المللی پیش برویم باید به‌طرف تورهای مستقل و انفرادی حرکت کنیم.
وی افزود: برای رونق گردشگری داخلی باید بخش خصوصی کمک کند و پیشنهادهای خود را در این زمینه ارائه دهد تا تمام تأسیسات گردشگری ما درگیر شوند، در بعد داخلی ما سفر به ‌اندازه کافی داریم، اما این سفرها باید در قالب یک بسته از سوی فعالان گردشگری مانند دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و راهنمایان و… تعریف و در نظر گرفته شود.
معاون گردشگری اضافه کرد: باید سفر کردن با تور برای مردم فرهنگ‌ سازی و حتی ویژگی‌ها و مزایای این نوع سفر برای مردم تشریح شود، در حقیقت زنجیره سفر باید پیوسته شود. باید بسته ای را برای گردشگران طراحی کنیم که باصرفه باشد. البته این بسته باید برای گردشگران خارجی نیز در نظر گرفته شود.
وی افزود: اکنون گردشگری انفرادی در دنیا مطرح است. برای این‌که ما هم بتوانیم از این موضوع بهره‌مند شویم باید ابتکار عمل داشته باشیم و برای نشان دادن سفر ایمن همراه با سلامت، نماهنگ‌هایی طراحی کنیم که در آن رعایت ‌های بهداشتی نمایش داده شود.
تیموری از برنامه‌ریزی برای برگزاری هفته‌های فرهنگی ۳۱ استان در استان‌های هم‌جوار یا منطقه‌ای به شکل دوره‌ای خبر داد و اظهار کرد: هفته‌های فرهنگی باید توسط انجمن ایران به‌عنوان کانون ملی گردشگری دفاتر ما برای تحریک تقاضا برنامه‌ریزی اجرا و برگزار می‌شود. همچنین قرار است ۳۱ تور آشناسازی از تورگردانان، اصحاب رسانه، بلاگرها، افراد مؤثر و… یک استان در استان‌های هم‌جوار و منطقه برگزار شود.

برگزاری همایش بین‌المللی تورگردانان در ایران ؛
تیموری با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری همایش بزرگ تورگردانان در سطح بین‌المللی گفت: برای این همایش از کشورهای حوزه هدف گردشگری ایران دعوت می‌کنیم و در حاشیه آن نشست‌های بی تو بی ، با فعالان کشورهای بازار هدف گردشگری ایران برگزار می‌شود، همچنین تورهای آشنا سازی برای کشورهای هدف که بیشتر کشورهای همسایه و منطقه هستند، برگزار خواهیم کرد.
معاون گردشگری افزود: برگزاری روز گردشگری ایران در چهار کشور ترکیه ، آذربایجان ، آلمان و هندوستان که بازارهای هدف ما هستند، در نظر گرفته شده است.
وی درباره دیگر برنامه‌های معاونت گردشگری برای تحریک تقاضای سفر در سطح بین‌المللی گفت: 8 تور آشناسازی بین‌المللی و نشست‌های بی تو بی از کشورهای آذربایجان، ترکیه، عمان، ارمنستان، پاکستان، روسیه، عراق و افغانستان توسط انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و چهار تور آشناسازی بین‌المللی و نشست بی تو بی از کشورهای چین، هندوستان، آلمان، فرانسه توسط جامعه تخصصی تورگردانان برگزار می‌شود.
تیموری افزود: از دیگر برنامه‌ها برای رشد و توسعه گردشگری بین‌المللی می‌توان به برگزاری هفته‌های فرهنگی ایران حداقل در ۱۰ کشور بازار هدف که امکان جذب بالاتری دارند، اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)