• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۴۱۹۶
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۷
بین الملل » آمریکا
واکنش ها به انتشار کتاب خاطرات جان بولتون؛

زلزله سیاسی در آمريکا با انتشار کتاب بولتون

انتشار بخش‌هایی از کتاب مشاور پيشين امنیت ملی آمریکا که حاوی مطالب افشاگرانه علیه دولت ترامپ است، با واکنش رسانه های جهان و سران اين کشور مواجه شد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما، شبکه الجزیره گزارش داد، انتشار کتاب جان بولتون ضربه دردناکی به دونالد ترامپ در فاصله چند ماه تا انتخابات ریاست جمهوری، وارد خواهد کرد.
شبکه تلویزیونی الجزیره روز جمعه در گزارشي افزود: نداشتن شایستگی، درگیر توهم توطئه و نادانی؛ این‌ها بخش کوچکی از صفت‌هایی است که "جان بولتون"، مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا در کتاب خود که هفته آینده (روز ۲۳ ژوئن،۳ تیرماه) منتشر خواهد شد، درباره "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا به کار برده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در اين گزارش آمده است که این کتاب، تصویری از ترامپ ترسیم کرده است که فقط به انتخاب شدن مجدد خودش توجه دارد و برای تحقق این هدف، منافع و امنیت ملی آمریکا را هم زیر پا می‌گذارد. به گفته ترامپ، یکی از نمونه‌های این مسئله، اقدام ترامپ در دادن پیشنهاد لغو بعضی تعرفه‌های گمرکی بر کالا‌های چینی، در صورت کمک کردن پکن به او در انتخابات است.
این گزارش مي افزايد که کاخ سفید به سرعت به دنبال صدور حکم فوق العاده قضایی برای ممنوع کردن انتشار این کتاب است. دونالد ترامپ در توئیت‌های خود به مشاور پیشین امنیت ملی اش حمله و او را دروغگو و جنگ طلب توصیف کرد.
الجزيره در ادامه افزود، سخنان بولتون درباره ترامپ، ضربات دردناکی به او در فاصله چند ماه تا انتخابات ریاست جمهوری است. ضربه‌ای که کاخ سفید تلاش می‌کند با زیر سوال بردن اعتبار بولتون و جلوگیری از انتشار کتاب او، تاثیر آن را کاهش دهد.
ترامپ پیشتر گفته بود، بولتون ممکن است با انتشار این کتاب با «مشکلات قضایی» روبه رو شود.
بولتون آوریل ۲۰۱۸ (فروردین ۹۷) به تیم امنیت ملی کاخ سفید پیوست و در ماه سپتامبر (شهریور) سال بعد، دولت ترامپ را ترک کرد و گفت خودش این را خواسته است.
با این حال، ترامپ گفت که بولتون را به علت اختلاف‌های «شدید» برکنار کرده است.
 
بولتون: ترامپ خروج از برجام را بخاطر ملانیا یک روز به تعویق انداخت
جان بولتون در کتاب جدید خود آورده است دونالد ترامپ خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران را به تعویق انداخت تا ملانیا بتواند کارزار "بهترین باشید" خود را اعلام کند.
به گزارش دیلی میل، در این کتاب آمده است ترامپ مدعی شده بود بخاطر نشستش با کره شمالی برای جایزه نوبل صلح نامزد شده است و همواره با زنانی که قرار ملاقات داشت رابطه اش را بهم می‌زد، چون دوست نداشت کنار گذاشته شود.
بولتون مجموعه زیادی از شایعات در کاخ سفید را در کتاب خود آورده است که دیلی میل به رونوشتی از آن دست یافته است.
کتاب بیش از ۵۰۰ صفحه‌ای بولتون علاوه بر افشای جزئیاتی درباره رابطه ترامپ با دیگر رهبران جهان، تفکرات او درباره اوکراین و چین و دیگر موضوعات سیاسی، چشم انداز شخصی را از این رئیس جمهور ارائه می‌کند.
بولتون در کتاب خود یاداور می‌شود ترامپ زمانی به او گفته دوست ندارد کنار گذاشته شود در عوض ترجیح می‌دهد خودش به رابطه با زنان پایان دهد؛ موضوعی که جان کلی رئیس کارکنان سابق کاخ سفید نیز به آن اشاره کرده بود.
ترامپ که سه ازدواج داشته بخاطر قرار گذاشتن با مدل‌ها قبل از ازدواج با ملانیا معروف بود.
ترامپ در سال ۲۰۰۱ با کارا یانگ مدل آمریکایی به مدت دو سال در رابطه بود. وی همچنین با کایلی باکس و روان بریور لین دو مدل دیگر رابطه داشته است. وی همچنین با آلیسون جیانینی بازیکن تنیس در اواخر دهه ۹۰ در ارتباط بوده است.
در کتاب بولتون آمده است که رئیس جمهور قصد داشت خروج از برجام را در هفتم مه ۲۰۱۸ اعلام کند، اما سارا سندرز دبیر مطبوعاتی وقت کاخ سفید به بولتون گفت بانوی اول کاخ سفید در همین روز مراسمی را ترتیب داده بنابراین ما خروج از برجام را به ۸ مه موکول کردیم.
 
شخصیت ترامپ نگاه جهانیان را به آمریکا تغییر داد
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: شخصیت بحث برانگیز دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، نگاه جهانیان را به این کشور تغییر داد. جان بولتون درباره شخصیت ترامپ، حرف جدیدی نزده است. اما شاید آنچه را سال‌ها رسانه‌ها درباره آن سخن می‌گفتند، ثابت کرد. شخصیت بحث برانگیز ترامپ و میزان شایستگی سیاسی او از نظر روانی و ذهنی، برای برعهده گرفتن ریاست جمهوری، چند بار تاکنون زیر سوال رفته است.
در ادامه این گزارش آمده است: ترامپ که در تصمیم گیری علیه متحدانش، متهورانه عمل می‌کند، علیه دشمنانش به تحریم متوسل می‌شود. ترامپ محدودیت‌هایی را بر روابط آمریکا با اروپا اعمال کرد تا جایی که آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان را بر آن داشت تا درباره امکان تکیه کردن کامل اروپا به واشنگتن، ابراز تردید کند. ترامپ همچنین با عنوان یک رئیس جمهور خطرناک، مغرور و نژادپرست معروف است. ترامپ اقدامات نمایشی در برابر نگاه‌ها را دوست دارد. ترامپ ناآگاهی خود درباره مسایل مهم جغرافیایی و تاریخی را آشکار کرد و به عنوان مثال از حادثه کشتی جنگی آمریکا با نام آریزونا که هواپیما‌های ژاپنی آن را غرق کردند، اطلاع نداشت. او همچنین نمی‌دانست که چین و هند مرز‌های مشترک دارند. در بحران کرونا هم ثابت شد که ترامپ غیرمسئولانه عمل می‌کند و خطری برای سلامت جهانی است. ترامپ ابتدا گفته بود که ویروس کرونا در ماه آوریل با افزایش دمای هوا از بین خواهد رفت. ترامپ گفته بود که شمار فوتی‌های آمریکا از یک درصد فراتر نخواهد رفت. همچنین نمی‌توان سخنان اخیر خود را درباره خوردن مواد ضدعفونی برای درمان کرونا، فراموش کرد. ترامپ همچنین از کشف واکسن ایدز سخن گفت، در حالی که هرگز چنین واکسنی کشف نشده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 کتاب بولتون باعث زلزله سیاسی در واشنگتن شده است
"محمد الاحمد"، خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در آمریکا، درباره انتقاد تند "مایک پمپئو" وزیر امور خارجه آمریکا علیه "جان بولتون "، مشاور پيشين امنیت ملی این کشور گفت: حمله تند مایک پمپئو به جان بولتون بیانگر شدت تنش در واشنگتن پایتخت آمریکا، پس از درز بخش‌هایی از کتاب بولتون است که پیش بینی می‌شود هفته آینده منتشر شود.
محمد الاحمد افزود،  بولتون در کتاب خود، تاکید می‌کند که ترامپ شایستگی ریاست جمهوری را ندارد. این واکنش تند پمپئو، قابل فهم است. به ویژه که کتاب بولتون که بسیاری از رسانه‌های آمریکا به نسخه‌ای از آن دست پیدا کردند، بخش مهمی را به مایک پمپئو اختصاص داده است. بولتون می‌گوید پمپئو انسجام کامل با ترامپ ندارد و در بسیاری از پرونده‌های سیاست خارجی به ویژه ایران، چین و کره شمالی این مسئله وجود دارد.
بولتون نوشته است که پمپئو بر خلاف موضع گیری‌های علنی اش که یکی از پیروان ترامپ محسوب می‌شود، اما در سخنان خصوصی اش، ترامپ را به تمسخر می‌گیرد. بولتون به ماجرای سال ۲۰۱۸ در زمان دیدار ترامپ و رئیس کره شمالی در سنگاپور اشاره کرده است که پمپئو نوشته‌ای به بولتون داده است که ترامپ یاوه گویی می‌کند. بولتون همچنین گفته است از اختلافات شدید پمپئو و ترامپ بر سر پرونده کره شمالی، فیلمبرداری کرده است.
خبرنگار این شبکه افزود: در هر صورت، انتشار کتاب بولتون، زلزله سیاسی در واشنگتن است و دولت ترامپ به سرعت به دنبال مقابله با پیامد‌های آن است و با ارائه درخواست فوری در دادگاه واشنگتن، خواستار توقف انتشار این کتاب شد. البته بسیاری از افراد معتقدند که این اقدام، دیرهنگام صورت گرفت، زیرا هزاران نسخه از این کتاب در اختیار بسیاری از رسانه‌های آمریکا قرار گرفته است؛ بنابراین تلاش دولت آمریکا برای متوقف کردن انتشار این کتاب به بهانه درز اطلاعات سری در آن، بسیار دیرهنگام آغاز شد.
 
مشاور تجاری کاخ سفید: بولتون دروغگویی بزرگ است
به گزارش شبکه تلویزیونی العربی،" پیتر ناوارو"، مدیر گردشگری تجاری و صنعتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا جان بولتون مشاور سابق وی را دروغگویی بزرگ نامید که با نگاشتن کتابش به دنبال انتقام جویی از ترامپ است.
 پیتر ناوارو معاون دونالد ترامپ کتاب جان بولتون را کتابی انتقام جویانه دانست.
ناوارو افزود جان بولتون دروغگوی بزرگی است که برای به دست آوردن پول این کتاب را نگاشته است.
مدیر گردشگری تجاری و صنعتی دونالد ترامپ گفت «پس از اینکه جان بولتون وارد کاخ سفید شد، وی را به خوبی شناختم. جان بولتون دروغگویی بزرگ و کتاب وی معامله‌ای برای به دست آوردن پول است. این کاملا واضح و روشن است. نظر من این است که کتابش بیشتر به باتلاقی برای انتقام جویی و برملا کردن اسرار شبیه است. وی از کاخ سفید بیرون رانده شد، زیرا وی به رتبه بندی رهبری توجه نمی‌کرد و دیدگاه‌های وی در خصوص مسائل بین المللی، با دیدگاه‌های رئیس جمهور توافق نداشت. اکنون وی با منتشر کردن این کتاب در مرحله کنونی، همه سنت‌ها را زیر پا گذاشته است.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
آمریکا شاهد نبرد بر سر سه کتابی است که علیه ترامپ و اوباما نوشته شده 
روزنامه اینترنتی رأی الیوم به بررسی انتشار سه کتاب درباره رسوایی‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و یک کتاب درباره رسوایی باراک اوباما رئیس جمهور سابق این کشور و نیز انتشار اسراری از اقدامات دولت‌های سابق آمریکا از جمله خاطرات کاندولیزا رایس وزیر خارجه اسبق آمریکا درباره روی کار آوردن محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین پرداخت و نوشت این اسرار همگی نشان ازخیانت‌های عباس به آرمان، ملت و مقاومت فلسطین و همدستی همه جانبه اش با صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان دارد.
رأی الیوم که از لندن به روز می‌شود، در گزارشی نوشت آمریکا شاهد سه نبرد مهم است که حوادث آن هم درباره سه کتابی است که مسؤلان ارشد سابق در دولت آمریکا نوشته اند. نبرد چهارمی هم در جریان است که اهمیتش کمتر از سه نبرد دیگر نیست و چه بسا موضوع خوبی برای کتاب چهارم در آینده باشد.
کتاب اول کتاب است که قرار است انتشارات سایمون اند شوستر هفته آینده آن را منتشر کند. این کتاب نوشته جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا است هرچند دادگاه عالی آمریکا تلاش می‌کند جلوی انتشار آن را به علت نقض قانون محرمانگی بگیرد.
این کتاب حاوی برخی از اسراری است که دونالد ترامپ را محکوم و به علت ساده لوحی، خامی و بی باکی، به بی کفایتی متهم کرده است. این کتاب سپس به نمونه‌هایی از خامی و بی باکی ترامپ پرداخته است از جمله درخواستش برای اعدام روزنامه نگاران، اعتقادش مبنی بر اینکه فنلاند بخشی از روسیه است، حمایتش از وضع مسلمانان اویغور چین در اردودگاه‌ها و نیز در خواستش از رئیس جمهور این کشور برای کمک به وی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا.
کتاب دوم نوشته کاندولیزا رایس وزیر خارجه اسبق آمریکا در دولت جرج بوش پسر است. نام این کتاب «افتخاری بیشتر از این وجود ندارد ... خاطرات سال‌های حضورم در واشنگتن» است. این کتاب را انتشارات کراون چاپ کرده است.
حساس‌ترین موضوع کتاب رایس آن است که دولت بوش پسر تصمیم گرفت یاسر عرفات رئیس سابق تشکیلات خودگردان فلسطینی را برکنار کند، زیرا باعث شعله ور شدن انتفاضه دوم مسلحانه شده و با توافقنامه کمپ دیوید فلسطینی، جایگزینی محمود عباس رئیس کنونی تشکیلات از طریق ایجاد منصبی جدید برای وی یعنی نخست وزیری و تعیین سلام فیاض به عنوان وزیر دارایی مخالفت کرده بود. طبق طرح بوش قرار بود محمود عباس همه اختیارات سیاسی و سلام فیاض نیز اختیارات مالی را به عهده داشته باشندو همچنین قرار بود سلام فیاض به عنوان دریافت کننده همه پول‌های کشور‌های کمک کننده عربی و غیر عربی باشد و یاسر عرفات نیز به یک فرد تشریفاتی که هیچ اختیاری ندارد تبدیل شود.
رایس در این کتاب فاش کرده است که وی محمود عباس را انتخاب کرده بود، زیرا وی از کلمه مقاومت استفاده نمی‌کرد و آن را تروریسم می‌دانست و نیز پذیرفته بود که نیرو‌های امنیتی فلسطینی بر اساس شروط آمریکا و اسرائیل و زیر نظر ژنرال دایتون بازسازی شوند.
کتاب سوم که مری ترامپ برادر زاده دونالد ترامپ نوشته و روی رسوایی‌های جنسی و روابط ترامپ با خانواده و منبع واقعی پول‌های وی و علل جدایی از همسرانش و مشاجره‌ها با آن‌ها متمرکز شده است.
انتشاراتی سیمون اند شوستر اعلام کرده است این کتاب اواخر ماه آینده چاپ خواهد شد. نام کتاب نیز «بسیار زیاد است و هرگز کافی نیست... چگونه خانواده من خطرناکترین مرد جهان را ساخت» است.
این کتاب نیز بر ملا کننده فرار‌های مالیاتی ترامپ و نیز درباره اقدام وی به مسخره کردن پدرش و تحقیر وی پس از ابتلا به آلزایمر است.
اما قهرمان نبرد چهارم رسوایی ها، مالک اوباما برادر ناتنی باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکاست. مالک اوباما گویی بمبی در رسانه‌ها منفجر کرده، زیرا باعث شده است دونالد ترامپ در شرایط دشواری که با آن رو برو است، قدری آرامش یابد. مالک اوباما ادعا کرده است اسنادی در اختیار دارد که تأیید می‌کند اوباما در مومباسا در کنیا متولد شده و در آمریکا به دنیا نیامده است. اگر این ادعا صحت داشته باشد، به معنای آن است که او از نظر حقوقی و قانون اساسی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیروزی در آن صلاحیت نداشته است. شماری از انتشاراتی‌های آمریکا در به در دنبال مالک اوباما می‌گردند تا کتاب خاطرات او را چاپ کنند.
نکته قابل تأمل آن است که همه این کتاب‌ها سه ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر آینده (سیزدهم آبان) منتشر خواهند شد و احتمال دارد بر وجهه ترامپ تأثیر منفی داشته باشد به خصوص انکه نظرسنجی‌های جدید تأیید می‌کنند جو بایدن دشمن دمکرات ترامپ بر وی پیشی گرفته است.‌
نمی‌دانیم تلاش‌های ترامپ و گروه حقوقی او در جلوگیری از چاپ کتاب بولتون یا حذف اسرار مربوط به اختلافات بین وی و ترامپ بر سر پرونده‌هایی مانند ایران، کره شمالی و افغانستان به نتیجه خواهد رسید یا خیر,، اما آنچه تاکنون از این اسرار به مطبوعات و شبکه‌های تلویزیونی درز کرده است شاید ضربه محکمی به ترامپ باشد.
آنچه قطعی است، اسرار زیادی از کتاب رایس صاحب نظریه هرج و مرج سازنده در خاورمیانه و مشخصا جنگ عراق و نیز شیوه مسموم سازی یاسر عرفات و طرف‌هایی که در ترور وی دست داشته اند و نیز همدستان آن‌ها داخل تشکیلات خودگردان فلسطینی که با تحریک آریل شارون (نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی) به این کار اقدام کردند، حذف شده است. اگرچه رایس بدون اشاره به جزئیات تأکید کرده است که دولت آمریکا با طرح اسرائیل برای کشتن عرفات مخالفت کرد,، اما همگان طرف‌های دخیل در ترور عرفات را یک به یک می‌شناسند و جای تعجب ندارد کتابی اسرائیلی یا آمریکایی درباره این مسئله در آینده منتشر شود.
رایس در کتابش، علل مخالفت محمود عباس با مبارزه مسلحانه، تروریستی قلمداد کردن این مبارزه، پافشاری بر هماهنگی امنیتی در طول ده سال گذشته با رژیم صهیونیستی، اقدام تشکیلات خودگردان فلسطینی به ریاست وی در ارتکاب بزرگترین جنایت در تاریخ جنبش‌های آزادیبخش جهان یعنی حمایت از اشغالگری و شهرک نشینی، تلاش علیه آروز‌های ملت فلسطین در آزادی از چنگال اشغالگری و رسیدن به این پایان خفت بار یعنی معامله قرن و الحاق بخش زیادی از کرانه باختری و دره‌های اردن را برای ما تشریح کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یازدهمین کنفرانس سوخت و احتراق ایران با محوریت فناوری‌های پاک
بورس کالا میزبان عرضه ۶۹۵ هزار تن انواع محصول
افزایش بهره وری در بخش کشاورزی اندیمشک با جذب دومین کمباین
افزایش تبادلات برقی ایران و ترکمنستان
برگزاری مراسم سالگرد آیت‌الله موسوی همدانی
تعویض ۴۸۰ شاخه ریل برای ارتقاء ایمنی و حذف تقلیل سرعت‌ها در راه‌آهن شرق
تصویب پیوست آموزشی نقشه راه دولت هوشمند
کتاب «ائمه (ع) و علم اصول» به چاپ چهارم رسید
بازگشایی محور جم به فیروزآباد شب گذشته
امید در مرکز کودک و نوجوان سیما
اعزام ۲۰۰ دانش‌آموز دختر در کنگاور به مناطق عملیاتی جنوب
کتاب «و اینگونه است زینب (س)»به چاپ چهارم رسید
اختتامیه بخش بانوان سی و یکمین دوره مسابقات کشوری «رفاقت مهر»
هشدار معاونت غذا و داروی اهواز درخصوص فعالیت مشکوک عطاری‌های غیرمجاز
صهیونیست‌ها ممکن است توافقات قبلی را زیر پا بگذارند
بیست و نهمین کنفرانس بین المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق آغاز شد
مستند «رقص خون» در خبرهای رسانه
کوچک شدن مغز مردان
آذرماه امسال؛ اعزام ۶۰ دانش آموز خوزستانی به سرزمین وحی
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)