• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۴۲۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹
صفحه نخست » عمومی

افتتاح ۱۷ ایستگاه مترو تا پایان سال

مدیرعامل متروی تهران اعلام کرد که در صورت تامین منابع مالی تا پایان سال، ۱۷ ایستگاه مترو به بهره برداری می‌رسد.

افتتاح ۱۷ ایستگاه مترو تا پایان سالعلی امام در گفتگو با ایسنا، با بیان این‌که سه ماه از آغاز سال جدید گذشته است و در صورتی که بتوانیم نسبت به تامین منابع مالی اقدام کنیم، می‌توان تا آخر سال جاری حدود ۱۷ ایستگاه مترو را به بهره‌برداری برسانیم، اظهار کرد: در صورت تحقق منابع مالی می‌توان تا پایان سال ۱۳۹۹، ۱۷ ایستگاه در خطوط ۶، ۷، ۳ و ۴ متروی تهران به بهره‌برداری رساند.
وی با بیان این‌که هشت ایستگاه در خط شش مترو آمادگی بهره‌برداری دارد، گفت: شش ایستگاه خط ۶، در قسمت شمالی حدفاصل ایستگاه تربیت مدرس تا صفاری است و دو ایستگاه نیز در قسمت جنوبی و در ۱۰ کیلومتری که قبلا افتتاح شده قرار دارد که ایستگاه امیرکبیر و شهید رضایی است.
امام با بیان این‌که هفت ایستگاه در خط ۷ مترو به شرط تامین منابع مالی آماده بهره‌برداری است، تصریح کرد: ایستگاه‌هایی همچون توحید، بوستان گفتگو، برج میلاد، میدان قیام، شهید محلاتی و آهنگ آماده بهره‌برداری هستند و این در حالی است که در خط ۳ تنها ایستگاه اقدسیه باقی مانده است که این ایستگاه را نیز می‌توان در سال جاری به بهره‌برداری رساند.
مدیرعامل متروی تهران با بیان این‌که در توسعه خط ۴ احداث ایستگاه پروانه بالاتر از ایستگاه ارم سبز در نظر گرفته شده است، ادامه داد: همچنین ساخت دو پایانه آزادگان و اکباتان را نیز در دستور کار قرار دادیم و این در حالی است که ساخت سه پست برق جدید مربوط به خطوط ۳، ۶ و ۷ نیز در دستور کار امسال قرار دارد.
وی با بیان این‌که تمامی این ۱۷ ایستگاه پیشرفت فیزیکی حدود ۸۵ تا ۹۵ درصد داشته و عمدتا در حوزه تجهیزات دارای کمبود‌هایی هستند، تصریح کرد: شهردار تهران در بازدید اخیرش دستوراتی را در خصوص تامین منابع مالی صادر کرده است که امیدواریم اتفاقات خوبی از طریق سازمان املاک و افزایش همکاری بانک شهر که حامی اصلی خط ۶ مترو است، رخ دهد.
امام با اشاره به این‌که البته در اسناد بالادستی منابع مالی برای توسعه مترو در نظر گرفته شده است، ادامه داد: اوراق مشارکت سال ۱۳۹۷ منتشر شده که حدود ۹۱۰ میلیارد تومان آن در اختیار بانک آینده قرار دارد که در نظر داریم ضمن اخذ مجوز از بانک مرکزی بتوانیم نسبت به آزاد سازی این بودجه مترو اقدام کنیم.
وی با بیان این‌که در اوراق مشارکت سال ۱۳۹۸ می‌توانیم ۱۰۰۰ میلیارد تومان منتشر کنیم که این مهم تا آخر تیرماه رخ می‌دهد، گفت: همچنین شهرداری در بودجه سال ۱۳۹۹، ۲۸۰۰ میلیارد تومان برای توسعه مترو در نظر گرفته است که اگر حداقل ۵۰ درصد آن محقق شود، مبلغی حدود ۱۴۰۰ میلیارد تومان می‌توانیم به توسعه مترو تزریق کنیم.
مدیرعامل متروی تهران ادامه داد: همچنین در بحث توسعه مترو به پتانسیل و ظرفیت‌های مجتمع‌های ایستگاهی توجه شده که باید حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمدزایی داشته باشیم و این درحالی است که منابع غیرنقد نیز برای توسعه مترو در نظر گرفته شده است و امیدواریم بتوانیم در صورت تحقق این منابع مالی نسبت به بهره‌برداری از ۱۷ ایستگاه اقدام کنیم.
وی افزود: ایستگاه‌های اقدسیه در خط سه، پروانه در خط چهار، ایستگاه‌های شهیدرضایی، امیرکبیر، تربیت مدرس، شهرک آزمایش، مرزدارن، اشرفی اصفهانی و شهید ستاری در خط شش، در خط هفت مترو نیز ایستگاه‌های آهنگ، شهید محلاتی، میدان قیام، ۱۷شهریور، باقرخان، بوستان گفتگو و برج میلاد به شرط تامین منابع تا پایان سال افتتاح می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ دی ۱۴۰۴
نوزدهمین نمایشگاه تخصصی فرش و تابلوفرش دستباف قزوین
روایتی از محافظ سردار دل‌ها؛ هادی طارمی
ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا مصداق تروریسم دولتی و تجاوز آشکار آمریکاست
۱۰ یوز جدید شناسایی شد
صدای مردم پانزدهم دی ماه استان قزوین
تاکید نخبگان گیلانی بر هوشیاری در برابر تحریف‌ها
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
مجموعه ورزشی علیدخت بجنورد آماده میزبانی مسابقات کوراش می‌شود
تعویض بیش از ۱۹ هزار کنتور آب فرسوده در اهواز
تولید سالانه ۱۰.۵ هزار تن سیم تایر در دره‌شهر
پایان آیین معنوی اعتکاف در آبادان و خرمشهر
ضرورت تداوم جوجه‌ریزی و مدیریت نقدینگی
واردات بیش از ۸۰۰ هزار تن نهاده‌ی دامی از بنادر کاسپین و انزلی
گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی باحضور عشایر خوزستان+فیلم
خودکفایی در تولید چراغ‌های هوشمند و صرفه‌جویی ۷۵ درصدی انرژی
حمله رژیم صهیونیستی به مناطقی در لبنان
مهار آتش کاله 
اجرای طرح ایجاد نظام رهگیری وردیابی و شناسه دار کردن محصولات خام کشاورزی در گیلان
گیتی پسند مغلوب پالایش نفت اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)