• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۶۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۳
مازندران » اجتماعی
در نشست با فرمانداران مازندران؛

سواحل مازندران با رعایت موارد بهداشتی باز است

با رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی اجازه استفاده از سواحل مازندران به عنوان مکان‌های پرتراکم و پرخطر داده نمی‌شود. ‎

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، استاندار مازندران در جلسه ستاد استانی کرونا و نشست تخصصی با فرمانداران استان با اشاره به شلوغی و تراکم جمعیتی سواحل در تابستان و رعایت نکردن دستور العمل‌های بهداشتی در برخی از شهرستان‌ها گفت: با مسئولیت فرمانداران در هر شهرستان، اگر مجریان طرح و مردم استاندارد‌های لازم مورد تاکید دانشگاه علوم پزشکی رعایت نکنند، اجازه استفاده از سواحل استان و مجموعه آن به عنوان مکان‌های پرتراکم و پرخطر داده نمی‌شود.
 

احمد حسین زادگان ‎با تاکید بر نیاز به مشارکت و همکاری مردم افزود: نخستین مورد رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط اداره ها، دستگاه‌ها و کارکنان دولت به عنوان محل رجوع مردم انجام و مردم هم برای انجام کار اداری بایستی از ماسک استفاده کنند.
 

استاندار مازندران گفت: برخی کسبه‌ها و مغازه‌ها در سطح سواحل و شهرستان‌ها که با مردم سر و کار دارند حداقل اصول بهداشتی را رعایت نکرده و این موضوع موجب نگرانی برای رسیدن مازندران به پیک دوم شیوع بیماری کرونا شده که خسارت‌های جانی و مالی زیادی برای استان و مردم بهمراه داشته باشد، بنابراین ایجاد قرارگاه اطلاع رسانی برای پیشگیری از شیوع دوباره کرونا با مسئولیت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیری صدا و سیمای مرکز مازندران در دستورکار قرار گرفت.
 

حسین زادگان افزود: همه بازار‌ها و دستفروش‌ها و تالار‌ها با رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، فعالیت آن‌ها لغو شده و همچنین آزمون دانشگاه‌ها مجازی برگزار و دستگاه‌های اجرایی نیز برای ارتباط سریعتر و آسان‌تر در زمینه رعایت موازین بهداشتی، رابط تعیین کرده و به حوزه معاونت سیاسی استانداری معرفی کنند.
 

استاندار مازندران تصریح کرد: با هماهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و فرمانداری ها، در همه ورودی‌های استان تابلو‌ها و بیلبورد‌ها با متنی هماهنگ رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را متذکر شده و در روستا‌ها نیز با همکاری دهیاران شعاری واحد برای جلوگیری از پیک دوم کرونا تهیه و نصب شود.
 

بیشتر بخوانید: کرونا را با همراهی مردم شکست می‌دهیم

حسین زادگان با بیان اینکه سواحل، پاساژ و اصنافی که به صورت نزدیک با مردم در ارتباط هستند، استفاده از ماسک برای آن‌ها اجباری است گفت: با فعال‌تر شدن قرارگاه مراقبت‌های ویژه در مازندران، مقرر شد تا نظارت دقیق تری بر واحد‌ها صنفی انجام گیرد.
استاندار مازندران، فرمانداران را رییس قرارگاه در شهر ستان‌ها نامید و افزود: نظارت توسط دستگاه‌های متولی مستمر انجام و ساعت نظارت نیز پس از شناسایی مکان‌های پرتراکم در زمان پیک کار انجام پذیرد.
 

حسین زادگان بر بسیج اطلاع رسانی برای پیشگیری از پیک دوم بیماری کرونا تاکید و با اشاره به اینکه رسانه‌های مکتوب و مجازی و نیز صدا و سیما با تهیه برنامه‌های مدون به این مهم بپردازند، مردم را سرمایه اجتماعی اعلام کرد و گفت: مدیران و مسئولان استانی برای رفع مشکلات مردم ملاقات عمومی را در طول هفته روزانه و محدود و نیزز با رعایت موارد بهداشتی انجام دهند.
 

استاندار مازندران از مردم فهیم استان خواست: رعایت کنند و کرونا را جدی گرفته و دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند، زیرا ساده انگاری و یا عادی انگاری موجب مشکلات خواهد شد.
 

سواحل مازندران با رعایت موارد بهداشتی باز است

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تلفات نظامیان صهیونیست در حملات پهپادی حزب الله لبنان
برگزاری همایش نقاشی رنگین کمان تاریخ در تبریز
سیل خروشان غیرت و مقاومت در آذربایجان غربی
تأکید بر اصالت تاریخی و ابدی نام خلیج فارس در فضای مجازی
پیام قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در رزمایش «جانفدا برای ایران امام رضایی»
شهادت ۱۴ شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
افتتاح چمن مصنوعی در هادیشهر
ایران محاصره‌پذیر نیست
شصت ویکمین میعاد مقاومت مردم ارومیه ‌
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
محکومیت حمله به کاروان «صمود» و اسارت فعالان حامی مردم غزه
اجرای حکم قلع و قمع ۳۵ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در اهر
تاکید شهرداری تهران بر پرداخت هزینه‌های اسکان آسیب دیدگان جنگ
تداوم بارش پراکنده در سمنان
تجلیل از اعضای شورای اسلامی شهر بناب
واکسیناسیون مؤثرترین راه پیشگیری از بیماری‌ها
میدان داری بانوان روستای کامل آباد مراغه
تجدیدمیثاق مردم خوی با آرمان‌های رهبر شهید
تمرین تیم ملی فوتبال ایران
نقش کلیدی جامعه کارگری در حفظ انسجام ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون مشاوره خانواده ۱۴۰۴ اعلام شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)