• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۱۱۳۰
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶
اردبیل » اجتماعی
خانه تاریخی ارشادی اردبیل

راه اندازی نخستین خانه تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری کشور

نخستین خانه تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری کشور با حضور رییس و اعضای جامعه هتلداران ایران در خانه تاریخی ارشادی اردبیل راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از اردبیل رییس جامعه هتلداران ایران در این آیین، استان اردبیل را از استان‌های موفق در حوزه ایجاد تعامل، انسجام و همبستگی بین تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری بیان کرد و گفت: راه‌اندازی خانه تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری در این استان سند این موفقیت محسوب می‌شود.

جمشید حمزه‌زاده، اختصاص خانه‌های تاریخی مهم از سوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل برای فعالیت این تشکل‌ها را نشان دهنده حمایت حداکثری متولیان گردشگری استان از تشکل‌های حرفه‌ای این حوزه دانست و افزود: راه‌اندازی این تشکل موجب تعامل هر چه بیشتر این تشکل‌ها خواهد شد.

وی با اشاره به پیشتازی جامعه هتلداری استان اردبیل در زمینه استانداردسازی مراکز اقامتی، آموزش کارکنان و ارائه‌دهندگان خدمات و نیز سرمایه‌گذاری در بخش اقامتی صنعت گردشگری اظهار داشت: احداث هتل‌های پنج‌ستاره در اردبیل گامی بزرگ در تامین زیرساخت‌های گردشگری در این استان به شمار می‌رود.

رییس جامعه هتلداران ایران، نبود انسجام لازم را از جمله مشکلات تشکل‌های فعال در زمینه گردشگری در کشور دانست و گفت: برای حل مشکلات این حوزه باید از تجربه استان اردبیل در این زمینه استفاده شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل نیز در این آیین با اشاره به تعطیلی بسیاری از اصناف بر اثر توقف سفرها و فعالیت‌های بخش گردشگری در پی شیوع کرونا گفت: گردشگری نقش اساسی در اشتغال، درآمدزایی و ارزش افزوده استان اردبیل دارد و بیماری کرونا موجب خسارت زیاد به این بخش‌ها در این استان شده است.

نادر فلاحی نقش و اهمیت تشکل‌های حرفه‌ای در رونق صنعت گردشگری در ایام پساکرونا را مهم خواند و افزود: از طریق رایزنی با تشکل‌های حرفه‌ای، در صدد برنامه‌ریزی خلاق و مبتکرانه برای ارائه خدمات در دوران پساکرونا هستیم.

وی واگذاری مکان برای تعامل و هم‌اندیشی این تشکل‌ها را یکی از مطالبات اساسی تشکل‌های گردشگری استان در گذشته عنوان کرد و ادامه داد: با راه‌اندازی نخستین خانه تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری کشور در اردبیل، گامی بزرگ در این راستا برداشته شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل اضافه کرد: کانون تشکل‌های حرفه‌ای صنعت گردشگری استان متشکل از اجتماع نمایندگان انجمن‌های حرفه‌ای استان بوده و نمایندگی کلیه تشکل‌های گردشگری استان را بر عهده دارد.

وی همچنین گفت: این کانون نماینده جامعه حرفه‌ای هتل‌ها و مراکز اقامتی، انجمن سلامت، تندرستی و آبدرمانی، انجمن حرفه‌ای واحدهای پ‍ذیرایی بین‌راهی، انجمن حرفه‌ای مراکز تفریحی، انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری، انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، انجمن حرفه‌ای مراکز آموزشی مطالعاتی و پژوهشی، انجمن حرفه‌ای اقامتگاه‌های بومگردی، انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری دارای مجوز گردشگری سلامت و انجمن حرفه‌ای گردشگری الکترونیک است.

فلاحی، رسیدگی به اختلاف بین انجمن‌ها در هر استان را از جمله وظایف این کانون ذکر کرد و افزود:‌ اعضای کانون انجمن‌های حرفه‌ای بخش گردشگری از اجتماع روسای هیات مدیره انجمن‌های حرفه‌ای گردشگری استان به علاوه یک نفر نماینده اداره کل به عنوان عضو ناظر تشکیل شده است.

وی بیان کرد: در استان اردبیل معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سازمان‌های ۲۵ گانه مردم‌نهاد را با همکاری معاونت سرمایه‌گذاری در کنار این تشکل‌ها در خانه تشکل‌ها در خانه تاریخی ارشادی جای داده تا از ظرفیت سمن‌ها برای تحقق اهداف توسعه‌ای در حوزه گردشگری استفاده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)