• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۱۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۳
ورزشی » بانوان
گفتگوی اختصاصی با فرهادی زاد

لزوم احیای فدراسیون اسلامی زنان

معاون توسعه ورزش بانوان وزیر ورزش و جوانان از علل احیای دوباره فدراسیون اسلامی زنان بعد از سال‌ها انحلال این فدراسیون صحبت کرد.

لزوم احیای فدراسیون اسلامی زنانمهین فرهادی زاد در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره تشکیل فدراسیون اسلامی زنان گفت: با تعیین مکان این فدراسیون، سرپرست آن اقدامات اولیه برای مکاتبه با اعضای سابق فدراسیون اسلامی زنان را شروع کرده است تا انتخابات آن انجام شود.

حفظ انگیزه بانوان ورزشکار
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر لزوم تشکیل دوباره فدراسیون اسلامی زنان بعد از منحل شدن آن، افزود: بانوان هنوز در برخی رشته‌ها مثل شنا و ژیمناستیک نمی‌توانند در میادین بین المللی حاضر شوند، در صورتیکه در این رشته‌ها ورزشکاران فعالی داریم که باید انگیزه آن‌ها حفظ شود و با تشکیل مجدد فدراسیون اسلامی زنان می‌توانیم مسابقات بین المللی در داخل کشور را راه اندازی کنیم.
معاون توسعه ورزش بانوان وزیر ورزش و جوانان گفت: نهاد‌های مختلفی در دنیا تاسیس شده اند که چندین رویداد ورزشی را پوشش می‌دهند و می‌توانند در حفظ و آماده سازی ورزشکاران برای رویداد‌های مهم تاثیرگذار باشند، فدراسیون بین المللی اسلامی زنان هم می‌تواند، یکی از همین نهاد‌ها باشد.
وی ادامه داد: با این نگاه فدراسیون اسلامی زنان هم در فعال شدن بانوان به خصوص بانوان مسلمان در رشته‌های مختلف با ملاحظات فرهنگی فعالیت خواهد کرد که همه ارکان آن هم در دست بانوان است. بانوان به صورت تخصصی تمرین، مسابقه و اجرای برنامه را انجام می‌دهند و باید از این فدراسیون حمایت کرد تا به روز‌های درخشان قبل بازگردد.

رشد بسکتبال بانوان
فرهادی زاد در خصوص لباس مصوب رشته‌های ورزشی برای رویداد‌های داخلی و خارجی گفت: از سال‌های گذشته وزارت ورزش اقدامات قابل توجهی در این خصوص انجام داده است، به طور مثال، بسکتبال سال‌ها بود که برای حضور در میادین بین المللی تلاش می‌کرد که با پیگیری‌های انجام شده پوشش بانوان این رشته مصوب شد.
وی افزود: تیم سه نفره بسکتبال بانوان رشد بسیار خوبی کرده و جایگاه خود را در عرصه بین المللی بدست آورده است.

شورای تصویب لباس
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: برای حضور در رشته‌های مختلف نیازمند لباس مصوب هستیم و اولین پوشش مورد تصویب بانوان ما در رشته تیراندازی بود. دو نوع شورا داریم که لباس مصوب رشته‌های جدید را براساس حوزه‌های مختلف بررسی می‌کند.
وی با اشاره به فعالیت ۴۹ رشته ورزشی بانوان افزود: یک شورا به صورت قانونی اجازه فعالیت به بانوان در رشته‌های مختلف را می‌دهد و شورای دیگر بحث پوشش مناسب ورزشکاران را به لحاظ تصویب رسمی بررسی می‌کند تا بتوانند در رویداد‌های بین المللی حاضر شوند.
فرهادی زاد با اشاره به حضور کارشناسان مختلف از حوزه‌های پزشکی، تربیت بدنی و فنی در شورای تصویب لباس بانوان ورزشکار، گفت: در حال حاضر رشته‌هایی داریم که درخواست داده اند تا به صورت قانونی فعالیت خود را انجام دهند. در این شورا توضیحات فدراسیون‌ها و کارشناسان مطرح می‌شود تا در مورد تصویب لباس آن‌ها نظر نهایی اعلام شود.

تلاش برای حضور جودو در میادین جهانی
وی با بیان اینکه بانوان ورزشکار ایران در رشته‌های اصلی مشکل تصویب لباس برای حضور در میادین بین المللی ندارند، افزود: تنها در رشته جودو تلاش می‌کنیم موافقت فدراسیون جهانی را برای حضور بانوان مسلمان ایران در میادین جهانی فراهم کنیم، ضمن آنکه عضویت ایران در کرسی‌های مهم بین المللی می‌تواند، در تصویب پوشش اسلامی بانوان ما تاثیرگذار باشد، در غیر این صورت بانوان ما در مسابقات شرکت نخواهند کرد.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: همه تلاش خود را می‌کنیم تا در سطح آسیایی و جهانی ورزشکاران ما بتوانند، با پوشش اسلامی شرکت کنند و ممنوعیتی در میادین بین المللی نداشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)