• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۲۷۵۳
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲
خراسان رضوی » علمی فرهنگی
خراسان رضوی

برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری در دهه کرامت

در ایام دهه کرامت، برنامه های فرهنگی و هنری مختلفی در بارگاه منور رضوی در حال برگزاری است.

  • نمایشگاه نقاشی خط

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی ، در آستانه سالروز میلاد امام رضا (ع) ، نمایشگاهی از آثار نقاشی خط علیرضابرگزاری برنامه های فرهنگی و هنری در دهه کرامت بهدانی هنرمند خراسانی با عنوان «جلوه عشق» روز شنبه در نگارخانه رضوان مشهد افتتاح شد.

در این نمایشگاه 50 اثر نقاشی خط در ابعاد مختلف مزین به غزل‌ های عاشقانه برای امام رضا(ع) در معرض دید علاقه مندان گذاشته شده است و دوستداران هنر با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تمهیدات بهداشتی می توانند از پنجشنبه 12 تیر (ساعت 9 تا 13 و 17 تا 20) از این آثار در نگارخانه رضوان مشهد (کوهسنگی 17) دیدن کنند.

  • طرح ختومات قرآنی 

همچنین رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی هم برای شرکت در طرح ختومات قرآنی حرم مطهر رضوی در ایام دهه کرامت فراخوان داد.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی شجاع گفت: واحد ختم تلاوت نور اداره علوم قرآنی اقدام به اجرای طرح ختومات قرآنی در حرم مطهر رضوی کرده که ختم صلوات خاصه امام رضا(ع)، زیارت نامه امام رضا(ع)، زیارت نامه حضرت معصومه(ع) و زیارت هفت حدیث از برنامه‌های تدارک دیده شده برای محبین اهل بیت(ع) توسط این اداره است.

شجاع افزود: ختم کل قرآن کریم، ختم سوره‌های گروهی قرآن همچون مسبحات، مفصلات، حامدات و چهار قل نیز از دیگر ختم هایی است که این واحد قرآنی در ایام دهه کرامت، برگزار می‌کند.

وی ابراز کرد: برگزاری ختم هزاران صلوات محمدی یکی دیگر از ختم‌هایی است که فراخوان آن توسط واحد ختم تلاوت نور اداره علوم قرانی در دهه کرامت اعلام شده است.

رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی اظهار کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این ختومات قرآنی می‌توانند با مراجعه به پایگاه‌های واحد ختم تلاوت نور در صحن‌های جامع رضوی، انقلاب، جمهوری، غدیر و کوثر حرم مطهر رضوی نسبت به ثبت نام و اعلام آمادگی برای انجام این ختومات اقدام کنند.

رئیس اداره علوم قرآنی با اشاره به برگزاری این ختومات در فضای مجازی اظهار کرد: علاقه‌مندان همچنین می‌توانند از طریق فضای مجازی در پیام‌رسان‌ ایتا به آدرس (@yazamenahoo_8) و در پیام رسان سروش به آدرس (@yazamenahoo_88) به مجموعه «یاضامن آهو» (رابطین حرم مطهر رضوی) مراجعه و در این ختم‌های قرآنی شرکت کنند.

  • مسابقه «در محضر قرآن»

رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی در ادامه با اعلام برگزاری مسابقه «در محضر قرآن» در حرم مطهر رضوی همزمان با ایام دهه کرامت، گفت: در این مسابقه به دنبال آن هستیم که مخاطب با قرائت مکرر و تدبر در آیاتی که در مسابقه مطرح شده، به پیام هدایتی آن آیه دست پیدا کند و معنا و مفهوم آن آیه در ذهن مخاطب نهادینه شود.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی شجاع با بیان اینکه این مسابقه قرآنی ویژه عموم زائران حرم مطهر و با هدف مانوس شدن بیشتر با آیات کلام وحی برگزار می شود، ابراز کرد: این مسابقه قرانی در طول ایام دهه کرامت همه روزه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در پایگاه های قرآنی صحن‌ های انقلاب، جمهوری، آزادی، غدیر، کوثر و صحن جامع رضوی حرم مطهر ثامن الائمه(ع) برگزار می‌شود.

به گفته وی، مسابقه قرانی «در محضر قرآن» علاوه بر صحن های متبرکه حرم مطهر رضوی از طریق پورتال آستان قدس رضوی و سامانه پنجره فولاد نیز برای مخاطبان و زائران مجازی حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

  • بسته مشاوره ای «هدیه رضوی»

همچنین  مرکز جامع مشاوره، رشد و توانمندسازی آستان قدس رضوی در این ایام  بسته مشاوره ای رایگان «هدیه رضوی» با موضوع«حل تعارض خانواده» به زوج‌های جوان ارائه می دهد.

مدیر مرکز جامع مشاوره، رشد و توانمندسازی آستان قدس رضوی در اینباره گفت: این بسته به میمنت ایام دهه کرامت و در قالب پنج جلسه کارگاه آموزشی به مخاطبان یعنی زوجینی که در زندگی مشترک خود دچار بحران‌های جدی شده‌اند، ارائه می‌شود.

سیدمحسن اصغری نکاح ابراز کرد: کارگاه‌های آموزشی این طرح در کلینیک مشاوه آستان مهر رضوی(شعبه زائر سرا) واقع در بلوار چمن- چمن 99 موسسه موقوفه خدمات زائر رضوی برگزار می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)