• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۳۵۶۹
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
سیاسی » دولت
آقای روحانی در جلسه ستاد اقتصادی دولت:

ضرورت توسعه دولت الکترونیک در دوره کرونا

رئیس جمهور لزوم استفاده از فرصت دوره کرونا برای توسعه دولت الکترونیک را ضروری خواند و بر برنامه ریزی و آمادگی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات برای برگزاری فصل جدید تحصیل دانش آموزان و دانشجویان بر بستر شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد.

برگزاری جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری آقای روحانی امروز سه شنبه در جلسه ستاد اقتصادی دولت پس از استماع گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ایجاد مشاغل جدید در دوره کرونا، همچنین دستگاه‌های ذیربط را موظف کرد در جهت رفع موانع گسترش کسب و کار‌های مجازی اقدام کرده و برای کمک به رونق آن دسته از کسب و کار‌هایی که در ایام کرونا رونق یافته و استعداد افزایش اشتغال در آن‌ها بیش از دیگران است، برنامه ریزی کنند.


رئیس جمهور اظهارداشت: لازم است کارگروهی برای تنظیم روابط بخش خصوصی و دولت در حوزه خدمات نوآورانه در وزارتخانه‌های تخصصی با حضور وزارت ارتباطات، معاونت علمی و فناوری و وزارت اقتصاد تشکیل شود.
وی همچنین وزارت اقتصاد را مامور کرد تا پیشنهاد وزارت ارتباطات بر تعریف بسته‌های «اعتبار مالیاتی» به جای «معافیت مالیاتی» برای شرکت‌های نوآور را بررسی و برای اجرایی نمودن آن برنامه ریزی کند.


رئیس جمهور از وزیر اقتصاد خواست تسهیل شرایط ورود شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به بورس را پیگیری کرده و حتی الامکان یک بازار اختصاصی به منظور پذیرش شرکت‌های دانش بنیان و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال ایجاد شود.
در این جلسه گزارش وزیر ارتباطات درباره ایجاد مشاغل جدید در دوره کرونا ارائه شد که بر اساس آن موضوعات سلامت الکترونیک، سرگرمی آنلاین، خدمات حمل و نقل اینترنتی کالا و همچنین خدمات آموزش مجازی و امنیت فضای مجازی از حوزه‌هایی عنوان شدند که در دوره‌ی کرونا رونق نسبی یافته اند.


طبق این گزارش، تلاش دولت در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در چند سال گذشته باعث شد که در شرایط پیش آمده در دوره شیوع جهانی کرونا، بخش‌های مختلف اقتصادی و خدماتی بتوانند رویکرد جدیدی را در ادامه فعالیت‌های خدماتی و اقتصادی خود در پیش گیرند و به واسطه همین تلاش‌ها امکان ارائه خدمات دیجیتالی فراهم شد که در روز‌های کرونایی، نقش یک ناجی را داشته باشد.
درحال حاضر به واسطه تلاش‌های دولت فرصت‌های خوبی برای سرمایه گذاری‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای فراهم و متمرکز شده است و این زیرساخت در آینده با سرعت بیشتری توسعه خواهد یافت. شیوع این ویروس فرصت‌هایی را برای رونق صنعت تجارت الکترونیک و آموزش آنلاین فراهم کرد که نمونه‌های آن را در بورس، بیمه، مالیات خرید آنلاین، خدمات آنلاین، جلسات و کنفرانس‌های آنلاین و آموزش درسی و دانشگاهی آنلاین مشاهده می‌کنیم. تغییر در الگوی خرید و افزایش حدود ۴۰ درصدی فروش اینترنتی و آشنا شدن مردم با فرهنگ تجارت آنلاین از همین دستاورد‌ها و گام مهمی برای تبدیل شیوه‌های سنتی به مدرن است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
تلفات نظامیان صهیونیست در حملات پهپادی حزب الله لبنان
برگزاری همایش نقاشی رنگین کمان تاریخ در تبریز
سیل خروشان غیرت و مقاومت در آذربایجان غربی
تأکید بر اصالت تاریخی و ابدی نام خلیج فارس در فضای مجازی
پیام قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در رزمایش «جانفدا برای ایران امام رضایی»
شهادت ۱۴ شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
افتتاح چمن مصنوعی در هادیشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)