• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۶۲۳۱
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی
وزیر دفاع

راهبرد شهید نامجو ایستادگی برابر نظام سلطه

وزیر دفاع و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع همزمان با گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس با حضور در منزل شهید سرلشکر سید موسی نامجو با خانواده این شهید والا مقام دیدار و گفتگو کردند.

راهبرد شهید سرلشکر نامجو، تفکر مقاومت فعال و ایستادگی برابر نظام سلطه بودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ حاتمی در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره دلاورمردی‌ها و رشادت‌های مخلصانه شهید سرلشکر سید موسی نامجو، وزیر اسبق دفاع و نماینده حضرت امام (ره) در شورای عالی دفاع و فرمانده دانشکده افسری، نقش و تفکر انقلابی این شهید عزیز را در آغازین روز‌های دفاع مقدس بی بدیل و تعیین کننده دانست و افزود: در روز‌ها و ساعات ابتدایی تهاجم همه جانبه رژیم بعثی عراق به ایران اسلامی شهید سید موسی نامجو در کسوت فرمانده دانشکده افسری نیروی زمینی ارتش با درک دقیق و صحیح از ابعاد تهاجم گسترده استکبار با محوریت ارتش بعث عراق به میهن اسلامی با بسیج و اعزام دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده افسری به مناطق عملیاتی به ویژه اهواز نقش تعیین‌کننده‌ای در سد کردن تهاجم دشمن به ایران اسلامی و تبیین تفکر "ارتش انقلابی" و "مقاومت همه جانبه" ایفا کرد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، شهید سرلشکر سید موسی نامجو را فرماندهی متدین، متعهد و ولایتمدار و شاگرد مکتب امام (ره) برشمرد که عشق و علاقه وافرش به امام و مقتدایش حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) منجر به ارتباطی عمیق بین وی و امام راحل در قبل از پیروزی انقلاب شده بود و بر همین اساس حضرت امام (ره) با اعتماد راسخ به شخصیت مومن و انقلابی این شهید سرافراز طی حکمی وی را به سمت نماینده خود در شورای عالی دفاع منصوب کرد.
امیر حاتمی، نقش شهید سرلشکر سید موسی نامجو در سمت فرمانده دانشکده افسری و در تربیت افسران مومن، انقلابی، شجاع، شهادت طلب را در آن مقطع زمانی حساس، محوری و فوق العاده دانست و تصریح کرد: بن مایه و ریشه‌های "ارتش انقلابی" آن روز‌ها شکل گرفت و عمده فرماندهان امروز ارتش جمهوری اسلامی و شهدای والا مقام ارتش، دانش آموخته مکتب شهید سرلشکر سید موسی نامجو بودند که برخی امروز در مشاغل حساس و در تراز انقلاب اسلامی در حال خدمت به ایران اسلامی اند.
امیر سرتیپ حاتمی، دوران وزارت دفاع شهید نامجو را از برجسته‌ترین دوران تاریخی وزارت دفاع برشمرد و خاطرنشان کرد: شهید نامجو به ماموریت خطیر خود در وزارت دفاع به چشم تکلیف و مسئولیتی الهی و فرصتی مغتنم در تلاش برای رفع وابستگی‌ها از نظام سلطه می‌نگریست و در صدد بنیانگذاری "صنعت دفاعی نوین" با بهره گیری از توانمندی ها، تخصص‌ها و نیرو‌های جوان بومی بود.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح پیشرفت‌های امروز صنعت دفاعی را مرهون تفکر الهی و انقلابی سه وزیر دفاع شهید سرلشکر نامجو، چمران و فکوری و هزار شهید صنعت دفاعی دانست که توانستند صنعت دفاعی کشور را با نگاه راهبردی (ما می‌توانیم) به اوج پیشرفت و بالندگی و اقتدار برسانند.
وزیر دفاع با اشاره به تحرکات گسترده و مذبوحانه آمریکائی‌ها در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای ایجاد نارضایتی عمومی و شکست مقاومت ملت بزرگ ایران افزود: آمریکائی‌ها قطعا این بار نیز همچون گذشته از ملت بزرگ ایران اسلامی شکست خواهند خورد و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی با هدایت‌های مقام معظم فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) بعنوان ید واحده "تولید قدرت" و اقتدار و دفاع از کیان نظام اسلامی، هرگونه حرکت مذبوحانه دشمن را مقتدرانه و آگاهانه رصد و پاسخ خواهند داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)