• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۸۸۳۶
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
اخبار پلیس

قاچاقچی مواد مخدر به دام افتاد

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف ۲۲ کیلو تریاک و دستگیری یک سوداگر با همکاری مشترک پلیس فرودگاه مشهد و شیراز خبر داد.

قاچاقچی مواد مخدر به دام افتادسردار "حسن مهری" در گفتگو با پایگاه خبری پلیس اظهار داشت: ماموران پلیس فرودگاه مشهد در ادامه روند شناسایی و دستگیری قاچاقچیان مواد مخدر، موفق به شناسایی فردی سابقه دار شدند که قصد توزیع مواد مخدر در شهر شیراز را داشت.
وی افزود: برابر اطلاعات به دست آمده توسط پلیس فرودگاه مشهد و هماهنگی با پلیس فرودگاه شیراز برای انجام عملیات مشترک، گروهی از ماموران مجرب و زبده پلیس فرودگاه پس از اخذ مجوز قضائی به مخفیگاه متهم اعزام شدند.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی، فرد مورد نظر دستگیر و در بازجویی مشخص شد متهم صاحب یک دستگاه خودروی سواری است که برای عدم حساسیت دیگران و امنیت بیشتر در پارکینگ عمومی در شیراز آن را پارک کرده است.
سردار مهری تصریح کرد: پس از مشخص شدن پارکینگ عمومی و شناسایی خودرو، طی بازرسی دقیق از آن ۲۲ کیلوگرم تریاک کشف شد که به صورت بسیار پیچیده در بدنه خودرو جاسازی شده بود.
فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور خاطرنشان کرد: برای متهم دستگیر شده پرونده قضائی تشکیل و همراه مواد مخدر مکشوفه تحویل مرجع قضائی شد.
سردار مهری در خاتمه با قدردانی از همگرایی خوب بین پلیس فرودگاه‌های کشور در مقابله با ناهنجاری‌ها گفت: افراد فرصت طلب و قانون شکنان بدانند با هوشیاری، دقت نظر و برخورد قاطعانه پلیس فرودگاه‌های کشور هیچ فرد خلافکاری فرصت انجام اعمال تبهکارانه در فرودگاه‌های کشور را نخواهد داشت.

کشف ۸ میلیارد لوازم آشپزخانه قاچاق
رئیس پلیس امنیت اقتصادی از کشف یک هزار و ۹۶ سرویس ۱۲۸ پارچه‌ای قاشق و چنگال قاچاق به ارزش ۸ میلیارد ریال خبر داد.
سرهنگ " نعمت اله علیپور " در گفتگو با پایگاه خبری پلیس، گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر دپوی مقادیر زیادی لوازم آشپزخانه در انباری واقع در جنوب پایتخت، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.
وی افزود: در رصد‌های اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی، هویت مالک و محل انباری شناسایی شد و نتیجه تحقیقات پلیسی در اختیار مقام قضائی قرار گرفت و دستور دستگیری متهم و بازرسی از داخل انباری اخذ شد.
سرهنگ علیپور با بیان اینکه تیمی از کارآگاهان پایگاه جنوب این پلیس به نشانی اعلامی اعزام شدند، گفت: در بازرسی از داخل انبار یک هزار و ۹۶ سرویس ۱۲۸ پارچه‌ای قاشق و چنگال فاقد مجوز‌های گمرکی و فاکتور خرید کشف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۸ میلیارد ریال برآورد و کلیه اموال کشف شده به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران انتقال یافت.
به گفته سرهنگ علیپور، در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

کشف ۱۰۰ فقره سرقت لوازم داخل خودرو
معاون مبارزه با سرقت وسائط نقلیه پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۳ سارق و اعتراف به ۱۰۰ فقره سرقت لوازم داخل خودرو خبر داد.
 سرهنگ کارآگاه "شمس الدین میرزکی" اظهار داشت: شهروندی ۳۰ ساله به کلانتری ۱۱۹ مهر آباد مراجعه و پلیس را در جریان سرقت از داخل خودروی اش قرار می‌دهد و اعلام می‌کند، ساعت ۱۰ شب خودروام را حوالی بزرگراه "فتح" پارک کرده بودم و پس از مراجعه با شیشه شکسته آن روبرو و متوجه شدم یک دستگاه لپ تاپ – حافظه جانبی و تلفن همراه در مجموع به ارزش ۳۰۰ میلیون ریال سرقت شده است.
معاون مبارزه با سرقت وسایل نقلیه پلیس آگاهی افزود: پرونده به دستور مقام قضائی برای رسیدگی تخصصی به پلیس آگاهی ارجاع شد و در گام نخست کارآگاهان اداره بیستم با بازدید از محل سرقت، شماره پلاک خودروی پراید مشکی رنگ که سارقان از آن در روز سرقت استفاده کرده بودند به دست آوردند.
این مقام انتظامی بیان داشت: در گام بعدی تحقیقات، کارآگاهان مالک خودرو پراید به نام "صادق" را که از مجرمان حرفه‌ای و دارای سوابق متعدد کیفری بود، شناسایی و با هماهنگی‌های قضائی در یک عملیات پلیسی، متهم را در مخفیگاهش در حوالی شهرستان اسلامشهر دستگیر کردند.
سرهنگ میرزکی عنوان کرد: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی به ۱۰۰ فقره سرقت لوازم خودرو با همدستی دو تن از دوستانش به نام‌های "هاشم" و "جمشید" اعتراف و اظهار داشت، پس از سرقت برخی اموال را به یک سمساری در شهرستان اسلامشهر می‌فروختیم.
وی با اشاره به اینکه مالخر اموال مسروقه نیز دستگیر و در بازرسی از آن مکان تعدادی اموال سرقتی کشف شد، افزود: در ادامه تحقیقات پلیسی، هر دو همدست متهم نیز در دو عملیات مستقل دیگر دستگیر و به جرایم ارتکابی اعتراف کردند.
معاون مبارزه با سرقت وسائط نقلیه پلیس آگاهی گفت: با توجه به اعتراف صریح متهمان به بزه انتسابی هر ۴ متهم با قرار مجرمیت صادره از سوی مقام قضائی روانه زندان شدند و بخشی از اموال مکشوفه به شهروندان مسترد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایداری جریان گاز در فصل سرما با مدیریت مصرف
لیگ برتر والیبال؛ سیرجانی‌ها در صدر ماندند
درخشش دختران کاراته کای میاندوآبی در مسابقات بین المللی
تایید « لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه سنواتی» در مجمع
خوشحالی مردم لرستان در پی بارش رحمت الهی
باخت پاس گرگان برابر مهرگان نور مازندران
برنامه ریزی برای برگزاری اعتکاف رجبیه در سمنان
رکورد ۲۰ سانتی‌متری برف در تکاب؛ جنوب آذربایجان‌غربی زیر چتر بارش‌های پاییزی
شهید سلیمانی هسته‌های مقاومت جهانی را پایه‌گذاری کرد
انتخاب اعضای هیات اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهر دشت آزادگان
خروج سامانه ناپایدار از استان و پایداری هوا تا یکشنبه
برگزاری مرحله استانی جشنواره فرهنگی آموزشی « زندگی با قرآن »
کشف ماشین‌آلات بدون مجوز در محوطه نمایشگاهی در لامرد
«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد
برد ارزشمند فولاد هرمزگان مقابل جواد الائمه شهرکرد
آغاز بررسی‌های تخصصی طرح بازآفرینی بافت تاریخی قم
افزایش دو برابری ظرفیت درمانی سرخس
پیش بینی جو پایدار در لرستان
مصاف ملوان بندرانزلی و آلومینیوم در اراک
فعالیت آموزشی استان قزوین فردا غیرحضوری شد 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)