• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۹۰۸۰
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹
سیاسی » مجلس
آقای فرهنگی:

توضیحاتی درباره تسهیلات ۲۰۰میلیونی مسکن نمایندگان

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: مجلس تسهیلاتی برای نمایندگانی که فاقد محل سکونت در تهران هستند قرار داده که این اقدام از نظر تعاریف سازمانی جزء ابزار رفاهی نبوده بلکه ابزار مدیریتی است.

بررسی اعتبارنامه تاجگردون در جلسه علنی چهارشنبهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، آقای محمد حسین فرهنگی درباره ۲۰۰ میلیون تومانی که برای تهیه منزل مسکونی در اختیار نمایندگان قرار داده شده است، تصریح کرد: ابزار رفاهی همان حقوق حدود ۱۱ میلیون تومان است که طبق قانون مدیریت خدمات کشوری بوده چنانچه به همه کارکنان دستگاه‌ها حقوق پرداخت می‌شود.
وی ادامه داد: مبلغی هم برای اجاره دفتر نمایندگی و هزینه‌های جاری و حقوق کارمندان دفاتر نمایندگان در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد، چرا که به علت تمرکز نکردن نمایندگان در یک نقطه، مجلس نمی‌تواند امورات تمام نمایندگان را در شهرستان‌ها رتق و فتق کند و هزینه‌ها بیشتر می‌شود؛ ضمن اینکه این مبالغ به صورت وام و تسهیلات به آن‌ها داده شده و به تدریج از حقوق دریافتی آن‌ها کاسته خواهد شد.
آقای فرهنگی همچنین تصریح کرد: بسیاری از نمایندگان به دریافت این مبالغ معترض بوده و معتقدند مجلس باید منازلی را برای نمایندگان اجاره کند، اما بنا به حواشی که در گذشته طبق این روش به وجود آمده بود، تصمیم بر این شد تا مبلغی در اختیار نمایندگان قرار گیرد تا خودشان برای انتخاب محل سکونت تصمیم گیری کنند.

بررسی اعتبارنامه تاجگردون در جلسه علنی چهارشنبه

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: بررسی اعتبارنامه آقای غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران و باشت در جلسه علنی آتی (چهارشنبه) مورد رأی گیری قرار خواهد گرفت.

آقای محمدحسین فرهنگی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس، افزود: جلسه روز گذشته هیئت رئیسه، درباره روش بررسی اعتبارنامه آقای تاجگردون بحث شد و نمایندگان بر این توافق بودند که آئین نامه باید اصلاح شود و به علت امکان و اجازه قانونی به آغاز به فعالیت منتخبی که اعتبارنامه وی هنوز مورد تأیید واقع نشده است، عجله‌ای برای بررسی این اعتبارنامه نداشته و باید آئین نامه اصلاح شود.
آقای فرهنگی تصریح کرد: اختلاف در این باره به این علت بود که به علت وجود عبارات «تصمیم گیری» در بحث اعتراضات اعتبارنامه‌های مورد اعتراض، هم برداشت به رأی گیری شده و هم برداشت به صرفا اعلام در صحن علنی همچون سایر نمایندگان می‌شود.
نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: درباره نحوه رأی گیری اعتبارنامه، آئین نامه صرفا در صورت رد اعتبارنامه در کمیسیون تحقیق، جزئیات را بیان کرده، اما در خصوص رد نشدن در کمیسیون تحقیق و باقی ماندن معترضان بر اعتراض خود، ساکت است که نمایندگان معتقدند این مورد باید اصلاح شود.
وی افزود: بر همین اساس قرار شد کارگروه حقوقی تشکیل شود با توجه به مواد ۲۹ تا ۳۴ آئین نامه، رویه قابل قبول را مطرح کند، از این رو اجماع تصمیم هیئت رئیسه بر این شد که غیر از روشی که به کارگروه واگذار شد، می‌توان دو رأی گیری در صحن علنی داشت که نخست نظر کمیسیون مبنی بر تأیید اعتبارنامه به رأی گذاشته شود که اگر رأی نیاورد، به معنای رد است و باید مجددا اصل اعتبارنامه به رأی نمایندگان گذاشته شده و نتیجه نهایی بر اساس آن باشد.
آقای فرهنگی در ادامه با تأکید بر اینکه رأی گیری اعتبارنامه باید با ورقه و به صورت مخفی باشد، عنوان کرد:، اما در خصوص رأی گیری درباره نظر کمیسیون تحقیق پیرامون اعتبارنامه فرد منتخب می‌توان با دستگاه الکترونیکی این کار را انجام داد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس همچنین با اشاره به برگزاری جلسات علنی مجلس شورای اسلامی در هفته جاری و چند هفته آتی صرفا در روز‌های یکشنبه و چهارشنبه، گفت: مجلس برای تشکیل جلسه کمیسیون‌ها و ضرورت فعال شدن آنها، در روز سه شنبه، جلسه علنی نخواهد داشت.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نمایندگان در جلسه روز چهارشنبه (۱۸ تیرماه) در نشستی علنی با حضور وزیر بهداشت و مسئولان مربوطه به موضوع شیوع ویروس کرونا و تهدیدات و راهکار‌های مقابله با آن خواهند پرداخت.
نماینده مردم از استان آذربایجان شرقی در مجلس در ادامه با اشاره به جلسه امروز سخنگوی هیئت رئیسه با جمعی از سخنگویان کمیسیون‌های تخصصی مجلس، اظهار داشت: بسیاری از نمایندگان در خصوص روش ارتباط گیری با کمیسیون‌ها و هیأت رئیسه مشکلات و حس ناهماهنگی را شاهد بودند از این رو تصمیم گرفتیم در این خصوص انسجام و سازماندهی ایجاد کنیم تا موضع گیری‌ها و نظرات هماهنگ شده باشد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان درباره برخی موارد مطرح شده مبنی بر امکان حضور نداشتن نمایندگان خانم در هیأت رئیسه‌های کمیسیون ها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از بانوان نماینده به عنوان سخنگوی کمیسیون فعال است و چنین تفکری در مجلس وجود ندارد و اگر خانم دیگری در هیأت رئیسه کمیسیونی حضور نداشته به علت شرکت نکردن در انتخابات هیئت رئیسه و یا کسب نکردن رأی از سوی سایر نمایندگان بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)