• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۰۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۶
بین الملل » تحلیلی
مدیر موسسه ملی بیماری‌های عفونی و واگیردار در آمریکا اذعان کرد

آمریکا تا زانو در موج نخست کرونا گرفتار مانده است

ارشدترین کارشناس بیمار‌های عفونی در آمریکا به مردم این کشور یادآور شد تازه در ابتدای مسیر گسترش همه گیری ویروس کرونا و بیماری کووید -۱۹ قرار دارند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما‏؛ به نقل از تلویزیون سی ان ان، ارشدترین کارشناس بیمار‌های عفونی در آمریکا به مردم این کشور یادآور شد تازه در ابتدای مسیر گسترش همه گیری ویروس کرونا و بیماری کووید -۱۹ قرار دارند.
آنتونی فائوچی، مدیر موسسه ملی بیماری‌های عفونی و واگیردار در آمریکا گفت: «همچنان تا زانو در موج نخست گسترش همه گیری ویروس کرونا گرفتار مانده ایم؛ موج همه گیری بالا رفت، اما هرگز تا خط مبنا پایین نماید و اکنون دوباره دارد اوج می‌گیرد. از این رو وضعیت بسیار جدی است و باید فوری چاره‌ای برایش بیندیشیم.»
به گفته‌ی آنتونی فائوچی شمار افرادی که روزانه به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند در یک و نیم هفته‌ی گذشته نزدیک به دو برابر افزایش یافته است.
وی گفت: «شهر‌ها و ایالت‌های مختلفی که دارند برای بازگشایی و بازگشت به وضع عادی تلاش می‌کنند با مجموعه شرایط و اوضاع متفاوتی روبرو هستند و هم اکنون ما در وضعیتی قرار داریم که موارد ابتلاء هر روز دارد رکورد تازه‌ای بر جا می‌گذارد.»
ایالت فلوریدا برخی از طرح هایش را برای بازگشایی کسب و کار‌ها متوقف کرده است. در میامی دید کانتی کسب و کار‌هایی همچون مراکز آمادگی جسمانی و رستوران‌ها بار دیگر از روز چهارشنبه در تلاش برای کاستن از آهنگ ابتلاء به ویروس کرونا بسته خواهند شد.
دان گلبر، شهردار میامی بیچ در ایالت فلوریدا گفت: «کاملا روشن است که با مشکلی جدی روبرو هستیم؛ دو هفته پیش ۶۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ زیر دستگاه تنفسی قرار داشتند امروز این رقم به ۱۶۰ نفر افزایش یافته است.»
کاربرد دستگاه تنفسی در میامی دید کانتی با افزایشی ۱۲۷ درصدی همراه بوده و بستری بیماران در بیمارستان نیز تا ۹۰ درصد افزایش یافته است. ظرفیت پذیرش بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه در ۴۳ بیمارستان ایالت فلوریدا بکلی پر شده و در ۳۲ بیمارستان هم میزان تخت‌های خالی موجود به ۱۰ درصد یا کمتر کاهش یافته است. پزشکان به جوانان و نوجوانان یادآور می‌شوند بیماری کووید-۱۹ چقدر می‌تواند خطرناک باشد و سن و سال نمی‌شناسد.
دکتر دیوید دلا زردا، مدیر بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان یادبود جکسون گفت: «از همه گروه‌های سنی شامل ۳۴ تا ۴۵ ساله دارند در آی سی یو می‌میرند. از این رو پیام من به جوانان این است که آن‌ها هم در معرض خطر ابتلاء به این بیماری قرار دارند و باید مراقب خودشان باشند.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در میامی دید کانتی ۲۶ درصد از آزمایش‌های ویروس کرونا در روز یک شنبه مثبت اعلام شد و در این میان شمار افرادی که بین ۱۸ تا ۳۴ سال داشتند، افزایش پیدا کرده بود.
کارلوس گیمنز، شهردار میامی دید کانتی در ایالت فلوریدا گفت: «ما به ناچار باید فعالیت اجتماعی جوانان را محدود کنیم، زیرا مشکلات مان از بین همین گروه سنی شدت گرفته است. نگرانی مان این است که ظرفیت پزشکی نتواند پاسخگو باشد.»
شمار افرادی که هفته گذشته به ویروس کرونا مبتلا شده اند در دست کم ۳۱ ایالت آمریکا از جمله فلوریدا رو به افزایش است.
دکتر ویلیام شافنر، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه وندربیلت گفت: «ویروس کرونا دارد در سراسر کشور گسترش پیدا می‌کند. از این رو در شرایطی که طرحی ملی برای جلوگیری از گسترش ویروس وجود ندارد وظیفه‌ی تک تک شهروندان ایجاب می‌کند خودشان برای جلوگیری اقدام کنند. به ناچار باید ماسک به صورت بزنیم، فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم و از حضور در جمعیت دوری جوییم.»
در کالیفرنیا، پس از مثبت شدن آزمایش پنج تن از اعضای مجلس ایالتی، ساختمان مجلس تعطیل شد. در تگزاس، شمار تایید شده‌ی مبتلایان به بیماری کووید - ۱۹ از مرز ۲۰۰ هزار نفر گذشت و در دالاس هم شمار افرادی که در بیمارستان بستری شده اند، افزایش یافت. ارتش هم اعلام کرد دست کم ۵۰ تن از نیرو‌های آموزش دیده‌ی خود را به منظور کمک رسانی به بیماران به منطقه سن آنتونیو اعزام می‌کند.
دکتر پیتر هوتز از دانشکده پزشکی بیلور گفت: «موارد ابتلاء دارد پر شتاب افزایش پیدا می‌کند و کار به جایی رسیده است که دیگر نمی‌توانیم پیشینه‌ی تماس افراد را رهگیری کنیم؛ دیگر چنین امکانی وجود نخواهد داشت.»
ظرفیت پذیرش بخش‌های مراقبت ویژه بیمارستان‌ها در جنوب و جنوب غرب آمریکا بکلی پر شده و کارشناسان زنگ هشدار را برای مکان‌هایی همچون ایالت فلوریدا به صدا درآورده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح حوضچه‌های ۱۳۵ میلیون لیتری در سروستان
بازار بروجرد زیر ذره بین بازرسی
۴ دستگاه ماینر قاچاق در بجنورد متوقف شد
صادرات ۲۹ هزار تنی میوه از مازندران به هند و سایر کشورها
افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت کاروان‌های عمره مازندران در سال جاری
ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان اصفهان چشمگیر است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پایان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
بارش باران در برخی از مناطق کشور
تجلیل از فرماندهان برتر پایگاه های بسیج در شاهین شهر 
احضار ۳ استقلالی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال
نمایه شدن فصلنامه آنالیزی دانشگاه آزاد مراغه در پایگاه استنادی ISC
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی درپی درگذشت همسر معاون رئیس‌جمهور
رسول خطیبی از هدایت مس رفسنجان برکنار شد
مجازی شدن کلاس‌های حضوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آذر
نایب قهرمانی تیم ملی کاراته ایران در رقابت های جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دهم آذرماه ۱۴۰۴)
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)