• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۲۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۶
بین الملل » مقاومت
پس از اعلام اتحاد میان فتح و حماس؛

موج گسترده بازداشت فلسطینی‌ها در کرانه باختری

پس از اعلام اتحاد میان فتح و حماس، نظامیان اشغالگر صهیونیست موج بازداشت‌های گسترده‌ای را در کرانه باختری رود اردن به راه انداختند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ شبکه تلویزیونی العالم روز جمعه گزارش داد، پس از آنکه گروه‌های فلسطینی فتح و حماس از آغاز تلاش‌ها برای صلح و سازش میان خود به منظور مقابله با رژیم اشغالگر صهیونیستی خبر دادند، این رژیم موج گسترده بازداشت‌ها را در کرانه باختری به راه انداخته است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بر اساس این گزارش، این بازداشت‌ها شامل برخی مسئولان حماس یعنی شیخ جمال الطویل و حسین ابوکویک نیز شد. موج بازداشت‌ها چند روز پس از آن صورت گرفت که جنبش حماس و فتح اعلام کردند برای مقابله با رژیم اشغالگر اسرائیل در حال پایان دادن به اختلافات میان خود و ایجاد صلح فراگیر هستند.
در گزارش العالم آمده است که هنوز آثار صلح میان گروه‌های فلسطینی در این سرزمین پدیدار نشده بود که تل آویو با همه توان خود شروع به ناکام گذاشتن آن کرد تا درگیری و اختلاف میان فلسطینیان همچنان پا برجا بماند.
نظامیان اشغالگر اسرائیل طی ساعت‌های گذشته ۱۷ فلسطینی را بازداشت کردند که دو نفر از آن‌ها شیخ جمال الطویل و حسین ابوکویک از مسئولان جنبش حماس در کرانه باختری هستند.
ابراهیم ملحم سخنگوی کشور فلسطین گفت: «بعید نمی‌دانیم، عملیات بیشتری برای هدف قرار دادن گروه‌های ملی صورت بگیرد تا به توان ملی لطمه وارد کند، آن هم در حالی که آرمان فلسطین در مرحله‌ای از مراحل مبارزه ملی قرار دارد که خطرناک‌ترین مرحله به شمار می‌رود.»
گزارشگر گفت: به محض آنکه سرلشکر جبریل الرجوب به همراه صالح العروری در یک کنفرانس مطبوعاتی از آغاز تلاش‌ها برای صلح میان گروه‌های فلسطینی خبر دادند، آن هم صلحی که بیش از ۱۲ سال به تعویق افتاده است، رسانه‌های اسرائیل شروع به بررسی عرصه جدید فلسطین کردند و تشکیلات خود گردان را تحریک و به اعمال تحریم‌های بیشتر در صورت اتحاد با جنبش حماس تهدید کردند.
خلدون البرغوثی کارشناس امور اسرائیل گفت: «فتح برای مقابله با رژیم اشغالگر به حماس نزدیک شده و این نگرانی شدیدی در اسرائیل ایجاد کرده است. البته امکاناتی که ممکن است اسرائیل برای لطمه وارد کردن به این گرایش به آن متوسل شود، هنوز معلوم نیست؛ اما در ابتدا شروع به تحریک هدفمند تشکیلات خود گردان کرده است.»
گزارشگر در پایان افزود: راه اتحاد میان فلسطینیان بسیار ناهموار است و بمب‌های اسرائیلی هم به شدت انفجاری هستند. گروه‌های فلسطینی در برابر رژیم اشغالگر اسرائیل که از معادله «تفرقه بینداز و حکومت کن» استفاده می‌کند، باید مقاومت و در صورت تحقق صلح با یکدیگر سازش کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)