• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۳۳۹۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۷
بین الملل » غرب آسیا
عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن

آمریکا تصمیم گیرنده اصلی حمله به یمن است

عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن با تأکید بر حمایت از آرمان فلسطین، آمریکا و رژیم صهیونیستی را دشمنان اصلی امت اسلامی و عربی معرفی کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المیادین، علی القحوم عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن با تأکید بر حمایت از آرمان فلسطین، آمریکا و رژیم صهیونیستی را دشمنان اصلی امت اسلامی و عربی و تصمیم گیرندگان اصلی حمله و تجاوز علیه یمن دانست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
علی القحوم در مصاحبه با این شبکه در مورد نامه اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و قدردانی او از مواضع این جنبش در حمایت از آرمان فلسطین گفت: ما این نامه را از اسماعیل هنیه در شرایطی دریافت کردیم که برخی حکومت‌های حاشیه خلیج فارس و سایر کشور‌های عربی برای فروختن آرمان فلسطین و خیانت به آن تلاش می‌کنند. در عین حال شاهد مسئولیت پذیری تکامل یافته‌ای از سوی ملت‌ها از جمله دو ملت یمن و فلسطین و سایر ملت‌های عربی و اسلامی برای همبستگی در مواجهه با عادی سازی و فروختن آرمان فلسطین هستیم.
وی در ادامه افزود: ما در یمن بر موضع ثابت خود که مسئله فلسطین، نخستین و محوری‌ترین مسئله ما است، تأکید داریم. حملات و تجاوز علیه یمن فقط به خاطر این است که فرزندان یمن به آرمان فلسطین پایبند هستند و می‌دانند که آمریکا و اسرائیل دشمنان واقعی این امت هستند. ما در یمن با وجود محاصره و تجاوز به هیچ عنوان از مسئله فلسطین کوتاه نمی‌آییم. موضع ما یکی است و شانه به شانه در کنار ملت فلسطین و مجاهدان فلسطین هستیم و این موضع ما ثابت است و امروز نیز با دریافت این نامه دوباره بر این موضع خود تأکید می‌کنیم.
وی تاکید کرد: ما به صورت رسمی به این نامه پاسخ دادیم و اعلام کردیم موضع ما ثابت است و در کنار آرمان فلسطین هستیم و امکان ندارد به هیچ عنوان از فلسطین کوتاه بیاییم و اقدامات رژیم غاصب صهیونیستی را علیه ملت مظلوم فلسطین و مجاهدان نخواهیم پذیرفت. همچنین نقش مجاهدان فلسطین و اقدامات آنان را علیه این طرح خطرناک (معامله قرن) که فلسطین و همه امت را هدف گرفته است، می‌ستاییم.
القحوم درباره طرح ابتکاری سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصار الله برای تبادل اسرای جنبش حماس در زندان‌های آل سعود در مقابل خلبانان و شماری از افسران سعودی گفت: جناب سید در سخنرانی خود در روز جهانی قدس این طرح را پیشنهاد داد. این پیشنهاد تأکید کرد که ما در کنار آرمان فلسطین و مظلومیت ملت فلسطین ایستاده ایم. ما این طرح را به نظام مجرم آل سعود پیشنهاد دادیم که شماری از اعضای حماس را زندانی کرده است.
وی تاکید کرد: این طرح به عنوان طرحی بشردوستانه و برادرانه به نظام آل سعود پیشنهاد داده شد تا این نظام مجرم، زندانیان حماس را در مقابل خلبانان و افسران سعودی آزاد کند. اما نظام آل سعود به این طرح پاسخ نداد. ما امروز در پاسخ رسمی خود به نامه رئیس دفتر سیاسی حماس بار دیگر بر موضع خود تأکید و اعلام کردیم این طرح همچنان پابرجاست و از نظام مجرم آل سعود می‌خواهیم این پیشنهاد را بپذیرد.
وی در ادامه افزود: نظام آل سعود در حال حاضر به نظامی طرد شده در میان ملت‌های عربی و اسلامی تبدیل شده است و دلیل آن، اقدامات این نظام علیه ملت‌های عربی و اسلامی در گذشته و حال است. اعلام حمایت ما با گروه‌های مقاومت حامل پیام واضحی است مبنی بر اینکه ملت یمن و ملت فلسطین در یک جبهه و سنگر واحد برای دفاع از یک موضع واحد قرار دارند. دشمن نیز همان دشمن آمریکایی و اسرائیلی است که عربستان را برای حمله به فرزندان یمن تحریک می‌کند و به صورت همزمان ملت فلسطین را نیز هدف قرار می‌دهند. از این رو دشمن و آرمان و صف بندی واحد است. همچنین تماس‌های ما با مجاهدان نیرو‌های مقاومت در فلسطین ادامه دارد و برای برگزاری دیدار‌های حضوری و هماهنگی بیشتر با یکدیگر تلاش می‌کنیم. حتی در روز جهانی قدس دولت نجات ملی در صنعا و شورای عالی سیاسی یک برنامه عملیاتی را برای کمک به مسئله فلسطین ارائه داد. برنامه بزرگی که در روز جهانی قدس از آن رونمایی و در آن تأکید شد شورای عالی سیاسی، دولت نجات ملی، ملت یمن و همه اقشار سیاسی یک موضع واحد را در قبال فلسطین اتخاذ خواهند کرد.
القحوم در پاسخ به این پرسش که آیا جنبش انصار الله برای اجرای عملیات در عمق خاک سعودی در روز‌های آینده جدی است، گفت: ما در چند روز گذشته از زبان سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کردیم که دشمن باید بداند در سال ششم تجاوز به یمن، اهداف خبیث و استعماری خود را محقق نساخته است و این اهداف تا زمانی که ملت و رهبری یمن و اراده آنان وجود داشته باشد، محقق نخواهد شد. دشمن باید در محاسبات خود تجدید نظر کند. ما در سال ششم جنگ و با وجود محاصره، در بخش تسلیحاتی پیشرفت کرده ایم و بُرد این تسلیحات به عمق خاک سعودی و همه کشور‌هایی می‌رسد که به کشور و ملت یمن هجوم آورده و زنان و کودکان را قتل عام و تمام زیرساخت‌های زندگی مردم یمن را نابود کرده اند.
وی در ادامه افزود: تهدیدات ما علیه متجاوزان تا زمانی که تجاوز و محاصره علیه ملت یمن ادامه باشد، ادامه خواهد داشت. در حال حاضر محاصره تشدید شده است و از ورود کشتی‌ها به بندر الحدیده در سایه سکوت بین المللی جلوگیری می‌شود. اما ما چشم انتظار این جهان منافق و سازمان مللی نیستیم که فقط در حد شعار دادن ظاهر شده است. امید ما به وعده‌های دلاوران ارتش و هوشیاری ملت یمن است. نظام سعودی باید بداند که حملات ما ادامه خواهد داشت. عملیات نظامی در روز‌های گذشته قدرت ارتش و کمیته‌های مردمی را اثبات کرده است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا در حال حاضر مذاکرات با سعودی‌ها متوقف شده است، گفت: در گذشته بنا به درخواست آن‌ها مذاکرات و تماس‌هایی وجود داشت,، ولی در واقع ثابت شده است که نظام سعودی قادر به هیچ گونه تصمیم گیری نیست و تصمیم گیری اول و آخر با آمریکا است. منفعت آمریکا در این است که این تجاوز به یمن ادامه داشته باشد و این کشور از دست نشانده‌های پلید خود یعنی نظام سعودی و امارات برای اجرای اهداف استعماری خود در یمن استفاده می‌کند.
وی در ادامه افزود: همچنین آن‌ها از مزدوران خود در همه جهان و اعضای جنایتکار داعش و القاعده و شبه نظامیان جنجوید سودان برای اجرای اهداف و خواسته‌های آمریکا استفاده می‌کنند. اما ما به آن‌ها می‌گوییم که باید درک داشته باشید و از شش سال گذشته عبرت بگیرید. امکان ندارد ملت یمن سلطه آمریکا و عربستان و اشغالگری را بپذیرند. آن‌ها باید بدانند هر اندازه تجاوزگری و محاصره و مشکلات وجود داشته باشد، فقط قدرت و پایداری و ایمان ما به عادلانه بودن آرمان ملت یمن و تقویت عزم اراده برای دفاع از کرامت و آزادی و استقلال مان افزایش خواهد یافت.
عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله در پایان در مورد اوضاع جبهه مأرب گفت: در مورد مأرب طرحی ابتکاری از سوی تیم سازش ملی در صنعا ارائه شد,، ولی سعودی‌ها و مزدوران آن‌ها توجهی به آن نکردند. واضح است که تصمیم گیری به دست آنان نیست. ما عزم خود را جزم کرده ایم که وجب به وجب خاک وطن خود را از اشغالگران پاک سازیم و این مسئله در مورد مأرب نیز صادق است. عربستان و امارات و نظامیان آمریکایی حق حضور در یمن و تصمیم گیری برای یمن را ندارند. امکان ندارد ما تحمیل سلطه و توطئه علیه یمن و تجزیه کشور خود را بپذیریم. ما برای دفاع از کرامت و حاکمیت و کشور خود اقدام خواهیم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تازمانی که نیروهای مقاومت مسلمان درمنطقه به آمریکائیهاحمله نکنندوازآنان تلفات نگیرندجنگ یمن تمام شدنی نیست، آل سعودعروسک خیمه شب بازی است، به این معناکه حملات به یمن، آمریکایی است.
نظر شما
آخرین اخبار
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)