• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۰۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۲
سیاسی » مجلس
آقای قالیباف در کمیسیون کشاورزی مجلس:

زنجیره تولید و خودکفایی به درستی طراحی نشده

رئیس مجلس گفت: در برخی از محصولات به خودکفایی نرسیده ایم، زیرا زنجیره تولید و خودکفایی به درستی طراحی نشده و تمام زنجیره‌های تولید از داخل تامین نمی‌شود.

صضصضثبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، آقای محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در جلسه امروز (یکشنبه) کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، نخستین چالش کشور را مشکلات مدیریتی دانست و گفت: در حال حاضر همه باور دارند که مشکل اصلی کشور پول نیست، زیرا در دوره‌ای که درآمد کشور حدود ۱۱۰ میلیارد دلار بود، وضعیت اقتصادی مردم با شرایط کنونی که درآمد به یک چهارم این عدد کاهش یافته، تفاوت چندانی نداشت.
وی با بیان اینکه تامین سلامت و امنیت غذایی در حوزه اقدامات کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس است، که موضوع بسیار حیاتی است، اظهار کرد: ما نمی‌توانیم ادعا کنیم در تولید برخی محصولات مانند مرغ به خودکفایی کامل رسیده ایم، زیرا زنجیره تولید و خودکفایی به درستی طراحی نشده و تمام زنجیره‌های تولید از داخل تامین نمی‌شود.
آقای قالیباف با بیان اینکه در حال حاضر به دلیل تحریم‌های ظالمانه توجه ویژه‌ای به خودکفایی در محصولات کشاورزی و دامی می‌شود، با طرح این پرسش که آیا امکان این برنامه ریزی در ۱۰ سال گذشته وجود نداشت، ادامه داد: باید به موضوع تامین ماشین آلات کشاورزی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در کشور توجه ویژه شود چرا که این امر تاثیر به سزایی بر تولیدات حوزه کشاورزی دارد.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان با اشاره به هدررفت محصولات کشاورزی، تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد تولید گندم کشور پیش از طبخ نان یا پس از آن تباه می‌شود.
وی با بیان اینکه کمیسیون‌های تخصصی مجلس باید اولویت‌های اصلی خود را مشخص کنند، گفت: مقرر شده است، رؤسای کمیسیون‌های تخصصی با همکاری اعضای کمیسیون ها، استفاده از ظرفیت مرکز پژوهش‌ها و سایر متخصصان اولویت‌های اصلی کشور در حوزه تخصصی خود را در ۳ محور تعیین کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه نمی‌توان همه مشکلات را در دستورکار کمیسیون‌ها قرار داد، ادامه داد: کمیسیون‌ها باید مسئله محور شده و اولویت‌ها به گونه‌ای انتخاب شود که حل آن‌ها به رفع مشکلات در سایر حوزه‌ها نیز منتهی شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جلسات صحن علنی مجلس از ۳ روز کاری به ۲ روز کاهش یافته تا فرصت بیشتری برای فعالیت تخصصی کمیسیون‌ها فراهم شود.
آقای قالیباف تصریح کرد: نظارت با روش کنونی به درستی اجرایی نمی‌شود و نتیجه‌ای از آن به دست نمی‌آید، باید روش کنونی اصلاح شود چرا که در دوره قبلی ۵۰۷ طرح در دستورکار قرار گرفت که تنها حدود ۱۰۰ طرح تصویب و تعداد کمی از آن‌ها اجرایی شد.
رئیس قوه مقننه کشورمان، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی را یکی از بازو‌های اصلی تقنین دانست و ادامه داد: حضور کارشناسان این مرکز در جلسات کمیسیون‌ها منجر به چکش کاری طرح‌ها و لوایح می‌شود.
وی ادامه داد: دیوان محاسبات نیز یکی از مهم‌ترین بازو‌های نظارتی مجلس است به گونه‌ای که حتی می‌توان آن را از سوال و استیضاح نیز قوی‌تر دانست مشروط بر اینکه اقدامات دیوان محاسبات برخط باشد و هزینه کرد تمامی اعتبارات را سریعا پیگیری و گزارش دهد.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان به صورت ویدیو کنفرانس، یادآور شد: براساس فرمایشات ایشان، قانونگذار باید قانونی تصویب کند که زمینه اجرایی داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)