• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۰۸۸۷
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۱
ورزشی » ساير حوزه ها
در نشست مدیران ورزش با معاون اول رئیس جمهور

ارائه گزارشی از افتخارات ورزش به جهانگیری

معاون وزیر ورزش، گزارشی از افتخارات مهم ورزش کشور را در نشست معاونان و مدیران ارشد وزارت ورزش با معاون اول رئیس جمهور ارائه کرد.

ارائه گزارشی از افتخارات ورزش به جهانگیریبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی علی نژاد، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان، اقدامات این وزارتخانه در حوزه ستادی را با هدف ایجاد شرایط بهتر برای پیشرفت ورزش کشور مهم دانست و گفت: برگزاری اولین المپیاد استعداد‌های برتر ورزش کشور با شرکت ٣٧ فدراسیون به میزبانی ٣٠ استان با حضور ١٨ هزار ورزشکار، برگزاری دومین دوره المپیاد استعداد‌های برتر، تأسیس دفتر توسعه ورزش حرفه‌ای و امور باشگاه ها، اصلاح نظام کمک‌های مالی به فدراسیون‌ها براساس نتایج ارزیابی عملکرد ستاد، افتتاح سه پایگاه ورزش قهرمانی در استان‌های هرمزگان، تهران و گیلان، اصلاح اساسنامه‌های فدراسیون‌های ورزشی بعد از ١٨ سال و کمیته ملی المپیک، همچنین تفکیک کمیته ملی پارالمپیک از کمیته ملی المپیک و استقلال آن مهمترین رویداد‌هایی بود که در حوزه ستادی محقق شد.
وی موفقیت ورزش کشور در ابعاد قهرمانی را مورد توجه قرار داد و از کسب مدال طلای تیم ملی والیبال زیر ٢١ سال در رقابت‌های قهرمانی جهان در سال ٢٠١٩ برای اولین بار و عنوان قهرمانی جهان در رشته ووشو که برای نخستین بار در سال ٢٠١٧ و تکرار آن در سال ٢٠١٩ رقم خورد، از جمله موفقیت‌های خوب ورزش کشور نام برد.
معاون وزیر ورزش افزود: کسب قهرمانی تیم‌های ملی کبدی مردان و بانوان در بازی‌های آسیایی ٢٠١٨، کسب مقام قهرمانی جهان سارا خادم الشریعه در شطرنج و مدال طلای رضا علیپور در جام جهانی سنگ نوردی، نایب قهرمانی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و کسب مدال نقره مریم بربط در مسابقات جودو جوانان آسیا، رقابت آسیا و اقیانوسیه که در سال ٢٠١٩ بدست آمد، همچنین کسب عنوان قهرمانی هاکی سالنی آسیا در سال ٢٠١٩، کسب اولین مدال آسیایی اسکواش که مدال برنز بود و کسب سهمیه المپیک در سه رشته تیمی بسکتبال، والیبال و شمشیربازی به صورت همزمان، از جمله اولین افتخارات ورزشی کسب شده بود که در دولت دوازدهم به وقوع پیوست.
علی نژاد عملکرد کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ٢٠١٨ را نیز از جمله افتخارات قابل توجه ورزش کشور عنوان کرد و گفت: بیشترین مدال در بازی‌های آسیایی در ادوار گذشته در این دوره رقم خورد و مدال طلای رشته کبدی برای تیم‌های بانوان و مردان برای اولین بار در تاریخ ورزش کشور بدست آمد.
وی افزود: مدال برنز تیم ملی واترپلو بعد از ٤٤ سال کسب کرد، مدال برنز نوشاد عالمیان در رشته تنیس روی میز پس از ٥٢ سال محقق شد، رکورد جهانی سهراب مرادی در وزنه برداری شکسته شد و اولین مدال بانوان در تالو (احرای فرم ووشو) بدست آمد و تیم ملی والیبال هم بدون حتی یک دست باخت، قهرمان شد.
معاون وزیر ورزش گفت: بازی‌های پارآسیایی ٢٠١٨ جاکارتا هم با کسب جایگاه سوم بازی‌ها و صعود یک پله‌ای نسبت به دوره قبل همراه بود و رشد چشمگیر مدال آوری ایران با ٥١ طلا رقم خورد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)