• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۱۵۹۷
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۴
بین الملل » آمریکا
واشنگتن پست؛

خودداری ترامپ از پذیرش نتایج منفی نظرسنجی ها

دونالد ترامپ نتایج نظرسنجی‌ها را چه درباره کاهش سطح محبوبیت خود و چه انتقاد از واکنش ضعیف دولت وی در قبال همه گیری کووید ۱۹ همواره انکارکرده است.

خودداری ترامپ از پذیرش نتایج منفی نظرسنجی هابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ پایگاه اینترنتی نشریه واشنگتن پست در گزارشی نوشت ترامپ از پذیرش نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها و این واقعیت که واکنش ضعیف دولت وی به بحران همه گیری کووید ۱۹ در امریکا یک فاجعه سیاسی را برای وی رقم خواهد زد، همچنان سر باز می‌زند. 

فرار ترامپ از بحران کرونا

در این گزارش آمده است چهار روز پس از عید پاک - تاریخی که ترامپ زمانی "آرزو" کرده بود دیگر به تلاش برای مهار همه گیری کووید ۱۹ نیازی نباشد - او و مشاورانش از در پیش گرفتن یک استراتژی برای محدودیت مشاغل و فعالیت‌های اجتماعی به منظور جلوگیری از انتشار ویروس خبر دادند.
ترامپ روز ۱۶ آوریل دریک کنفرانس خبری در کاخ سفید اعلام کرد کارشناسان دولتی می‌گویند آمریکا موج شیوع کرونا را پشت سر گذارده است. وی حتی ابراز عقیده کرد به لطف تلاش‌های همه جانبه دولت و مردم، کشور آمار تلفات به مراتب پایین تری را از آنچه قبلا پیش بینی می‌شد، درپی شیوع بیماری تجربه خواهد کرد.
ولی از آن تاریخ تاکنون، تعداد موارد ابتلا در آمریکا بیش از پنج برابر افزایش یافته است. تا ۱۶ آوریل، حدود ۳۵۰۰۰ آمریکایی بر اثر ابتلا به ویروس جان خود را از دست داده بودند. هم اکنون این آمارتقریبا چهار برابر شده است. در واقع، بیش از ۱۰۰۰۰۰ نفر دیگر از زمان پیش بینی ترامپ جان باختند.
همین که این پیش بینی‌ها اشتباه از آب درآمده است، خود یک بحران قلمداد می‌شود. اینکه این پیش بینی‌ها بیش از اندازه خوشبینانه بوده است، به گونه‌ای که به کاخ سفید اجازه می‌داد خود را متقاعد کند که همه چیز خوب پیش می‌رود یک شکست است. بدیهی است که تمرکز فوری ترامپ بر بازگشایی مجددکشور، از نگرانی‌های وی در خصوص اوضاع اقتصادی و نیز نگرانی از انتخاب مجدد خودش در انتخابات ریشه می‌گرفت. اینکه وی با انداختن مسئولیت از گردن خود به عهده فرمانداران، و سپس فشار آوردن به آن‌ها برای بازگشایی‌ها، سعی داشت درآن واحد از هر دوی این پیامد‌ها سلب مسئولیت کند، خودش به مثابه شانه خالی کردن از وظایف ریاست جمهوری است.
 
خودداری ترامپ از پذیرش نتایج منفی نظرسنجی هاکابوس کرونا و تاثیر منفی بر مبارزات انتخاباتی ترامپ  
ولی واقعیت این است که همه این موارد باعث شده تا احتمال انتخاب مجدد وی بسیار کم رنگ‌تر شود. همه قرائن و شواهد حاکی از این است که اقدامات وی باعث تشدید بحران شد و نتایج نظرسنجی‌ها هم همین را نشان می‌دهد.
سیاستمداران همواره به دلیل تمرکز بیش از حد بر فرصت‌های انتخاباتی خود هدف انتقاد و سرزنش قرار می‌گیرند. در این مورد، هرچند، عدم توانایی ترامپ در درک چگونگی سیرتکامل همه گیری و این که این روند چه معنایی برای کشور وبرای خودش خواهد داشت، به این معناست که وی راهبرد‌هایی را اتخاذ کرده که نه تنها امکان احیای همه گیری را فراهم ساخته، بلکه به وضوح چشم انداز انتخاب مجدد خودش را تیره و تار کرده است.
 
تداوم نارضایتی عمومی از مدیریت بحران ترامپ 
نتایج نظرسنجی ملی با کیفیت بالا، از جمله آنچه آخر هفته توسط فاکس نیوز و واشنگتن پست و شرکای ما در‌ای بی سی نیوز منتشر شده، نشان می‌دهد که چگونه واکنش نادرست ترامپ به بحران همه گیری کووید ۱۹ در واقع به شانس انتخاب مجدد وی آسیب می‌رساند.
نظرسنجی فاکس نشان می‌دهد که چگونه اعتماد به رویکرد دولت ترامپ در قبال بحران از اوایل سال سقوط کرده است. اکثر آمریکایی‌ها در حال حاضر براین باورند این بیماری همه گیر کاملاً از کنترل خارج شده است. این شامل بسیاری از پایگاه‌های آرای انتخاباتی ترامپ می‌شود: یک چهارم جمهوریخواهان، یک سوم مسیحیان انجیلی سفید پوست و تقریبا نیمی از مردان سفید پوست بدون مدرک دانشگاهی.
این درحالیست که بر خلاف رویکرد ترامپ درمخالفت شدید با اجباری کردن مقررات استفاده از ماسک، نظرسنجی فاکس نشان می‌دهد ازهر ده آمریکایی شش نفر از اجرای مقررات ملی ماندن در خانه و از هر ده نفر هفت تن از اجباری شدن استفاده از ماسک صورت حمایت می‌کنند.
درهر حال ترامپ نتایج نظرسنجی‌ها را چه درباره کاهش سطح محبوبیت خود و چه انتقاد از واکنش ضعیف دولت وی در قبال همه گیری کووید ۱۹ همواره انکارکرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار باند سرقت سیم برق در بابلسر
گروسی: با ابلاغ طرح جامع ماکو، بازآفرینی شهری و توسعه متوازن در منطقه شتاب می‌گیرد
آغاز اجرای طرح زمستانی پلیس در استان همدان
سفر رئیس بنیاد ایران‌شناسی به بوسنی و هرزگوین
آغاز شمارش حیات وحش دنای شرقی در سرمای زمستان
اجرای طرح نهادینه‌سازی جانشین‌پروری در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲ دی ۱۴۰۴
ادبیات همواره صدای زمانه خود بوده است
دیدار عادل عبدالمهدی با دو نفر از رهبران حماس
معاون وزیر: بازآفرینی شهری در مناطق آزاد باید به توانمندسازی مردم منجر شود
صلیب سرخ: افغانستان درگیر بحران انسانی است
راهداران، سربازان گمنام جبهه خدمت و ایمنی جاده‌ها هستند
هم‌صدایی کوبا و کلمبیا علیه تروریسم دریایی آمریکا
بیش از 2 میلیون خوزستانی زیر پوشش بیمه سلامت
آمریکای لاتین خواستار پایان مداخلات واشنگتن در کاراکاس شد
بر افراشته شدن پرچم عزاداری امام هادی(ع)، بر فراز گنبد رضوی
حمایت شاعر ایرانی از پویش بساز مدرسه
چمران: افزایش خودسرانه کرایه تاکسی تخلف است
هشدار درباره عملیات تروریستی داعش در ترکیه
آمار هولناک تعرض جنسی افسران پلیس انگلیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)