• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۲۶۹۲
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۵
اجتماعی » جامعه و شهری
نشست کارگروه ارتقاء نظام سلامت اداری

مقابله با فساد نیازمند اراده همه دستگاه‌های مربوطه است

رئیس مرکز مدیریت امور حقوقی وزارت کشور: باید با اصلاح فرایند‌ها و تقویت سامانه‌های شفافیت، به تقویت نظام سلامت اداری در کشور کمک کنیم.

مقابله با فساد نیازمند اراده همه دستگاه‌های مربوطه استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علی طالبی در نشست امروز که با حضور جواد ناصریان معاون توسعه مدیریت و منابع، جمالی نژاد معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور و ابراهیم شوشتری، مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست در محل وزارت کشور برگزار شد، با تاکید بر اینکه مقابله با فساد و ارتقاء سلامت نظام اداری نیاز امروز کشور است؛ گفت: در امر مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت نظام اداری، میز‌های خدمت در شهرداری‌ها و سامانه‌های شفاف سازی ایجاد شده که باید از این ظرفیت بهترین استفاده را برای خدمات دهی به شهروندان و کاهش فساد داشته باشیم.
طالبی اظهار کرد: باید گلوگاه‌های اصلی فساد در سازمان‌ها شناسایی شود و متناسب با شناخت این گلوگاه‌ها اقدام و عمل صورت گیرد.
رئیس مرکز مدیریت عملکرد وزارت کشور با اشاره به اینکه امروز در اثر اهمال کاری‌های صورت گرفته شاهد بروز و ظهور فساد هستیم؛ گفت: در بازرسی از شهرستان‌ها از نزدیک نظاره گر این بودیم که بسیاری از مجوز‌ها با اینکه برای اهداف فرهنگی، ورزشی و خدمات رسانی گرفته شده بود، اما بخش اعظم این مجموعه‌ها برای اهداف تجاری ساخته شده است.
طالبی تصریح کرد: مرکز بازرسی و نهاد‌های اصلی مقابله با فساد باید در این فضا وارد شوند و اجازه تخطی و تخلف از قانون را ندهند.
وی همچنین گفت: یکی از زمینه‌های فساد در محدوده‌های خارج از شهر‌ها و در زمین‌های کشاورزی صورت می‌گیرد که باید در این خصوص هم تدابیر و اقدامات لازم پیش بینی شود.
طالبی با بیان اینکه برای ارتقاء سلامت اداری باید فاصله‌ای معنادار میان خدمات گیرنده و خدمات دهنده ایجاد شود، یادآور شد: نقش و کارکرد اصلی سامانه‌های شفاف سازی در این فضا معنی و مفهوم پیدا می‌کند.
رئیس مرکز مدیریت عملکرد وزارت کشور در بخش دیگری به ضرورت همیاری و هماهنگی همه عوامل دخیل در مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: کار مقابله با فساد با اقدام یک نهاد به نتیجه مشخص و قابل قبول نمی‌رسد.
وی با بیان اینکه فساد باید به صورت هماهنگ و اقدام مشترک همه عوامل درگیر، ریشه کن شود گفت: برای رسیدن به این مقصود باید ضمن شناسایی ریشه‌های فساد به سمت اصلاح فرایند‌ها و سامانه سازی‌های درست و هدفمند حرکت کنیم.
 
ناصریان، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور
 راهکار مبارزه با فساد در شناسایی دقیق و اقدام هماهنگ همه بخش هاست 
جواد ناصریان در نشست امروز کارگروه ارتقاء سلامت نظام اداری که در محل وزارت کشور با حضور جمالی نژاد معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی، علی طالبی رئیس مرکز مدیریت عمکلرد، بازرسی و امور حقوقی، ابراهیم شوشتری مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت کشور برگزار شد؛ با تاکید بر اینکه ارتقاء سلامت نظام اداری در کشور، اولویت اصلی کشور است؛ گفت: باید با شفاف سازی و الکترونیکی کردن فرآیندها، فساد را در سازمان ها و به خصوص شهرداری ها که مستقیم با مردم در ارتباط هستند؛ کاهش دهیم.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه در امر مبارزه با فساد باید سیستمی و هماهنگ عمل کنیم، گفت: تبیین  فراوانی تخلف ها امر بسیار مهمی است و باید  بیشترین تمرکز را در این حوزه داشته باشیم.
وی اضافه کرد: باید با کار حرفه ای  و تخصصی بیشترین مراکز و حوزه های فساد را مشخص کنیم و بدانیم که فساد در چه بخش هایی بیشتر نمود پیدا می کند.
ناصریان در این خصوص یادآور شد: وقتی مشخص شود که فساد در چه بخشی بیشتر صورت می گیرد ، بهتر می توانیم برنامه ریزی و اقدام کنیم.
معاون وزیر کشور در پایان  با تاکید بر اینکه باید با هم افزایی،  به صورت جدی با فساد در کشور مقابله کنیم، گفت: هر کدام از بخش های شهرداری ها که اقدامات خوب و اثرگذاری در حوزه مبارزه با فساد داشته اند، باید الگوبرداری و از تجربه این مجموعه ها در سایر بخش ها استفاده لازم شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
اهمیت تغذیه در ماه رمضان
شکست فوتسالیست های پردیس مقابل نماینده تبریز
تصویب ۱۵ طرح کلان در شورای سرمایه‌گذاری کهگیلویه و بویراحمد
انتقاد فرماندار هشترود از وضعیت اتوبان پیامبر اعظم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
نمایندگان ایران طلایی شدند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
کاهش دما در استان یزد
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
۳ دانشجوی دانشگاه تهران موقتاً از تحصیل محروم شدند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)