• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۲۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
تیتر امشب ؛

شیوع کرونا و تلاش شیادان برای سودجویی بیشتر

معاون کل وزیر بهداشت گفت: هیچ دارویی وجود ندارد که تاثیر معناداری روی ویروس کرونا بگذارد، اما شیادان یا افراد نادان از نوع بیماری که ۹۰ درصد مبتلایانش خود به خود خوب می‌شوند، برای سودجویی سوء استفاده می‌کنند.

شیوع کرونا و تلاش شیادان برای سودجویی بیشتربه گزارش خبرگزاری صداوسیما دکتر ایرج حریرچی در برنامه تیتر امشب شنبه شب شبکه خبر با تاکید بر لزوم رعایت سفت و سخت دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده همه مردم از ماسک افزود: هیچ سیاستی برای رفتن به سمت ایمنی جمعیتی نداریم و کشور‌هایی هم مثل سوئد و انگلیس که به این سمت رفتند شکست خوردند.

معاون کل وزیر بهداشت گفت: حداقل تا یکسال از توزیع عمومی واکسن کرونا خبری نخواهد بود و اصلا ویروس کرونا ویروسی است که ایمنی اش چند ماه بیشتر نیست و نمی‌دانیم چند بار در سال باید واکسن زد، تازه خیلی از بیماری‌ها مثل مالاریا و ایدز هم هنوز، داروی قطعی و واکسنی برایشان تولید نشده است.

وی با ابراز نگرانی شدید از افزایش موارد جدید ابتلا، بستری و مرگ و میر بیماری کرونا افزود: حدس ما این است که استفاده از ماسک در سراسر کشور حدود ۵۰ درصد باشد، اما باید ۹۵ درصد مردم از زمان خروج از خانه تا برگشت به خانه ماسک بزنند همین دیشب جریمه ماسک نزدن در فرانسه از ۱۳۰ یورو به ۵۰۰ یورو افزایش یافت.

معاون کل وزیر بهداشت تصریح کرد: میانگین کشور در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در اداره‌ها ۷۰ درصد، آرامستان‌ها ۸۰ درصد، رستوران‌ها ۷۷ درصد، دفاتر پیشخوان ۶۳ درصد، داروخانه‌ها ۲۶ درصد و مطب‌ها را حدود ۱۰ درصد است.

دکتر حریرچی همچنین اوضاع شیوع کرونا را در خراسان رضوی بغرنج دانست و گفت: آنچه که موجب افزایش موارد جدید ابتلا و افزایش موارد بستری شده کاهش ترس مردم از بیماری و عادی انگاری شرایط است.

وی افزود: از مردم عزیز خواهش می‌کنم که مراقب کودکانتان باشید چه ۲ ساله چه ۵ ساله چه دبیرستانی و چه دانشجو، همه این‌ها هم خودشان در معرض خطرند هم مبتلا و ناقل می‌شوند و جان افراد دارای ریسک را به خطر می‌اندازند.

معاون کل وزیر بهداشت چاقی و اضافه وزن و فشار خون را از مواردی دانست که درصد ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد و افزود: ۷۰ درصد مردم ما اضافه وزن دارند و یا چاق اند و در معرض خطرند.

وی با اشاره به افزایش موارد بستری جدید در تهران به ۶۰۰ نفر گفت: تهران الان به منبع پخش بیماری در سراسر کشور تبدیل شده است.

معاون کل وزیر بهداشت درباره مراسم سوگواری محرم هم افزود: خواهش می‌کنم از آن‌هایی که تریبون دستشان است حرفی نزنند که بعدا از رهبری معظم و متولیان دین و مراجع معظم خجالت زده شوند و اجازه دهند آن‌ها که متوجه اند و متولی اند تصمیم بگیرند و ما حتما سوگواری محرم را با رعایت اصول ایمنی و سلامت برگزار خواهیم کرد.

آقای عزیزالله شهبازی استاندار البرز نیز در ارتباط تصویری با برنامه ضمن اشاره به این که استان البرز در وضع قرمز کروناست گفت: با اعمال محدودیت‌ها در دو سه روز اخیر، خوشبختانه بستری‌ها از ۱۵۰ نفر به نصف کاهش داشته است.

وی با اشاره به استفاده ۷۰ درصدی مردم استان از ماسک افزود: با توجه به موقعیت استان البرز و میزان تردد‌ها تعداد قابل توجهی از بیماران بستری ما از استان‌های دیگر هستند.

آقای جعفری معاون استاندار خراسان رضوی هم گفت: باوجود تلاش همه مسئولان، متاسفانه وضع ۱۹ شهر ما قرمز ۶ شهر نارنجی ۲ شهر زرد و ۴ شهر وضع قرمز دارند.

وی با بیان این که در استان ۷۶ درصد ماسک می‌زنند به نحوی که در اداره‌ها ۹۱ درصد و در بخش مشاغل و صنوف ۸۲ درصد از ماسک استفاده می‌کنند افزود: ۲۰ درصد افرادی که در خراسان رضوی مبتلا و بستری شده اند غیر بومی اند.

آقای سعیدرضا مهرپور رئیس بیمارستان شریعتی هم با اشاره به این که موج دوم کرونا به مراتب جدی‌تر و شدید‌تر است گفت: ما بالای ۱۵۰ بیمار مبتلا به کرونا داریم و مردم بدانند که قضیه خیلی جدی است.

وی با بیان این که هنوز ماهیت بیماری برای ما معلوم نیست افزود: علاوه بر سالمندان عزیز، الان جوانان ما هم در بخش‌های ویژه بستری هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)