• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۷
اردبیل » اجتماعی
استاندار اردبیل

مردم استان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ماه محرم الگو باشند

استاندار اردبیل از مردم استان خواست در بحث رعایت پروتکل های بهداشتی و دستورالعمل های ویژه در ماه محرم الگو برای کل کشور باشند.

مردم استان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ماه محرم الگو باشندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ اکبر بهنام جو در جلسه ستاد مدیریت کرونای استان با بیان اینکه اردبیل و چند شهر دیگر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند افزود: مراسم عزاداری ماه محرم در استان اردبیل نسبت به سایر استان ها متفاوت است و مردم فهیم استان باید با شعور حسینی در اجرای این مراسم الگو باشند.

وی با اشاره به اینکه همکاری و وحدت مردم و دستگاه های اجرایی در کاهش و کنترل این ویروس موثر است، گفت: طبق گزارش دانشگاه علوم پزشکی، شهر اردبیل به عنوان کانون پیک بیش از دو سوم مبتلایان و بستری شده ها در این شهر است و ضرورت دارد برای کاهش بستری ها و قرار گرفتن در وضعیت نزولی همه تلاش کنیم تا در ماه محرم در شرایط وضعیت سفید بتوانیم عزاداری را شایسته برگزار کنیم.

استاندار اردبیل ادامه داد: همکاری و رعایت ادارات و مردم در چند روز اخیر باعث شده وضعیت تا حدودی بهتر شده و تعداد مراجعین نسبت به روزهای گذشته کاهش یافته است و اگر بتوانیم این روند را ادامه دهیم تا دو هفته دیگر اردبیل از وضعیت قرمز به وضعیت نارنجی و زرد در می آید.

این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳۳ نفر دربیمارستان  های استان بستری هستند که ۳۰۵ نفر مربوط به شهرستان اردبیل است در حالی که در پیک اول جمعیت بستری در بیمارستان ها نزدیک ۳۷۵ نفر بود که با رعایت و همکاری همگانی به ۸۰ نفر و میزان فوتی به صفر رسید.

بهنام جو با تاکید بر اینکه تصمیم ستاد کرونا لازم الاجرا است و باید همه ما تمکین کنیم افزود: تمامی تالارها بسته شده و بسته خواهد ماند و تمامی آرایشگرهای زنانه بسته شده و بسته خواهد ماند کسانی که عرضه قلیان می کنند بسته شده است.

وی ادامه داد: اگر جایی مردم خبردار شدند که یکی از این موارد فعال شده و از قانون سرپیچی می کنند عوامل نظارتی را در جریان بگذارند و مطمئن باشند در مقابل حفظ جان مردم با هیچ کس تعارف نداریم و معامله نمی کنیم.

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه تجهیزات و امکانات بیمارستان ها با استفاده بیش از حد مستهلک شده افزود: علاوه بر تجهیز امکانات باید به فکر نیروی انسانی بیمارستان ها که در حال تلاش هستند، باشیم.

بهنام جو اضافه کرد: در فکر خادمان سلامت و مدافعان خط مقدم بهداشت و درمان اعم از پرستاران، کادر پزشکی و درمانی بیمارستان ها، کادر خدماتی بیمارستان ها نیز باشیم که خودشان را در معرض خطر بسیار زیادی قرار داد ه اند.

رئیس ستاد کرونای استان اردبیل از مردم استان خواست که با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ جان سالمندان و افراد بالای ۶۰ سال یاریگر و کمک حال پرستاران و پزشکان و کادر درمانی که با تحمل شرایط خاص محیطی سخت کار در تلاش هستند باشند تا این قشر زحمت کش بتوانند بیماران و مراجعه کنندگان را مداوا کنند.

بهنام جو همچنین از فرمانداران خواست در نظارت و هماهنگی و اجرای پروتکل بهداشتی در شهرستان های تحت مدیریت خود به جد وارد عمل شوند و برای مراسم عزاداری محرم برنامه ریزی لازم را داشته باشند.

استاندار افزود: با هماهنگی های انجام شده از طریق مخابرات در تلفن های ثابت و همراه از همین امروز شبکه اطلاع رسانی بزرگی علاوه بر رسانه ها که بسیار زحمت می کشند، ایجاد شده و اطلاع رسانی لازم به همه آحاد مردم انجام شود.

بهنام جو گفت: ما امیدوار هستیم با این اطلاع رسانی که مخابرات و شبکه های اجتماعی انجام می دهند مردم همکاری بسیار خوبی با ستاد کرونا داشته باشند.

بهنام جو در رابطه با توزیع نذورات در ماه محرم تصریح کرد: عاشقان امام حسین (ع) به جای عرضه مواد غذایی در شهر می توانند کمک هایی مثل ماسک و مواد ضدعفونی کننده رایگان به افرادی که توان خرید ندارند، هدیه کنند تا آنها هم با رعایت اصول بهداشتی از فیوضات این ماه بهره مند شوند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)